VasKag Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ναι ειδικα ΤΩΡΑ, θα υπαρχουν ουρες εξω απο τα VC... ας γελασω... χαχα
parisb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια τι αγχωνεστε? Το προβλημα ειναι απλα οτι χαλανε μερικες ωραιες ελληνικες προσπαθειες. Αυτο που θα γινει στην τελικη ειναι να ανοιξει ενα τμημα σε καποιο ξενο site το οποιο θα φιλοξενει τις ελληνικες μεταφραστικες ομαδες. Υπαρχουν απειρες σελιδες forom.com, opensubtitles.org/el, divxsubtitles.net, allsubs.org, tvsubtitles.net, subtitlesource.org. Η λιστα τελειωμο δεν εχει.. Το μονο που κανουν ειναι να μας ξεβολευουν. Θα παρει πολυ νομιζετε να γινει μια μεταφορα ή να μαθευτει? Οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι. Γιατι κατι αντιστοιχο δεν εχει γινει στο εξωτερικο? Επειδη ξερουν οτι δεν εχουν καμια τυχη! Στην ελλαδιτσα ειναι ζωα, δημοσιευει καποιος κατι στο blog του και αυτοι κλεινουν ολο το blog hoster, τους πειραζουν τα φρουτακια κλεινουν τα net cafe, νομιζουν οτι θα κανουν τι με αυτο? ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ! Δεν εχουν καμια ειδικευση πανω στο θεμα, επαναλαμβανω ειναι ζωα.
JohNickZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Το ξέρω ότι είναι για όλους άδικο αυτό που έγινε και ομολογώ πως χαλάστηκα κ εγώ τρομερά με το κλείσιμο πολυαγαπημένων sites και αισθάνομαι το ίδιο όπως όλοι εκτός από τα παιδιά του site που στην κυριολεξία έχουν δώσει ψυχή. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα νομοθετικό πλαίσιο που στην Ελλάδα τηρείται όποτε γουστάρει και προστατεύει μεν την ελευθερία από την αναρχία, μέχρι να αρχίσουν να λυγίζουν την Ελλάδα συμφέροντα. Αφού λοιπόν ψηφίζουμε όλοι, με δημοκρατικότατες διαδικασίες, για επιλογή κυβέρνησης και αυτή με την σειρά τους για πλαίσια και ρυθμίσεις, τότε οι εν λόγω κύριοι καλά κάνουν και κάνουν την σιχαμερή δουλειά τους και κανένας δεν μπορεί να τους πει τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι η διακίνηση ποτέ δεν θα σταματήσει γιατί ισχύει το όσο κάποιος σε αναγκάζει να κάνεις κάτι, τόσο εσύ κάνεις το αντίθετο..
lan_di Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Φίλος, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι προσπαθούν να βάλουν στην άκρη μια ερασιτεχνική (με την έννοια της αγάπης για αυτό που κάνεις) για να σε αναγκάσουν να πας να αγοράσεις το dvd ή να δεις τη σειρά απο το nova. Δε το καταλαβαίνεις; Βy the way, NOVA δεν υπάρχει (όπως τη ξέραμε). Μεγαλομέτοχος πλέον της NOVA είναι η Forthnet. Αν στη πορεία δούμε καμιά απαγόρευση στη διακίνηση δεδομένων από τη συγκεκριμένη εταιρία, τότε θα φανεί ποιος πραγματικά κρύβεται από πίσω. Προσωπικά πιστεύω πως υπήρξε συσπείρωση, αλλά αυτός που έχει το μεγαλύτερο όφελος από το κλείσιμο των site, είναι και αυτός που κινεί τα νήματα.
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα νομοθετικό πλαίσιο που στην Ελλάδα τηρείται όποτε γουστάρει και προστατεύει μεν την ελευθερία από την αναρχία, Απο ποτε η αναρχια αναιρει την ελευθερια?
sakis79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 AYTA ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΦΡΟΙ!!!! Θέλετε να μας γυρίσετε στην εποχή του σκοταδισμού... Την εποχή που ΕΙΜΑΣΤΕ υποχρεωμένοι να βλέπουμε το 1ο season μιας σειράς όταν στις ΗΠΑ έβλεπαν το 5ο. Τις ώρες που ΕΣΕΙΣ θέλατε με τις ηλίθιες διαφημίσεις που ΕΣΕΙΣ θέλατε για να γίνεστε ΕΣΕΙΣ πιο πλούσιοι. ... ... Αυτά δεν είναι τίποτα.... συνήθως τις παίζουν σε κάτι "prime time" ώρες μετά τις 00:00! Ξεκινάει η πρώτη σεζόν, δεν τελειώνει ΠΟΤΕ, αρχίζει πάλι από το πρώτο επεισόδιο αν το θυμηθούν, μετά από κάτι μήνες η χρόνια, δεν πάει ποτέ στην 2η σεζόν κ.ο.κ... ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΠΑΣΤΑΚΩΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!! Εδώ τα μεγάλα ξένα sites με υπότιτλους δεν έχει αγγίξει κανείς (π.χ http://www.opensubtitles.org/ http://www.divxsubtitles.net/ http://www.subtitlesource.org/ ) και βρέθηκαν κάτι "Ελληναράδες" να μας το παίξουν δήθεν θιγόμενοι, για σειρές που ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να προβληθούν στο Ελλάντα!!! Εύχομαι να μην έχουν κυρώσεις τα παιδιά του greektvsubs και η προσπάθεια όλων αυτών, που μέσα σε λίγο χρόνο μάζεψαν πάνω από 150.000 μέλη (αριθμός που θα ζήλευαν πολλά sites με πολυετή παρουσία), να μην πάει χαμένη... ξέρω ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί κάτι από την αρχή, άλλα για το γαμώτο και μόνο πρέπει να γίνει! Μη ξεχνάμε ότι το site επιτελούσε κοινωνικό έργο για τους κωφούς της χώρας μας... καμία Ελληνική εταιρία δεν θα το έκανε αυτό!!!
JohNickZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Απο ποτε η αναρχια αναιρει την ελευθερια? Σα να μου φαίνεται ότι έχεις ένα κάφρικο δίκιο σε αυτό! :p Παρόλο το χιούμορ που προσδίδουμε πιστεύω πως σε όλους είναι κατανοητό το κυρίως θέμα..
afentiko7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι θέμα κυβέρνησης υπουργών, βουλευτών τπτ. Είναι θέμα σκατοδημόσιας νοοτροπίας. Τι λέει ο νόμος? Αν ξενοπήδησες πχ να σου κοβαν το τσουτσούνι? Ε αυτοί αυτό θα έπρατταν γιατί πιστέυουν σε μια σκατοηλίθια γραφειοκρατία που δεν ξέρω ποιος τους την έχει εμφυσήσει. Εγώ περιμένω 3 πράγματα 1 Ανακοίνωση των υπευθύνων των site 2.Aνακοίνωση των μεταφραστών 3.Ενα online petition που το διαφημίζουμε κατάλληλα στα ξένα sites του εξωτερικού. 4.Αντί να πάμε στις 21 Οκτωβρίου να στηριξουμε τους τεμπελχανάδες να κατεβούμε στο υπουργείο δικαιοσύνης (απογευματάκι) να τους δείξουμε τη δύναμη μας. Αυτός είναι πόλεμος στην ελεύθερη διανομή αγαθών χωρίς τη διαμεσολάβηση χρημάτων. Αυτό είναι που τους καίει. Σου λέει αν συνηθίζουν αυτοί τη δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εμείς τη γαμήσαμε.
FarCry Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Απο ποτε η αναρχια αναιρει την ελευθερια? αναρχία=αταξία=χάος υπάρχει ελευθερια στο χάος? (δεν υφίσταται ο ορος ελευθερια θέλω να πω μην υπάρξει καμια παρεξήγηση) http://findarticles.com/p/articles/mi_m0843/is_/ai_18005165 καμια πολιτική κατάσταση δε σου εμποδίζει την ελευθερια σου. όλα βασίζονται σε γραπτούς και άγραφους νομους αλλα είσαι ελεύθερος να κανεις ότι θέλεις. είτε είναι αναρχία είτε δημοκρατία. και να κλέψεις και να σκοτώσεις. απλά στη δημοκρατία σε βάζουν φυλακή. και στην αναρχία που δε θα μπεις μπορεί ο άλλος να σε σκοτώσει. οποτε καλύτερα η πρώτη περίπτωση γιατί κρατάς τι ζωή σου
cool_myll Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Subs4U, Apsu, GreekTVSubs, GreekSubs, Subtitles.gr, MoviePlace SubsGR down... Άλλα δέν ξέρω
afentiko7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 αναρχία=αταξία=χάοςυπάρχει ελευθερια στο χάος? (δεν υφίσταται ο ορος ελευθερια θέλω να πω μην υπάρξει καμια παρεξήγηση) http://findarticles.com/p/articles/mi_m0843/is_/ai_18005165 καμια πολιτική κατάσταση δε σου εμποδίζει την ελευθερια σου. όλα βασίζονται σε γραπτούς και άγραφους νομους αλλα είσαι ελεύθερος να κανεις ότι θέλεις. είτε είναι αναρχία είτε δημοκρατία. και να κλέψεις και να σκοτώσεις. απλά στη δημοκρατία σε βάζουν φυλακή. και στην αναρχία που δε θα μπεις μπορεί ο άλλος να σε σκοτώσει. οποτε καλύτερα η δεύτερη περίπτωση γιατί κρατάς τι ζωή σου Μην ξεφτιλίζεις το θέμα. και γω του κανα quote αλλά στο off topic. Και μην απαντήσει κανένας άλλος περί αναρχίας. Αλλο είναι το θέμα
PCharon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Subs4U, Apsu, GreekTVSubs, GreekSubs, Subtitles.gr, MoviePlace SubsGR down... Πςςς... εντυπωσιακό, χα! Για να δούμε... Να φανταστώ πως είναι κινήσεις από τους admin για "προληπτικούς" λόγους, δε νομίζω να έβγαλαν εξώδικα για όλους, για να δούμε τί θα μάθουμε...
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 αναρχία=αταξία=χάοςυπάρχει ελευθερια στο χάος? (δεν υφίσταται ο ορος ελευθερια θέλω να πω μην υπάρξει καμια παρεξήγηση) http://findarticles.com/p/articles/mi_m0843/is_/ai_18005165 καμια πολιτική κατάσταση δε σου εμποδίζει την ελευθερια σου. όλα βασίζονται σε γραπτούς και άγραφους νομους αλλα είσαι ελεύθερος να κανεις ότι θέλεις. είτε είναι αναρχία είτε δημοκρατία. και να κλέψεις και να σκοτώσεις. απλά στη δημοκρατία σε βάζουν φυλακή. και στην αναρχία που δε θα μπεις μπορεί ο άλλος να σε σκοτώσει. οποτε καλύτερα η δεύτερη περίπτωση γιατί κρατάς τι ζωή σου Kαλα ξεφευγουμε τελειως, τελευταιο offtopic σχολιο πανω σε αυτο... Ο Biafra ελεγε: "Anarchy sounds good to me / Then someone asks, "Who'd fix the sewers?" Μην σκεφτεσαι την λεξη "αναρχια" σαν εννοια, αλλα σαν θεωρια. Kαποιοι αλλωστε ειχαν τον τροπο και τον χρονο να εμβαθυνουν πολυ στο θεμα..
loverman210 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά η επίθεση είναι οργανωμένη! Κλείνουν τα πάντα με σκοπό να μας τρομοκρατήσουν και να αποτρέψουν οποιαδήποτε περαιτέρω προσπάθεια μας για εξεύρεση ελληνικών υποτίτλων! ΜΗ ΜΑΣΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Ξέρουν ότι σε δικαστήριο δε πρόκειται ποτέ να δικαιωθούν αλλα μέχρι να βγεί κάποια απόφαση, θέλουν απεγνωσμένα να καταστείλουν την όλη προσπάθεια! Όταν χάσουν δικαστικά τότε θα έχουν ήδη βρει κάποιο καινούργιο τρόπο να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη! Για την ώρα και μέχρι νεοτέρας προτείνω ότι καινούργιος υπότιτλος βγαίνει (γιατι οι μεταφραστικές ομάδες δεν έχουν πεθάνει) να μπαίνει σε τίποτα file-hosting services τύπου rapidshare σε κάποιο ίσως φάκελο! Υ.Γ Μη σταματήσετε να μεταφράζετε! Η δουλειά σας είναι καταπληκτική, ένα μεγάλο μπράβο και μη ξεχνάτε πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους!
yiayia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω να πω ότι έχουν ανοίξει πια οι ασκοί του Αιόλου δεν υπάρχει γυρισμός δεν θα τους περάσει με τον ένα οι με τον άλλο τρόπο...... ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω πετυχημένες σειρές όπως prison break - lost – 24 και ίσος κάνα δυο τρεις ακόμα δόξα το θεό υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για αυτούς που δυσκολεύονται με τη γλώσσα σε DVD εμπορίου . Για κάποιες σειρές όμως παλιές ως επί τι πλείστον άλλα και για κάποιες σχετικά νέες που δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι ούτε στα original dvd (βλέπεις τουρκικά πολωνικά σουηδικά ιταλικά ....ελληνικά πουθενά) και που η ελληνική TV αγνόησε παντελώς, ΡΩΤΑΩ τους μηνυτές (έχω μεγάλη περίεργα να μάθω ποιος έκανε αυτή την βλακεία ) με αυτές τις σειρές τι γίνεται ??Γιατί δεν πιστεύω ότι το SCI FI TV έκανε μήνυση στο greektvsubs γιατί μεταφράστηκε στα ελληνικά το STARGATE ATLANTIS η το GALACTICA αφού δεν πρόκειται να παιχτεί ποτέ στην Ελλάδα . Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια κίνηση απελπισίας που προσπαθεί να κάνει ένα κανάλι (γιατί δεν πάει και πολύ καλά) που θέλει να το πληρώνουμε και 55 ευρώ ονόματα δεν λέμε όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη δίνουν το πολύ 20. Κρίμα εύχομαι στα παιδιά του greektvsubs να βρουν το τρόπο να είναι πάλι κοντά μας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.