S2Katana Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Το Air μου κρατάει περίπου 4ωρο με μέση φωτεινότητα και συνεχή χρήση ίντερνετ, ή γύρω στο 2,5ωρο με αναπαραγωγή βίντεο.
kdiamant Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Θα το τεστάρω κάποια στιγμή και με μεσαία φωτεινότητα να δώ.
kpartsi Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Επομένως είμαι εντάξει. Ναι με φωτεινότητα στο full. Κρατάει απο 5 μέχρι 6 ώρες αναλόγως. Κάτι άσχετο χωρίς να υέλω αν ανοίξω θέμα εδώ αλλά επειδή αναφέρθηκε. Μπορώ να επιλέξω εγώ ποιά κάρτα γραφικών( και αν ναι απο που) θα χρησιμοποιεί το Mac ή κανονίζει μόνο του ανάλογα τις απαιτήσεις? Όχι δεν κανονίζει από μόνο του. Εσύ επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Πηγαίνεις στο System Preferences -> Energy Saver -> Graphics και έχεις τις ακόλουθες δύο επιλογές Better battery Life -> 9400 Higher Performance -> 9600 Για να κάνει την αλλαγή από την μία κάρτα στην άλλη είναι απαραίτητο να κάνεις log out. Πολύ πιθανό το Snow Leopard, που φτάνει σε κανά μήνα (ελπίζω!!!!), να κάνει ταυτόχρονη χρήση και των δύο καρτών γραφικών ανάλογα με τις ανάγκες...
pmichal Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Έχω το macbook unibody 13.3''... Σκέφτομαι να πάρω docking station. Πιο πολύ για να έχω και άλλες θύρες (με ρεύμα) για usb. (Θέλω να συνδέω όταν το έχω στο γραφείο, εξωτερικό που θέλει 2 θύρες usb, εκτυπωτή, ποντίκι & πληκτρολόγιο... Είμαι λίγο υπερβολικός εε? ) Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο αυτό... http://drbott.com/prod/db.lasso?code=7308-MBUB Δεν είναι όμως πολλά τα 280$ για ουσιαστικά 5usb και λίγο αλουμίνιο??? Καμιά αντιπρόταση? (Σόρρυ αν έχει ξαναρωτηθεί.. αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό..)
haHa Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ...Πολύ πιθανό το Snow Leopard, που φτάνει σε κανά μήνα (ελπίζω!!!!), να κάνει ταυτόχρονη χρήση και των δύο καρτών γραφικών ανάλογα με τις ανάγκες... Δυστυχως, για κανενα λογο δεν βγαινει σε κανα μηνα το snow leopard. (εκτος αν αποφασισουν να το βγαλουν με πολλα bug και αρχισουν τις αναβαθμισεις κλπ) Οσο για την ταυτοχρονη χρηση των 2 καρτων γραφικων, εχω τις επιφυλαξεις μου αν θα μπει στο snow leopard.. Αλλωστε, στην πραγματικοτητα ενδιαφερει ελαχιστους χρηστες. (μερικους με 3d επαγγελματικες εφαρμογες ή 3d παιχνιδια) Πιο πρακτικο κ σημαντικο μου φαινεται για περισσοτερους χρηστες να αλλαζει καρτα γραφικων on the fly, χωρις logout, οπως γινεται χρονια στα windows που εχουν μακρα καλυτερους drivers ή να παιζει με επιταχυνση απο την καρτα γραφικων ακομα περισσοτερους τυπους HD video αρχειων.
kpartsi Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Έχω το macbook unibody 13.3''...Σκέφτομαι να πάρω docking station. Πιο πολύ για να έχω και άλλες θύρες (με ρεύμα) για usb. (Θέλω να συνδέω όταν το έχω στο γραφείο, εξωτερικό που θέλει 2 θύρες usb, εκτυπωτή, ποντίκι & πληκτρολόγιο... Είμαι λίγο υπερβολικός εε? ) Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο αυτό... http://drbott.com/prod/db.lasso?code=7308-MBUB Δεν είναι όμως πολλά τα 280$ για ουσιαστικά 5usb και λίγο αλουμίνιο??? Καμιά αντιπρόταση? (Σόρρυ αν έχει ξαναρωτηθεί.. αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό..) Άμα σε ενδιαφέρει να συνδέεις μόνο usb συσκευές, και ένα απλό usb hub των 20-30 ευρώ σου κάνει... Να κοιτάξεις μόνο να είναι αυτοτροφοδοτούμενο. Δυστυχως, για κανενα λογο δεν βγαινει σε κανα μηνα το snow leopard. (εκτος αν αποφασισουν να το βγαλουν με πολλα bug και αρχισουν τις αναβαθμισεις κλπ) Οσο για την ταυτοχρονη χρηση των 2 καρτων γραφικων, εχω τις επιφυλαξεις μου αν θα μπει στο snow leopard.. Αλλωστε, στην πραγματικοτητα ενδιαφερει ελαχιστους χρηστες. (μερικους με 3d επαγγελματικες εφαρμογες ή 3d παιχνιδια) Πιο πρακτικο κ σημαντικο μου φαινεται για περισσοτερους χρηστες να αλλαζει καρτα γραφικων on the fly, χωρις logout, οπως γινεται χρονια στα windows που εχουν μακρα καλυτερους drivers ή να παιζει με επιταχυνση απο την καρτα γραφικων ακομα περισσοτερους τυπους HD video αρχειων. Το ξέρω ότι θα αργήσει, γι' αυτό έβαλα το ''ελπίζω'' Πάντως η παρουσίασή του φαίνεται σίγουρο ότι θα γίνει τον Ιούνιο....
giorgos_k Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Καλησπέρα! Σε τι εξυπηρετεί η δήλωση προιόντος για νέο μηχάνημα? πχ, όταν αγόρασα τον iMac απο εδώ μπήκα σ' αυτή τη σελίδα :http://register.apple.com.gr/cgi-bin/WebObjects/Register.woa Στο macbook που μου φέραν απο Αγγλία χρειάζεται να κάνω κάτι παρόμοιο?
S2Katana Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ...και πως μπορούμε να αλλάξουμε τα στοιχεία του registration?
esykas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλησπέρα! Σε τι εξυπηρετεί η δήλωση προιόντος για νέο μηχάνημα? πχ, όταν αγόρασα τον iMac απο εδώ μπήκα σ' αυτή τη σελίδα :http://register.apple.com.gr/cgi-bin/WebObjects/Register.woa Στο macbook που μου φέραν απο Αγγλία χρειάζεται να κάνω κάτι παρόμοιο? η δήλωση που ανέβασες είναι για αγορά από την rainbow για το αγγλικό πάς εδώ https://register.apple.com/cgi-bin/WebObjects/GlobaliReg.woa
klainmaingr Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καλησπέρα κόσμε πάλι.... Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα ενδιαφέρον πόστ σχετικά με τη συντήρηση της μπαταρίας κτλ.. Πώς προτείνετε να λειτουργώ την μπαταρία στο macbook? Στη δουλειά έχω συνεχώς πρίζα δίπλα και την χρησιμοποιώ. Να βγάζω την μπαταρία; Έχουμε μια απαίσια τάση και δυστυχώς το ups έχει φουλάρει ήδη. Να το αφήνω να ξεφορτίζει τελείως και λίγο πρίν τεζάρει να βάζω ρεύμα; Υπάρχει tool συντήρησης/επίβλεψης για την μπαταρία;
darklordvader77 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 δεν εχω Apple Laptop, αλλα ξερω πως το coconut battery σου λεει διαφορες πληροφοριες για το health της μπαταριας (σε%) ποσα Cycles εχει, κ διαφορα αλλα.. οποτε θα σου κανει μια χαρα δουλεια!
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ναι... το coconut είναι όλα τα λεφτά... σε ενημερώνει για τα πάντα
Snolly Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ναι... το coconut είναι όλα τα λεφτά... σε ενημερώνει για τα πάντα Όπως και το iStat widget για το dashboard.
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Όπως και το iStat widget για το dashboard. δεν το χρησιμοποιούσα πολύ το dashboard και τα widget του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.