Προς το περιεχόμενο

Tablet Για photoshop

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω καποιο tablet,το θελω κυριως για χρηση με το photoshop αλλα το budget που μπορω να διαθεσω ειναι καπως περιορισμενο (μεχρι 100 ευρω).

Μεχρι τωρα εχω ακουσει τα καλυτερα για τα wacom αλλα οι τιμες στα μεγαλα digitizers υπερβαινουν κατα πολυ τα χρηματα που εχω σκοπο να διαθεσω.

Απο την αλλη οι επιλογες μου ειναι η να παρω καποιο μικροτερο της wacom οπως το WACOM Bamboo που απο οτι φενεται εχει πολυ μικρη επιφανεια η να παω σε καποιας αλλης εταιριας οπως αυτο εδω της trust.

Οι απορειες μου τωρα ειναι

α)ειναι βολικα τα μικρα tablets σαν αυτο της wacom η καλυτερα να παω στο αλλο;

β)Εχει κανεις δουλεψει το tablet της trust;

γ)Τελος,στα tablets γενικοτερα μονο με την γραφιδα μπορω να γραψω κατι η ειναι σαν το touchpad των λαπτοπ οπου δουλευουν και τα δαχτυλα;

Ελπιζω να μην σας κουρασα :-)

Δημοσ.

γ) μόνο με την γραφίδα και ένα ποντίκι που δίνουν μαζί για να το έχεις πάνω στην επιφάνεια.

Δυστυχώς μόνο με προϊόντα της wacom θα κάνει την δουλειά σου καλά και με μοντέλα μεγαλύτερα από το Α6, το οποίο είναι αρκετά μικρό (η ενεργή του επιφάνεια πάντα). Πιο συγκεκριμένα προτείνω το Intuos2 (το 3 δεν θυμάμαι να είχε τόσα παραπάνω να προσφέρει), ακόμη και από ebay.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χρησημοποιώ το bamboo της wacom, νομίζω οτι το ειχα παρει γυρω στα 80?.

Ειμαι αρκετά ικανοποιημένος, αν και μου πηρε αρκετό χρόνο να το μάθω.. βλέπεις παιζει μεγάλο ρόλο και η πίεση που πατας με την γραφίδα...

μην ανησιχεις για την μικρή επιφάνεια η αναλυση του ειναι αρκετά καλή ..και δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα στην χρήση...

Δημοσ.

στα χρηματα που διαθετεις το καλυτερο ειναι η trust γιατι εχει 1024 επιπεδα πιεσης και υποστηριζει tilt ενω οι low-end wacom δεν εχουν τετοια χαρακτηριστικα. για καλη wacom ειναι πολα τα λεφτα. ειχα μια trust παλιο μοντελο και τωρα εχω αυτην που δειχνεις στο λινκ και ειναι η μερα με την νυχτα! ειναι πολυ καλη γραφιδα και δεν 8α κσαναπιασεισ ποντικι στα χερια σου! (και εχει και σουπερ μεγεθος)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

@elvisjedi Με μπέρδεψες λίγο. Έχεις το μοντέλο που λέω και είσαι ευχαριστημένος, αλλά μου προτείνεις να πάω σε Trust;:confused:

Τι είναι το tilt;

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για digitizer έχω κάποιες απορίες. Η χρήση του είναι για πρόχειρα σχήματα με λίγες σημειώσεις με το χέρι (σκαριφήματα).

1) είναι εύκολο να γράψεις; και αυτά που γράφεις είναι ευανάγνωστα; είναι εύκολο να κάνεις ένα απλό σχήμα, π.χ. μια ευθεία (στο περίπου). Για τέτοια χρήση χρειάζομαι περισσότερα από 512 επίπεδα πίεσης;

2)Μήπως είναι εύκολο να μου δώσετε τις φυσικές διαστάσεις του trust ΤΒ-7300 (Αν το έχει κάποιος). Με ενδιαφέρει η φορητότητα. Χωράει σε τσάντα φορητού ή να πάω για το 6300;

Σας ευχαριστώ, περιμένω κάποια βοήθεια με τα παραπάνω. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...