Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. Θέλω να αγοράσω καινούριο ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο θα φτιάξω εγώ... Στο μόνο που έχω κατασταλάξει είναι ο επεξεργαστής ο οποίος είναι AMD PHENOM 9950 2.6GHZ QUAD-CORE BLACK EDITION BOX. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μια μητρική ισάξια αυτού του επεξεργαστή και μια κάρτα γραφικών ισάξια φυσικά και των 2? :-):-) Όσον αφορά τα λεφτα δεν είναι πρόβλημα. Εγώ είχα βρεί μια ASUS M3A79-T DELUXE και πιστεύω πως είναι μια χαρά αλλά θα ήθελα να έβρισκα καμια μητρικη για DDR3 που να υποστηριζει και ΑΜ2..:rolleyes:

Δημοσ.
Γεια σας.. Θέλω να αγοράσω καινούριο ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο θα φτιάξω εγώ... Στο μόνο που έχω κατασταλάξει είναι ο επεξεργαστής ο οποίος είναι AMD PHENOM 9950 2.6GHZ QUAD-CORE BLACK EDITION BOX. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μια μητρική ισάξια αυτού του επεξεργαστή και μια κάρτα γραφικών ισάξια φυσικά και των 2? :-):-) Όσον αφορά τα λεφτα δεν είναι πρόβλημα. Εγώ είχα βρεί μια ASUS M3A79-T DELUXE και πιστεύω πως είναι μια χαρά αλλά θα ήθελα να έβρισκα καμια μητρικη για DDR3 που να υποστηριζει και ΑΜ2..:rolleyes:

λογικα θα βοηθουσε αν ελεγες το ποσόν που θελεις να ξοδεψεις συνολικα!! ;)

Δημοσ.

Ωραίες οι προτάσεις του pcfan. Γιατί στρέφεσαι προς ΑΜD μεριά? Χρειάζεσαι οικονομικό 4πύρηνο?

Κι εγώ την πάω ρε παιδί μου, αλλά είναι πίσω από την Intel αυτόν τον καιρό..:Ρ

Δημοσ.
Ωραίες οι προτάσεις του pcfan. Γιατί στρέφεσαι προς ΑΜD μεριά? Χρειάζεσαι οικονομικό 4πύρηνο?

oλοι εκει στρεφονται επειδη παρεχει παραπλησιες δυνατοτητες με χαμηλοτερο κοστος... αλλα το καταντησε μονοπωλειο η intel... αμα πας σε καποιον να σου αναβαθμισει το pc σου, intel θα σου πει!! τελικα σε intel θα καταληξεις επειδη στο προτειναν κ θα θες παντα οτι καλο σου προτεινουν!

Κι εγώ την πάω ρε παιδί μου, αλλά είναι πίσω από την Intel αυτόν τον καιρό..:Ρ

δεν ειναι ιδιαιτερα αλλα αναγκαζεσαι κ λογο chipset να μην τον παρεις.. ουσιαστικα ειναι πολυ κοντα.. το πιστευω γιατι εχω δει τις τελευταιες δημοσιευσεις της AMD σ ενα περιοδικο. επειδη δεν το εχω μαζι μου τωρα δεν μπορω να το τεκμηριωσω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...