Προς το περιεχόμενο

αποσυνδεση του πυκνωτη-πηνιου???????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ειπαν απο την forthnet σημερα οτι καλο θα ηταν να ανοιξω το πριζακι του οτε και να αποσυνδεσω το πηνιο-πυκνωτη (η κατι τετοιο τελος παντων....μια κιτρινη βλακια)ετσι ωστε να καθαρισει η γραμμη μου....

Βασικα δεν εχω κανενα προβλημα με το ιντερνετ αλλα θεωρω καλο να το κανω μηπως και εχω τιποτα μελλοντικα προβληματα.

Μηπως κανεις γνωριζει σχετικα τιποτα???.....(μην κανουμε και καμμια βλακια:-))

Δημοσ.

Σωστά σου είπαν εφόσον έχεις πρίζα τηλεφώνου OTE με φίλτρο.

Αυτή υποτίθεται ότι χωρίζει τις συχνότητες τηλεφώνου + ADSL, αλλά κατά κανόνα δεν πράττει τα αναμενόμενα.

Πιο πρακτικό είναι να προμηθευτείς μια καινούρια απλή πρίζα τηλεφώνου ( είναι ιδιαίτερα οικονομικές ) και να την αλλάξεις, τοποθετώντας συγχρόνως ένα σωστό φίλτρο/splitter στη γραμμή σου.

Οι από πάνω, μετρήσατε τον διαχωρισμό στη γραμμή του, ή στο το φίλτρο ή πιστεύετε ότι τα μέτρησε ο ίδιος και τον συμβουλεύετε να αφήσει τη γραμμή του με θόρυβο; (ρητορική ερώτηση, δεν χρειάζετε να απαντήσετε)

/sc

Δημοσ.

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 19317 kbps

Upstream Rate: 1020 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 11 db

Upstream Line Attenuation: 1.5 db

Downstream Transmit Power: 9 db

Upstream Transmit Power: 19 db

Παιδια δεν ξερω αν θα βοηθησουν αυτα που παραθετω (μιας και ειμαι τελειως ασχετος τα περι θορυβων στις συνδεσεις) Ναι εχω πριζακι οτε....(ενα προ χριστου φαινεται)να το αλλαξω ε καλυτερα, με ενα απλο πριζακι.....

Ερωτηση:Το downstream rate αλλαζει συνεχεια?...γιατι προχτες και χτες ηταν κλειδωμενο στα 19555

Μπορει να μου εξηγησει καποιος ολη αυτη την αναλυση απο πανω?Θα το εκτιμουσα πολυ

Δημοσ.
Οι από πάνω, μετρήσατε τον διαχωρισμό στη γραμμή του, ή στο το φίλτρο ή πιστεύετε ότι τα μέτρησε ο ίδιος και τον συμβουλεύετε να αφήσει τη γραμμή του με θόρυβο; (ρητορική ερώτηση, δεν χρειάζετε να απαντήσετε)/sc

όχι, χρειάζεται...ο ίδιος είπε επι λέξει ότι δεν έχει "κανένα πρόβλημα με το ίντερνετ", δεν παραπονέθηκε ότι δεν πιάνει ταχύτητες, ότι έχει διακοπές, κλπ. Κι εγώ ξέρω ότι όποιος ανακατεύεται με πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

Δημοσ.
όχι, χρειάζεται...ο ίδιος είπε επι λέξει ότι δεν έχει "κανένα πρόβλημα με το ίντερνετ", δεν παραπονέθηκε ότι δεν πιάνει ταχύτητες, ότι έχει διακοπές, κλπ. Κι εγώ ξέρω ότι όποιος ανακατεύεται με πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

Downstream Rate: 19317 kbps

Upstream Margin: 12 db

Παιδια δεν ξερω αν θα βοηθησουν αυτα που παραθετω (μιας και ειμαι τελειως ασχετος τα περι θορυβων στις συνδεσεις) Ναι εχω πριζακι οτε....(ενα προ χριστου φαινεται)να το αλλαξω ε καλυτερα, με ενα απλο πριζακι.....

Ερωτηση:Το downstream rate αλλαζει συνεχεια?...γιατι προχτες και χτες ηταν κλειδωμενο στα 19555

Μπορει να μου εξηγησει καποιος ολη αυτη την αναλυση απο πανω?Θα το εκτιμουσα πολυ

gia να ληξει αυτο το θεμα γιατι ακουω βλακειουλες.α.για τον φιλο που λεει οτι αλλαζει το downstream ειναι λογικο να παιζει λιγο πανω κατω αφου η γραμμη δεν ειναι οπτικη ινα για να ειναι τελειως σταθερη.σε μερικους παιζει λιγο σε μερικους παιζει περισσοτερο.β.

το πριζακι του οτε με την βλακεια αυτο αποπισω δεν ειναι ουτε φιλτρο για το adsl ουτε αντικαθιστα το φιλτρο.και αυτη η βλακεια απο πισω δημιουργει βραχυκυκλωμα σε tip ring και σε tip ground αμα θυμαμε σωστα και για αυτο πρεπει να αφαιρειται για να μην διμιοθργει προβληματα ειδικα στο κοματι tou voice.πολλα πριζακια του οτε σε ενα σπιτι εχουν αποτελεσμα διαφορα προβλξματα οπως να πεφτει η γραμμη ,να φενεται η γραμμη οτι εχει παραπανω φορτο σε τηλεφωνα απο το κανονικο να χτυπαει μια φορα το τηλεφωνο και να κλεινει.οποτε δεν ισχειει οτι δεν εχουμε προβλημα το αφηνομε διοτι θα γινει προβλημα .και ολα τα πριζακια του κοσμου ειναι χωρις αυτο το βαρελακι ακομα και της legrand που ειναι κορυφη.ο οτε για αυτο και γραφουν και οτε τα φτιαξε για δικους τους λογους για δικες του γραμμες για δικα του μηχανηματα.

τωρα αν εσεις θελετε να ακουτε τον οτε και οχι οτι γινετε παγκοσμια επειδη εχετε μαθει ετσι αυτο ειναι αλλη ιστορια.επισης προτιμουνται τα ασυρματα τηλεφωνα επειδη ειναιπιο ""ελαφρια"για την γραμμη και δεν βγαζουν ποτε βραχυκυκλωματα και εχουν λιγοτερο φορτο σε ren.

Δημοσ.

Αλλαξα τελικα το πριζακι (πηρα ενα εμποριου των 1,5 ευρω) .Νομιζα οτι θα αλλαξουν τα εξης στατιστικα αλλα σχεδον παρεμειναν ιδια με τα προηγουμενα.....(Βασικα δεν ηξερα αν η αλλαγη της πριζας γινεται για την βελτιωση της ποιοτητας η για αλλους λογους)

Downstream Rate: 19820 kbps

Upstream Margin: 10 db

Παντως μπορει να μου πει κανεις αν τα στατιστικα αυτα ειναι καλα.???? .....η αν δεν σχετιζονται καλα μεταξυ τους ????

Διαβασα καπου για κατι πριζακια legrand...ειναι καλυτερο απο αυτο που πηρα??? Θα εχω βελτιωση?

Σορυ για τις σπαστικες ερωτησεις αλλα μαλλον τελευταια καπως την εχω δει και θελω να παρω τα μεγιστα απο την συνδεση διαβαζωντας τα προβληματα της forthnet για μερικους

Δημοσ.

α.μια χαρα ειναι τα στατιστικα.τα πριζακια δεν τα αλλαζεις μονο για βελτιωση αλλα και για την τηλεφωνια.οχι δεν θα αλλαξει κατι και να βαλεις legrand.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...