Προς το περιεχόμενο

Το PC Τρελάθηκε

Κώστας Ποτακίδη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους .

Εδώ και 2 – 3 μέρες μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα με το PC

Το ανάβω και μέσα σε 10 λεπτά σβήνει μόνο του έκοψα το ρεύμα και παίρνει και πάλι παίρνει μπρός μόνο του , κάνει δηλαδή restart .

Πριν καμιά βδομάδα το φορμάρισα μετά από ταλαιπωρία με ιούς. Επίσης πριν κανα μήνα πρόσθεσα 2 GB μνήμη στην ήδη υπάρχουσα 2Gb. Τρέχω με ΧΡ sp3 Καμία ιδέα κάποιος για το τι μου συμβαίνει?

-----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 09 : 51 : 28-----

Να προσθέσω πώς ο χρόνος που σβήνει δεν είναι πάντα ο ίδιος , μπορεί και να το κάνει και σε 1 λεπτό, Το κάνει όμως συνέχεια 3 – 4 φορές την ώρα και μ έχει σπάσει τα νεύρα

Δημοσ.

Καλημέρα.

Το bios το έχεις πειράξει καθόλου? Ή τα καλώδια? Δέν γείνεται στα καλά καθούμενα να ανοίγει μόνος του.

Το πρώτο pc με ΑΙ και φυσικά δέν θέλει να κλείσει:lol:...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μηπως κολησε το μπουτον reset?

facepalm.jpg

κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα μνημών, βγάλε τα 2 καινούρια dimmάκια και άσε πάνω μόνο τα παλιά όπως είπε και ο liopyr

και τρέξε MEMTEST για κανά 3-4ωρο...(25-30 loops)

Δημοσ.

Όταν σβήνει σταματάν και τα ανεμιστηράκια και είναι νεκρό για 1 – 2 δευτερόλεπτα . Μετά ξανά παίρνει .Το Bios δεν το έχω πειράξει . Μέχρι τώρα δούλευε μια χαρά με τις 4 μνήμες καθώς και μετά το format ήταν όλα ok . Βγάζω τώρα τις μνήμες και το δοκιμάζω ξανά .

-----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 12 : 29 : 25-----

Αφαίρεσα τις μνήμες που είχα προσθέσει αλλά και πάλι το πρόβλημα υπάρχει. Μήπως είναι θέμα τροφοδοτικού?

Δημοσ.

Μητρική πρέπει να είναι.

Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις εύκολα αν είναι το τροφοδοτικό, δοκιμάζοντας ενός φίλου.

Αυτό το "του έκοψα το ρεύμα και παίρνει και πάλι παίρνει μπρος μόνο του", αν εννοείς ότι κλείνεις τον διακόπτη του τροφοδοτικού αλλά αυτό λειτουργεί, σημαίνει ότι το -προφανώς- απαράδεκτο και κινέζικο τροφοδοτικό σου είναι εξαιρετικά αναξιόπιστο.

Το καλωδιάκι που έρχεται από το case (PWR_SW) δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις με το χέρι. Ξεκινάει ο υπολογιστής; Αν ναι, ξανά βάλτο-βγάλτο. Σβήνει;

Δοκίμασε να βγάλεις την μητρική και να την ακουμπήσεις πάνω στο πλαγιασμένο/ξαπλωμένο case, έχοντας χαρτί από κάτω της (πχ τετράδιο ή περιοδικό) εκεί που από κάτω της θα είναι οι θέσεις του σκληρού και των dvd-rom ή ότι έχεις. Θέλω να πω η μητρική να μην έχει επαφή με τα μεταλλικά τμήματα του case.

Δες αν δουλεύει τώρα κανονικά.

Δημοσ.

Και μενα μου κανει ακριβως το ιδιο μα το ιδιο.

το εχια κανει σε τεχνικο.ολα καλα.αλλα μετα απο 2-3 μηνες τα ιδια.μαλλον εχει προβλημα το ανεμιστηρακι σε εμενα.ετσι και αλλιως 8α παρω λαπτοπ γιατι αν ειναι να πληρωνω συχεχεια χρηματα να μου λιπει.

ετσι και αλλιως θελω λαπτοπ..τι να σου πω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...