{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Το έχει δοκιμάσει κανεις το mouse guys...σκέφτομαι να το παρα μιας και μου χάλασε το MX revolution. Φαίνεται αρκετά καλο. http://www.roccat.org/Products/
vlefteris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα μου ήρθε από αγγλία! (http://www.hydro-powered.co.uk) Είναι άψογο! Ποιότητα φοβερή! Είχα την βλακεία το Habu το οποίο είχε όλο πρόβλημα στο ροδάκι και είχα αλλάξει 3 ποντίκια... Το κουτί του Roccat Kone είναι πολύ προσεγμένο, τα βαράκια είναι καλή φάση αν θες πιο μεγάλη ακρίβεια. Οι επιλογές του software πολύ εύχρηστες,τα macros , τα χρώματα που αλλάζουν και τα κουμπάκια πολύ καλή αίσθηση, μόνο το wheel πατιέται με μεγαλύτερη δυσκολία από τα υπόλοιπα. Πάντως το ποντικάκι είναι όχι απλά καλό αλλά ποιοτικότατο..Άν και λίγο ακριβό...
Tuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ίδια χαρακτηριστικά με του G9 και design ίδιο με του G5... ( μόνο που το G9 είναι ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ... )
vlefteris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ωχχχχχ... Κι εσύ Logitech... Δε τα πάω με τίποτα...Ότι κι αν έχει βγάλει αυτή η εταιρεία δε μου κάνει αίσθηση, τα θεωρώ συνηθισμένα. Πάντως αυτό το ποντίκι είναι μακράν καλύτερο απ'ότι έχει βγάλει η Logitech...
Tuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 όπως είπα πιο πάνω είναι αυτό το ποντίκι. Είναι σχεδόν δίδυμο αδερφάκι του G5 με την ανάλυση του G9.
tectonator Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Πάντως το ποντικάκι είναι όχι απλά καλό αλλά ποιοτικότατο..Άν και λίγο ακριβό... Δηλαδής??? Πόσο πήγε το μαλί? P.S. Respect για το design...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Παιδια δε ξερω τι λετε, εγω το λατρεψα αυτο το ποντικακι
vlefteris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδής??? Πόσο πήγε το μαλί? P.S. Respect για το design... Γύρω στα 80? όλα μαζί (Μεταφορικά + Μοuse...) Στο site της Roccat λέει προτεινόμενη τιμή 69.99? οπότε είναι λογική...αν βάλεις και τα μεταφορικά.
Tzimmys Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Γύρω στα 80? όλα μαζί (Μεταφορικά + Μοuse...)Στο site της Roccat λέει προτεινόμενη τιμή 69.99? οπότε είναι λογική...αν βάλεις και τα μεταφορικά. και το pad μαζί?
vlefteris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 και το pad μαζί? Δεν πήρα pad αν και θαπρεπε...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Βασικά κανεις το mouse calibrate σε οποιαδήποτε επιφάνεια...άσε που λειτουργεί ακόμα και σηκωμένο λίγο να το έχεις...το mouse είναι απλά απίστευτο...τα φωτάκια τα έχω κλειστά μεν αλλα κατά τα αλλα είναι υπέροχο. Best mouse ever.Εάν θέλετε live pics let με know.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Sorry guys για την ποιότητα αλλα η camera μου τα έπαιξε οποτε κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.