Προς το περιεχόμενο

Roccat Kone Gaming Mouse & Pad

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε από αγγλία! (http://www.hydro-powered.co.uk) Είναι άψογο! :-D

Ποιότητα φοβερή! Είχα την βλακεία το Habu το οποίο είχε όλο πρόβλημα στο ροδάκι και είχα αλλάξει 3 ποντίκια...:mad:

Το κουτί του Roccat Kone είναι πολύ προσεγμένο, τα βαράκια είναι καλή φάση αν θες πιο μεγάλη ακρίβεια. Οι επιλογές του software πολύ εύχρηστες,τα macros , τα χρώματα που αλλάζουν και τα κουμπάκια πολύ καλή αίσθηση, μόνο το wheel πατιέται με μεγαλύτερη δυσκολία από τα υπόλοιπα.

Πάντως το ποντικάκι είναι όχι απλά καλό αλλά ποιοτικότατο..Άν και λίγο ακριβό...:X

Δημοσ.

Ωχχχχχ...:rolleyes: Κι εσύ Logitech... Δε τα πάω με τίποτα...Ότι κι αν έχει βγάλει αυτή η εταιρεία δε μου κάνει αίσθηση, τα θεωρώ συνηθισμένα.

Πάντως αυτό το ποντίκι είναι μακράν καλύτερο απ'ότι έχει βγάλει η Logitech...

Δημοσ.

:lol: όπως είπα πιο πάνω είναι αυτό το ποντίκι.

Είναι σχεδόν δίδυμο αδερφάκι του G5 με την ανάλυση του G9.

Δημοσ.
Πάντως το ποντικάκι είναι όχι απλά καλό αλλά ποιοτικότατο..Άν και λίγο ακριβό...:X

Δηλαδής??? Πόσο πήγε το μαλί?;)

P.S. Respect για το design...

Δημοσ.
Δηλαδής??? Πόσο πήγε το μαλί?;)

P.S. Respect για το design...

Γύρω στα 80? όλα μαζί (Μεταφορικά + Μοuse...):cry:

Στο site της Roccat λέει προτεινόμενη τιμή 69.99? οπότε είναι λογική...αν βάλεις και τα μεταφορικά.

Δημοσ.
Γύρω στα 80? όλα μαζί (Μεταφορικά + Μοuse...):cry:

Στο site της Roccat λέει προτεινόμενη τιμή 69.99? οπότε είναι λογική...αν βάλεις και τα μεταφορικά.

και το pad μαζί?

Δημοσ.

Βασικά κανεις το mouse calibrate σε οποιαδήποτε επιφάνεια...άσε που λειτουργεί ακόμα και σηκωμένο λίγο να το έχεις...το mouse είναι απλά απίστευτο...τα φωτάκια τα έχω κλειστά μεν αλλα κατά τα αλλα είναι υπέροχο. Best mouse ever.Εάν θέλετε live pics let με know.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...