Προς το περιεχόμενο

Roccat Kone Gaming Mouse & Pad

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά έχω πολύ μεγάλα χερια και mouse σαν τα Razer μου πέφτουν μικρά...αυτό είναι ότι πρέπει...είμαι σίγουρος το επόμενο "μεντελο" μιας και αυτό ήταν το πρώτο θα είναι απίστευτο...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες να σας πω και γω την δικιά μου εμπειρία.

Οκ ωραίο καλό χρυσό αλλά...

στις 35 ημέρες (οχι συνεχούς και οχι γερής - άτσαλης - βίαιης αλλα κανονικής χρησης) χάλασε το mid mouse scroll wheel, δηλαδή γυρνούσε αβέρτα πάνω-κάτω ελευθερα χωρις να βρισκει αντισταση σαν κατι να ξεκολησε-ξεσκαλωσε απο μεσα και ενω γυρνουσε, το pc δεν εβλεπε την κινηση, ενω το δεξια-αριστερα και το mid in πατημα λειτουργουσαν κανονικα...

Οποτε το γυρισα στο Πλαισιο απευθειας και εγινε αλλαγη.

Τωρα που εχω το νεο, βλεπω το σημα με την τιγρη, αυτο το φωτεινο σημα στην μεση της παλαμης που παει, ειναι σαν ξεκολημενο προς τα εξω και εξεχει αρκετα ωστε να ακουμπαει στην παλαμη σαν εξογκωμα και εμποδιζει (δεν ειναι λειο το σημειο οπως θα επρεπε). Το πιεζω και μπαινει μεσα, δηλαδη εχει αερα, δεν ειναι σταθερο αλλα κουνιεται και ξαναβγαινει προς τα εξω και εμποδιζει σπαστικά....

Τι να κανουμε, τωρα αυτος δεν ειναι λογος να το γυρισω πισω αλλα ρε γαμωτο, καινουργια ποντικια που δεν αντεχουν ... πολυ σπαστικο πραγμα... τι να πω, αντε ειναι το πρωτο τους mouse και δεν εχουν εμπειρια ακομα αλλα ετσι δεν θα πανε μπροστα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...