jason_rethymno Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Έχουμε ένα δυόροφο σπίτι και στο ισόγειο έχω το κεντρικό ρούτερ που είναι και ασύρματο (η μάρκα είναι Speedtouch 585 v6), Το θέμα είναι οτί το κεντρικό ρούτερ που έχω στο ισόγειο πιάνει μόνο μέχρι το 1ο όροφο. Και είχα ως τώρα στο δεύτερο όροφο ένα switch (δεν είναι ασυρματο)που συνδεότανε με ένα καλώδιο με το κάτω ρούτερ το Speedtouch.Όμως αποφάσισα να αντικαταστήσω το switch του 2ου ορόφου με ένα ασύρματο switch που είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612328 , βέβαια δεν ξέρω αν πήρα το σωστο.Προσπάθησα λοιπόν να το συνδέσω αλλά έδινε σύνδεση μόνο τοπικά δεν έδινε Ίντερνετ οτι και να κανα Άλλαξα θέση σ' όλα το καλώδια.Τίποτα. Μπορεί καποιος να μου πεί αν έχω πάρει το σωστό switch και τι πρέπει να κάνω και αν όχι να μου πεί ποιο να πάρω ; Ευχαριστώ
firewalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Σε τι λειτουργία το έχεις βάλει; Νομίζω ότι για να κάνεις αυτό που θέλεις πρέπει να το βάλεις σε λειτουργία repeater. Πάντως το σωστό πράγμα έχεις αγοράσει.
tsakonas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Πως ακριβως ειναι η συνδεσμολογια?? Απο το speedtouch φευγει ethernet στο TP?
jason_rethymno Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Παιδια εντάξει το έφτιαξα το πρόβλημα. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 αν ηταν με καλωδιο κρατουυσε και το παλιο.β.το βαζεις σε λειτουργεια repeater για να παιξει ασυρματα και δεν λεγεται ασυρματο switch:P
tsakonas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μα αφου το προηγουμενο δεν ηταν ασυρματο....και το ασυρματο που ειχε..επιανε μεχρι τον πρωτο οροφο....αρα πως θα πιασει το repeater χωρις καλωδιο???
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 θα το βαλει μεχρι εκει ποθ πιανει ωστε το repeater να δωσει πιο μακρια μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.