gogosst Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Εχω μια 8800Gts 512 κ στο Test drive unlimited μου βγάζει τη παρακάτω εικόνα που θα δείτε.Η κάρτα δεν έχει υποστεί overclock.Tην έχω τεστάρει με Ati tool αφηνοντας αρκετή ωρα κ την άφησα να φτάσει κ σε μεγάλη θερμοκρασια (90) κ παλι τιποτα απο artifacts. Με τους τελευταιους drivers, το συστημα είναι Q6600 χωρις o/c,2Gbram 800,gigabyte p45,550w,win xp sp3.Το προβλημα είναι οτι έχει τύχει να παιζω ωρες κ να μη βγάλει τπτ,αλλα να το βγάζει κ πολύ γρήγορα.Οι ρυθμισεις στο game είναι ολα στο Full.Επίσης μια φορά μου το έβγάλε κ στο Αssasin.Oταν το βγάζει παγώνει όλο το pc k θέλει Reset. Τι μου προτείνετε να δοκιμάσω?Ωστε να ξέρω τι φταιει??
liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Aσε το panel του riva tuner ανοιχτο, και τρεξε το παιχνιδι. Μολις στο κανει, κλειστο, και δες στο ιστορικο (γραφημα) τι θερμοκρασια επιασε. Αν παει σε 100+ δοκιμασε να ανεβασεις στροφες στο fan.
gogosst Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Πως θα το κάνω αυτο?Κ να το βάλω να καταγράφει το pc κολάει κ θέλει Reset,δε προλαβαινω να κάνω τπτ η να δω.
liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Χμμ. Τοτε δοκιμασε να ανεβασεις πριν παιξεις τις στροφες στο 80% (ξερω ακουγεται), να δεις αν θα το κανει. (τουλαχιστον να καταλαβουμε αν οφειλεται σε θερμοκρασιες).
gogosst Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Τί θερμοκρασίες πιάνει σε ενα παιχνιδι περιπου?Εχω φτασει μέχρι 100 στο Αti tool κρατώντας το fan χαμηλά.
EddieObscurant Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 το rivatuner έχει επιλογή για καταγραφή των θερμοκρασιών κλπ σε αρχείο, οπότε μετά το reboot ανοιγεις το αρχείο και βλέπεις τι έγινε μέχρι τη στιγμή του reboot.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Συγνώμη αλλά είμαι ο μόνος που αυτοί η θερμοκρασία αυτή του φάινεται υπερβολική;
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Συγνώμη αλλά είμαι ο μόνος που αυτοί η θερμοκρασία αυτή του φάινεται υπερβολική; Ναι. Βασικά μέχρι 85-90c θεωρείται στα όρια του φυσιολογικού. Άσχετα αν συνήθως παίζουν αρκετά παρακάτω.
gogosst Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Επειδή έχουν μπλεχτεί λίγο τα πράματα στο pc θα κάνω ένα format και θα ξαναενημερώσω. Eδω πέρα βρήκα το ιδιο πρόβλημα περίπου χωρις να έχουν βρεί λυση! http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=55156
Tuko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μη κάνεις τζάμπα φορμάτ. Κάτα πάσα πιθανότητα έχεις κάποιο αρχικό revision με κανα ανεμιστηράκι του κώλου, όπως είχα πάθει και εγώ με την gigabyte 8800gt 512 revision 1 ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ. Μου την άλλαξαν με revision 2 και είχε άλλο ανεμιστηράκι. Αποτέλεσμα = 20 βαθμούς κάτω η θερμοκρασία.
panosvlass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ενα hint απο μενα. Δοκιμασε μηπως ειναι η μνημες σου. Σε παρομοιο προβλημα που ειχα εφταιγε το ενα stick μνημης. Ουτε με memtest ουτε με τιποτα δεν ειχα διαγνωσει το προβλημα,μονο μετα απο αλλαγη μνημης το καταλαβα.Δοκιμασε μια το ενα μια το αλλο και σε κανα αλλο pc αν εχεις και βλεπεις μετα.
Vatos_locos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 αφού λές οτι τιν έβαλες και έλιωσε στο atitool δοκίμασε 1 ) άλλο game στα κάνει πάλι ? αν ναι 2 ) την κάρτα σε άλλο pc στα κάνει πάλι ? αν ναι 3 ) Rma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.