Προς το περιεχόμενο

8800Gts Artifacts η κάτι αλλο??


gogosst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια 8800Gts 512 κ στο Test drive unlimited μου βγάζει τη παρακάτω εικόνα που θα δείτε.Η κάρτα δεν έχει υποστεί overclock.Tην έχω τεστάρει με Ati tool

αφηνοντας αρκετή ωρα κ την άφησα να φτάσει κ σε μεγάλη θερμοκρασια (90) κ παλι τιποτα απο artifacts.

Με τους τελευταιους drivers, το συστημα είναι Q6600 χωρις o/c,2Gbram 800,gigabyte p45,550w,win xp sp3.Το προβλημα είναι οτι έχει τύχει να παιζω ωρες κ να μη βγάλει τπτ,αλλα να το βγάζει κ πολύ γρήγορα.Οι ρυθμισεις στο game είναι ολα στο Full.Επίσης μια φορά μου το έβγάλε κ στο Αssasin.Oταν το βγάζει παγώνει όλο το pc k θέλει Reset.

Τι μου προτείνετε να δοκιμάσω?Ωστε να ξέρω τι φταιει??

 

dsc01224jv6.jpg

w800.png

Δημοσ.

Aσε το panel του riva tuner ανοιχτο, και τρεξε το παιχνιδι.

Μολις στο κανει, κλειστο, και δες στο ιστορικο (γραφημα) τι θερμοκρασια επιασε.

 

Αν παει σε 100+ δοκιμασε να ανεβασεις στροφες στο fan.

Δημοσ.

Πως θα το κάνω αυτο?Κ να το βάλω να καταγράφει το pc κολάει κ θέλει Reset,δε προλαβαινω να κάνω τπτ η να δω.

Δημοσ.

Χμμ. Τοτε δοκιμασε να ανεβασεις πριν παιξεις τις στροφες στο 80% (ξερω ακουγεται), να δεις αν θα το κανει.

 

(τουλαχιστον να καταλαβουμε αν οφειλεται σε θερμοκρασιες).

Δημοσ.

το rivatuner έχει επιλογή για καταγραφή των θερμοκρασιών κλπ σε αρχείο, οπότε μετά το reboot ανοιγεις το αρχείο και βλέπεις τι έγινε μέχρι τη στιγμή του reboot.

Δημοσ.
Συγνώμη αλλά είμαι ο μόνος που αυτοί η θερμοκρασία αυτή του φάινεται υπερβολική;

 

Ναι. :-) Βασικά μέχρι 85-90c θεωρείται στα όρια του φυσιολογικού.

 

Άσχετα αν συνήθως παίζουν αρκετά παρακάτω.

Δημοσ.

Μη κάνεις τζάμπα φορμάτ. Κάτα πάσα πιθανότητα έχεις κάποιο αρχικό revision με κανα ανεμιστηράκι του κώλου, όπως είχα πάθει και εγώ με την gigabyte 8800gt 512 revision 1 ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ.

 

Μου την άλλαξαν με revision 2 και είχε άλλο ανεμιστηράκι. Αποτέλεσμα = 20 βαθμούς κάτω η θερμοκρασία.

Δημοσ.

Ενα hint απο μενα.

Δοκιμασε μηπως ειναι η μνημες σου.

Σε παρομοιο προβλημα που ειχα εφταιγε το ενα stick μνημης.

Ουτε με memtest ουτε με τιποτα δεν ειχα διαγνωσει το προβλημα,μονο μετα απο αλλαγη μνημης το καταλαβα.Δοκιμασε μια το ενα μια το αλλο και σε κανα αλλο pc αν εχεις και βλεπεις μετα.

Δημοσ.

αφού λές οτι τιν έβαλες και έλιωσε στο atitool δοκίμασε 1 ) άλλο game στα κάνει πάλι ? αν ναι 2 ) την κάρτα σε άλλο pc στα κάνει πάλι ? αν ναι 3 ) Rma

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...