Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε καρτα AGP

*trinity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Η 1950Pro, εκτος του οτι πρεπει να εισαι πολυ τυχερος να τη βρεις μεταχειρισμενη, ΔΕΝ ειναι καλυτερη απο την 3850, ενω καταναλωνει περιπου την ιδια ενεργεια...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα. Με έναν ATHLON64 3200+ και ram 2gb στα 400mhz και με μια 3850agp θα είναι ικανό το σύστημα να τρέξει ταινίες 1080p? Για playback εννοείται.

Κ κάτι ακόμη, έχω ακούσει για πολλές ασυμβατότητες της εν λόγω κάρτας με drivers της ΑΤΙ μέχρι κ την έκδοση 8.3-4. Έχουν ξεπεραστεί αυτά τα προβλήματα; Τέλος είμαι κάτοχος 9800pro, το ξέρω ότι το σύστημα δεν έχει ακόμη πολλά ψωμιά κ μάλλον μετά την αντικατάσταση του θα γίνει media center παρόλο που πιστέυω πως με την 3850 θα παιζει όλα τα παιχνίδια σημερινής γενιάς κ ίσως λίγο παραπάνω. Αξίζει η αναβάθμιση;

• Moderators
Δημοσ.

Οτιδηποτε πανω απο HD2400 θα σου κανει μια χαρα για αναπαραγωγη 1080p, αλλα εαν καπου δεν υποστηριζει η καρτα video decode τοτε πολυ απλα δε θα μπορει να παιξει.

Νομιζω πως αξιζει, απλα ενδεχεται σε μη H264 αρχεια να μη σου κανει accelerate η καρτα...

Δημοσ.
Η 1950Pro, εκτος του οτι πρεπει να εισαι πολυ τυχερος να τη βρεις μεταχειρισμενη, ΔΕΝ ειναι καλυτερη απο την 3850, ενω καταναλωνει περιπου την ιδια ενεργεια...

H ερώτηση αφορούσε τις 7600gt και 3650 όχι την 3850 που είναι και η ισχυρότερη κάρτα που έχει βγει για AGP

Δημοσ.

Η 3650 είναι καλύτερη από την 7600GT,αν και κατά τη γνώμη μου,προτιμότερο είναι να δώσεις τα παραπάνω χρήματα και να πάρεις την 3850.

Από την άλλη,(και με συγχωρείτε για την σφήνα :o ) έχω μια XFX 7900GS 512MB στο συρτάρι μου,αν ενδιαφέρεσαι trinity στείλε μου ένα pm ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...