ppschrs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά από χτες το βράδυ δε λειτουργεί το touchpad.Μου είχε κάνει κάνα δυο κολλήματα πριν από μέρες αλλά από χτες εγινε μόνιμο το πρόβλημα.Εχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?Τι λύση προτείνετε γιατί το έχω πάρει από Κοτσόβολο και αν το πάω πίσω για την εγγύηση θα μου το κρατήσει κανά δυο μήνες.Το χρειάζομαι σχεδόν κάθε μέρα αυτή την εποχή.Λέτε να είναι από τα vista το πρόβλημα?Κατέβασα drivers αλλά έχει τους πιο καινούριους εγκατεστημένους.
choutos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Σε παρόμοια περίπτωση φίλου με Toshiba, αυτό που είχε δημιουργήσει το πρόβλημα ήταν ακριβώς το ότι εγκατέστησε τους καινούργιους drivers. Ξαναέβαλε τους παλιούς και όλα Ο.Κ.
anax111 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Φίλε δοκίμασε το πλήκτρο fn με τα πλήκτρα F . Με κάποιο από αυτά, fn και f8 αν θυμάμαι καλά, κλειδώνει και ξεκλειδώνει το touchpad .
mkyprian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 φιλε εγω εχω A300-15B και κλειδωνει/ξεκλειδωνει το touchpad με FN+F9 οποτε δοκιμασε μηπως εχει κλειδωσει καταλαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.