Προς το περιεχόμενο

Kαρέκλα γραφείου

torrentleech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει κανείς καμιά δοκιμασμένη λύση για άνετη καρέκλα γραφείου , έχω σπάσει μόλις την 3η διαφορετική καρέκλα αξίας 100ρικου από Praktiker :S

Σπάνε σε όλες τα μπράτσα στα τεντώματα! ffs

Όποια δοκιμασμένη λύση και μέρος αγοράς ευπρόσδεκτο!:whistle:

Δημοσ.

Χωχω, τα ίδια ακριβώς κι εδώ φίλε μου. Σε εμένα επιπλέον σπάζουν και τα ροδάκια! Προς το παρόν, χρησιμοποιώ μία κλασσική καρέκλα «επισκέπτη» χωρίς ροδάκια ή περιστροφή. Δεν έχει μπράτσα όμως και με κουράζει.

Και για να κάνουμε και λίγο χιουμοράκι: Νομίζω πως πρέπει να πέσει δίαιτα! :-)

Δημοσ.

Neoset, Δρομέας, Sato

Μια Neoset που έχω τώρα είναι απολαυστική.

Απλά είναι πανάκριβες και πρέπει να τη δοκιμάσεις καλά στην έκθεση πριν πάρεις γιατί δεν λέει να δώσεις τόσα λεφτά και να μην την ευχαριστηθείς.

Από φθηνές δεν έχω μείνει ικανοποιημένος, αν χρειαζόμουνα πάλι μέχρι 100ευρώ θα δοκίμαζα και τα IKEA.

Από Macro μια(εντάξει ήταν πάμφθηνη--50ευρώ max) είχε υποχωρήσει το μαξιλάρι και ένιωθες μια μικρή πίεση από τον κεντρικό σωλήνα ξέρετε που!

Δημοσ.

αν εισαι σωματωδης και υπεκινητικος τοτε θα πρεπει να σκασεις μερικα λεφτα παραπανω να πας σε πιο ποιοτικα κομματια.

και εγω οτι εχω παρει απο πρακτικερ και μακρο εχει διαλυθει (ειμαι ομως 110 κιλα και κινουμαι συνεχεια). Τωρα καθομαι σε μια πλαστικη απο αυτες που πουλανε στις λαικες αλλα με εχει πεθανει η μεση μου.

Το επομενο βημα ειναι να παω σε καμια sato και να παρω οτι πιο ανθεκτικο εχουν διαθεσιμο, κατι απο τιτανιο ισως (:))

Δημοσ.

Καταρχην πρεπει να κανετε διαιτα :P

Το βασικο για να αντεξει μια καρεκλα ειναι η πλατη να μην στηριζεται στα χερουλια οπως γινεται στις περισσοτερες αλλά να ενωνεται με τη βαση. Επισης και εγω συμφωνω με την αγορα μιας ποιοτικης και ακριβης καρεκλας η οποια θα ειναι ακριβως στα μετρα σας απο την αγορα καρεκλας που δεν σας ταιριαζει και ενδεχεται να χαλασει συντομα...

Δημοσ.

ρίξε μια ματιά και στις "καλές" καρέκλες του ικεα. Στον κατάλογο ικεα, σελ. 255 κάτω. Έχω καμιά 5-6 χρόνια μία, που δεν την βλέπω τώρα στον κατάλογο, ίσως να μην βγαίνει πλέον, μοιάζει με την 14. Πολύ καλή ανατομικά, ξεκούραστη και στιβαρή.

Δημοσ.

Ειχε μια ιδια ενας φιλος μου. Σε λιγοτερο απο 1 χρονο εσπασε η πλατη γιατι στηριζοταν στα 2 πλαινα πλαστικα. Ηταν πολυ βολικη παντως...

Δημοσ.

Εγώ έστο γραφείο έχω μια καρέκλα ξύλινη που την είχαμε κλέψει απο εκκλησία πριν από χρόνια. Απίστευτα άνετη και στιβαρή, δεν έχει πάθει τίποτα και έχει και αυτή την ωραία μυρωδιά του παλιού ξύλου. Καλές καρέκλες παίζουν επίσης στα πανεπιστήμια και στα σχολεία, αν μπορείς να ψυρίσεις καμία απο εκεί.

Δημοσ.

Αν πάρετε καρέκλα να κοιτάξετε να έχει ανάκλιση! Όλα τα λεφτά να ξεκουράζεσαι κάνοντας πίσω την πλάτη και να ακολουθεί και η βάση με τα πόδια!

Δημοσ.
Εγώ έστο γραφείο έχω μια καρέκλα ξύλινη που την είχαμε κλέψει απο εκκλησία πριν από χρόνια. Απίστευτα άνετη και στιβαρή, δεν έχει πάθει τίποτα και έχει και αυτή την ωραία μυρωδιά του παλιού ξύλου. Καλές καρέκλες παίζουν επίσης στα πανεπιστήμια και στα σχολεία, αν μπορείς να ψυρίσεις καμία απο εκεί.
:shock: :confused: :devil: :lol:
Δημοσ.

:cry::-D:cry:

ωραια ιδεα οι καρεκλες εκκλησιας αλλα λιγο μπας κλας

δεν ψαχνεσαι λιγο με τπτ σε φερετρο η ακομα καλυτερα ταφοπλακα κλπ

ειναι ποιο design σκηνικο γενικως:P:-D

Δημοσ.

Βασικά όλα εξαρτώνται από τα λεφτά που θες να διαθέσεις για διευθυντική [ μπράτσα, ανάκλιση, κλίσεις, ροδάκια κτλ] πολυθρόνα γραφείου.

Φίλοι είναι ευχαριστημένοι από αυτές του Πλαισίου στα ~200-250Ε και μετά πας από 600-800Ε για μια πολυθρόνα της προκοπής σε SATO/Skouropoulos, μέχρι και τα ~2000Ε στις ακριβές - αλλά εκπληκτικές -Dauphin που εισάγει ο Σκουρόπουλος.

Για εργονομική πολυθρόνα έχε σαν κατώφλι τα 200-250Ε και όσο ανεβαίνεις κερδίζεις σε εμφάνιση-εργονομία-αντοχή στο χρόνο. Σε οικονομικότερη κατηγορία θα έχεις τα ίδια συμπτώματα με αυτά που ήδη αναφέρεις.

/sc

Δημοσ.

Πέρνα και μία από τον Ρήγα (στην Λ. Κηφισσού απέναντι από τη λαχαναγορά). Έχει πάρα πολύ καλές τιμές σε καλές καρέκλες. Πήρα 9 καρέκλες από εκεί με τιμές από 120 έως 160 ευρώ. Χρονίζουν τώρα και είναι ακόμα σαν καινούργιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...