gtsamour Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Βέβαια αν με ρωτούσες αν θα συζούσα με κάποια από τις κολλητές μου θα σου λεγα ναι, όχι όμως γιατί είμαι "ερωτευμένος" αλλά γιατί τόσα χρόνια έχω μάθει να περνάω καλά μαζί τους Και έρχομαι να κάνω και εγώ έναν συνειρμό μέσα στη φιλοσοφία του φίλου μας (πια) Omnislash Φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας δεν υπάρχει, άρα αφού έχεις κολλητές είσαι κρυφαδερφή και οι φίλες σου είναι οι γνωστές αδερφομάνες Εγώ δεν κάνω ποτέ φιλίες με γυναίκες, μόνο τις πηδάω ΑΡΑ είσαι αδερφή πάει και τελείωσε.
o_magazatoras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο omni ίσως είναι ο paredwse με άλλο alias; όπως τότε με την πασχαλιά που χακέψανε το site του ανθρώπου και ζήταγε και τα ρέστα.παλιάνθρωποι... Δεν υπάρχει επ' ουδενί άλλο topic με τόση συνεισφορά εκ μέρους όλων,απ' αυτό που συμμετέχει και ο omni.Μας συσπειρώνει όλους.Και η φάση είναι ότι του απαντάμε κι όλας! omni,total respect m8!!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ... Ο lucifer είπε πως όταν αγκαλιάζει έναν άντρα το κάνει για να μην τον πηδήξει ή κάτι τέτοιο. Προσωπικά εγώ ποτέ δεν αγκαλιάζω κανέναν άντρα παρά μόνο δίνω χέρι και φιλικό χτύπημα στην πλάτη αν και δν νομίζω ότι όποιος το κάνει είναι gay. Πάντως εγώ προσωπικά όσες φορές και να έχω πηδήξει δεν τρέφω αισθήματα για την άλλη...Υπάρχουν και Άνθρωποι.Μάλλον δεν έχεις πολλά πάρε δώσε μαζί τους.
teo64x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή, ανακαλύψαμε πώς έρχονται στον κόσμο οι μακαρονάδες με κιμά.
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή, ανακαλύψαμε πώς έρχονται στον κόσμο οι μακαρονάδες με κιμά. παρτο πίσω ιερόσυλε! εγώ σου πρόσβαλα χριστοπαναγίες; λέγεται Flying Spaghetti Monster και είναι ο πραγματικός ΘΕΟΣ!!! Do no question his noodness or you're going to hell!!!
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Βρε γλυκέ μου αφεντικέ. Δε θα προσπαθήσω να σε πείσω πως δε χώνω αγοράκια, ούτε να σου εξηγήσω πως δεν το κάνω όχι επειδή το θεωρώ κάτι φοβερά μιαρό αλλά επειδή δε μου βγαίνει. Δε θα προσπαθήσω να αποσπάσω θετικά σχόλια από τη γάτα μου (η οποία τώρα κάνει τσιγάρο μετά από την ανηλεή πρωινή μας εξάσκηση στο γάτα σούτρα) ούτε θα ζητήσω τα ρέστα από την κοινωνία για την κατγούμαν και τον κατμαν που μπορεί να γεννήσει επειδή μας έσπασε το λάστιχο. Δε θα σου θυμίσω καν ότι νόμιζες, στο ίδιο κεφάλι που νομίζεις πως οι λυκάνθρωποι βγαίνουν από το Μαρία + Αζώρ = LFE, πως τα θηλυκά του είδους μας συλλαμβάνουν μόνο αν έχουν οργασμό. Μα λύσε μου μια απορία. Έχοντας πει όλα αυτά τα πράγματα, πες μου, στα σοβαρά: τι κάνεις καλά και αξίζεις να ζεις; Είσαι ταλέντο στο πιάνο; Κοντεύεις να λύσεις τον Riemann; Συστηματοποίησες την υποκειμενικότητα του υπαρξισμού; Μπορείς να πετάς;
paranoid_gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το θεματακι παιδια ψιλο εχει ξεφυγει απο τον αρχικο του σκοπο και αυτο λογικο διοτι ο ιδρυτης του θεματος την εκανε αλλα γαλλικα...Πιστευω οτι υπαρχουν 2 εκδοχες που την εκανε... Η μια ειναι οτι της το ειπε εκεινη αντεδρασε θετικα και ακομα ειναι στο κρεβαττι... Και η αλλη ειναι παλι να της το ειπε και να απαντησε αρνητικα οποτε φιλοι μου να κοιταμε συχνα ειδησεις για αυτοκτονιες.. just joking.. Κοιτα φιλε τωρα ανφερομαι σε σενα που ζητησες τισ γνωμες ολων μας. Αμα δεν μπορεις να καρατηθεις και αισθανεσαι οτι δεν εχεις νιωσει ετσι για αλλη τοτε πες της το και αμα φας το ριμαδιασμενο το Χ τοτε μην κανεις την μεγαλη μλκια και γινεις εριστικος απεναντι της και να δειχνεισ θυμωμενος και κτλ....ξερεις εσυ να μην εχει η φατσα σου την ιδια γκριματσα καθε φορα που την παιρνει ο αλλος τηλεφωνο.. Και αμα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να βρεθεις μαζι της και να κανετε οτι τραβαει η ψ(ωλη)υχη σου τοτε μην της πεις τπτ και να εχεις παντα στο μυαλο σου αυτο που θα σου πω!!!!!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GOAL ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Η δήλωση σου πως είναι στη φύση τους να κάνουν σεξ με άλλα είδη περνά πλέον απαρατήρητη.Ίσως να ξεπέρασες και τη δήλωση σου για τον οργασμό ως προϋπόθεση σύλληψης. την ξεπέρασε...ο omni είναι πλέον LEGEND (σαν τον Will Smith)
Timour21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Πάντως εγώ προσωπικά όσες φορές και να έχω πηδήξει δεν τρέφω αισθήματα για την άλλη. Καλά ούτε εμείς τρέφουμε αισθήματα για την παλάμη μας, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.... Θα μας αναπτύξεις λίγο την θεωρία σου για τις τερατογενέσεις? Και αν και λίγο οφ τόπικ αν προλαβαίνεις για τις συνέπειες της πρόσφατης οικονομικής κρίσης στον αστικό ερωτισμό αν θες....
rotten crusader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Επειδή δε ξέρω ποιο να πρωτοπαραθέσω...απλά είστε όλοι φοβεροί Φυσικά "Μας είχαν λείψει οι συνειρμοί αυτοί",αλλά μην μου πολυζορίζετε τον ομνι μου. Και σύντροφε ομνι ένα έχω να σου...για να σταματήσουμε τον υπαρκτό ερωτισμό στα αστικα κεντρα,αλλά και σε πάσα καπατιλαστική κοινωνία...μια είναι η λύση...παρτούζες με κουμούνια(αν έτρεφες αισθηματα για οσες πηδούσες δε θα στο πρότεινα,αλλά απο τα λεγόμενα σου,μπορείς εύκολα να χωρίσεις τη παλάμη σου) May the legendary topic continued...το analυση το πρόσεξε κανείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Καλά ούτε εμείς τρέφουμε αισθήματα για την παλάμη μας, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.... Μουχαχαχαχα!
afentiko7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 @lomar δεν εννοώ τις τερατογενέσεις από παθολογικά αίτια. Τώρα το αν οι γυναίκες σήμερα δεν έχουν ανεπτυγμένα τα σεξουαλικά τους ένστικτα (ειδικά στην Ελλάδα, σε αγγλοσαξωνικές χώρες είναι κάπως διαφορετικά) οφείλεται στο γεγονός της επικράτησης της αστικής τάξης. Και εξηγούμαι. Στην αρχαία Ελλάδα στα Ελευσίνια μυστήρια γινόντουσαν όργια (ότι και αν λέει η ακαδημία αθηνών). Εκτός κι αν πιστέυετε πως το γεγονός ότι ακόμα ψάχνουν τι στο καλό γινόταν εκεί οφείλεται στο γεγονός πως επικοινωνούσαν με εξωγήινους. Μετά περνάμε στη Ρώμη όπου κι εκεί εκτός από τα γεύματα πάλι είχαμε όργια. Παρόμοιες καταστάσεις μπορούμε να βρούμε στη Γαλλία πριν την αστική επανάσταση (μπροσούρες με την Μαρία Αντουαννέτα κλπ). Ολα αυτά τι μας δείχνουν? Πως μια "εκλεκτή" ομάδα ανθρώπων απολάμβανε το promiscuity που λένε και οι άγγλοι. Ε αυτό ήρθε η άστικη τάξη μαζί με τους ευαγγελικούς και το διέλυσε. Μην νομίζετε ότι η οικογένεια ως θεσμός είχε την ίδια σημασία που έχει τώρα. @mosquitoprincess δυστυχώς δεν υπάρχουν άνθρωποι. Όπως οι γάτες που βλέπω από το παραθύρι πλακώνονται για ένα ξεροκόκαλο έτσι και οι άνθρωποι σε μιαν άλλη κατάσταση πάλι τα ίδια θα κάνουν. Δν το βλέπεις καθημερινά αυτό? Δεν υπάρχουν διαπροσωπικές σχέσεις. Και θα μου πεις εσύ ναι αλλά την κολλητή μου θα τη βοηθήσω. Ναι και γω το ίδιο με τους φίλους μου. Ναι αλλά με το συνάνθρωπο σου που δν το ξέρεις θα τον βοηθήσεις? Οχι, θα πεις στο θεό σου να τον βοηθήσει θεωρώντας πως έκανες το καθήκον σου. Οπότε καλά είμαστε τώρα που περνάμε καλά, αν όμως γυρίσει ο τροχός ξέρεις πολύ καλά πως τότε θα δείξουμε την πραγματική μας φύση, την αληθινή και όχι την καλυμμένη και ψεύτικη. Ναι ξέρω πως ακούγομαι μίζερος, αλλά δυστυχώς έτσι πάει. Δεν είναι καλό η κακό απλά έτσι είναι ή μάλλον έτσι επιδιώκει να είναι η φύση. Και εγώ δν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Αφού όπως και τα ζώα έτσι χέζουμε, τρώμε, κοιμόμαστε επειδή μας το επιβάλλει ο οργανισμός μας γιατί εμείς έχουμε εφηυρει μια συναισθηματική κατάσταση που την καλούμε έρωτα για να πηδιόμαστε? Τώρα αν κάποιος θέλει περαιτέρω ανάλυση για τη σχέση οικογένειας - καπιταλισμού δω είμαστε αλλά και πάλι είναι φως φανάρι @αγπρ ναι βλέπω τσόντες, συ και όλοι όσοι γράφουνε τις κόψατε από τα 10 γι' αυτό και η βιομηχανία φθίνει. Αλλά λύσε μου μια απορία? Καταρχήν ελπίζω να θεωρείς πως η jenna haze δν καταπιέζεται όταν τη βλέπουμε εν δράσει γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα η κουβέντα. Κατά 2ον γιατί όλες οι πορνοστάρ συμμετέχουν σε λεσβιακά ενώ οι άντρες δε συμμετέχουν σε gay σκηνές? Μήπως δεν έχει ζήτηση? Πάντως μ' αρέσει μου κάποιοι τα παίρνουν που τους λέω πως είμαι πολυγαμικός και αυτοί έχουν ακόμα τη σχέση τους από το σχολείο ή είναι παντρεμένοι κλπ.
o_magazatoras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Εσένα παιδάκι μου ο τοπικός άρχοντας πρέπει να σου βγάλει βιδάνιο.Δεν παίζεσαι.Μάλλον στραμώνιο σου βάζανε μες στο γάλα όταν ήσουν μικρός....
tmjuju Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ....@αγπρ ναι βλέπω τσόντες, συ και όλοι όσοι γράφουνε τις κόψατε από τα 10 γι' αυτό και η βιομηχανία φθίνει.... Internet is for P0rN !
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 @lomar δεν εννοώ τις τερατογενέσεις από παθολογικά αίτια. λυπάμαι φίλε μου, ειλικρινά σου μιλάω εχω όλη τη καλή διάθεση να καταλάβω, αλλά δε μπορώ να βρω άλλη ερμηνεία σε αυτό που έγραψες, αν θέλεις ανέλυσέ το μου btw συγνώμη αν σε πείραξαν αυτά που έγραψα [...]Τώρα το αν οι γυναίκες σήμερα δεν έχουν ανεπτυγμένα τα σεξουαλικά τους ένστικτα (ειδικά στην Ελλάδα, σε αγγλοσαξωνικές χώρες είναι κάπως διαφορετικά) οφείλεται στο γεγονός της επικράτησης της αστικής τάξης. Και εξηγούμαι. Στην αρχαία Ελλάδα στα Ελευσίνια μυστήρια γινόντουσαν όργια (ότι και αν λέει η ακαδημία αθηνών). Εκτός κι αν πιστέυετε πως το γεγονός ότι ακόμα ψάχνουν τι στο καλό γινόταν εκεί οφείλεται στο γεγονός πως επικοινωνούσαν με εξωγήινους. Μετά περνάμε στη Ρώμη όπου κι εκεί εκτός από τα γεύματα πάλι είχαμε όργια. Παρόμοιες καταστάσεις μπορούμε να βρούμε στη Γαλλία πριν την αστική επανάσταση (μπροσούρες με την Μαρία Αντουαννέτα κλπ). Ολα αυτά τι μας δείχνουν? Πως μια "εκλεκτή" ομάδα ανθρώπων απολάμβανε το promiscuity που λένε και οι άγγλοι. Ε αυτό ήρθε η άστικη τάξη μαζί με τους ευαγγελικούς και το διέλυσε. Μην νομίζετε ότι η οικογένεια ως θεσμός είχε την ίδια σημασία που έχει τώρα. [...] στα παραπάνω συμφωνώ και εγώ, αλλά προηγούμενος δεν τα έγραψες έτσι και κατάλαβε (όπως και εσύ διαπίστωσες) ο καθένας τα δικά του just for the record. υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν την αυθυποβολή του έρωτα, και άνθρωποι που παριστάνουν οτι τους αρέσει και με συνειδητές προσπάθειες προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους. υπάρχουν βέβαια και οι άνθρωποι που λόγω άλλων παραγώντων είναι με τον σύντροφό τους γιατί στο κρεβάτι την βρίσκουν σε φάση s&m κτλ κτλ, έτσι είναι κάθε άνθρωπος βιώνει αυτό το είδος επικοινωνίας με διαφορετικό τρόπο και για διαφορετικό λόγο. ps: afentiko7 τους χαρακτηρισμούς μου προς εσένα στο προηγούμενο ποστ μου - λυπάμαι - αλλά δεν τους παίρνω πίσω. αυτή την εντύπωση μου έχεις δόσει, και επειδή όπως σου είχα πει και παλιότερα στο offtopic, λίγο πριν έρθει το ban, παλιότερα ήμουν και εγω το ίδιο ακραίος και απόλυτος (κατι το οποίο με έκανε κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσω οτι με οδηγούσε συνέχεια σε αντιφάσεις, και πως όλο αυτό το τρυπάκι στο οποίο είχα μπει ήταν απλά και μόνο η αντίδραση προς το mainstream λαό), και μιλούσα με το δικό σου ύφος, υποστηρίζοντας πάντοτε ακραίες απόψεις (σου είπα οτι τελικά διαπίστωσα πως το έκανα απο αντίδραση), για αυτό στα γράφω όλα αυτά και - ακόμα - δεν έχω αρχίσει το δούλεμα. φιλικά πάντα. συγνώμη προς τον υπόλοιπο λαό για το άσχετο και μακροσκελές ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.