Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio VGN-FW21E vs HP PAVILION DV5-1050EV

ribo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ΗΡ δεν έχει πάνω από ένα δυό μήνες που ήρθε στην Ελλάδα. Αν δεν το βρίσκεις είναι επειδή τα πρώτα που φέραν εξαντλήθηκαν. Νομίζω πως το ΗΡ είναι σαφώς ανώτερο αφού έχει διπλάσια μνήμη γραφικών .

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη...VAIO με κλειστά μάτια!!!

Είναι καλύτερο σε οθόνη (τόσο σε απεικόνιση όσο και ανάλυση), αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής, θερμική συμπεριφορά, design, τιμή (999 στο mediamarkt) και υστερεί ελάχιστα σε κάρτα γραφικών.

Επιπλέον προσωπική μου γνώμη είναι τα καινουργια HP Pavilion διεκδικούν βραβείο κακογουστιάς και κιτς με τα φωτουριστικά πλαστικά και το καθρεφτάκι/touchpad (το οποίο βρίσκει πρακτικό μόνο ο γυναικείος πληθυσμός για το μακιγιάζ του)

Δημοσ.

link για το mediamarkt δεν μπορώ να βρώ αν και σε πιστεύω φίλε pano. Το έχω βρεί και φθηνότερα στο compuland, αλλά να το εμπιστευτώ?

Δημοσ.
link για το mediamarkt δεν μπορώ να βρώ αν και σε πιστεύω φίλε pano. Το έχω βρεί και φθηνότερα στο compuland, αλλά να το εμπιστευτώ?

Πριν απο 2 εβδομαδες τα είχαν προσφορα σε ντανες στα 999 ευρώ. Πηγαινε απο εκεί και θα τα βρεις...μπορει να εχει πεσει και αλλο η τιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...