Προς το περιεχόμενο

ipod touch-C++ compiler


Salvation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να γράψεις προγράμματα που να τρέχουν σε iPhone ή iPod touch, πας στο developer.apple.com, και κατεβάζεις (ΔΩΡΕΑΝ) το iPhone Developer Kit.

 

Το εγκαθιστάς στο Mac σου (δεν παίζει σε windows) και αρχίζεις να φτιάχνεις προγράμματα. Όμως, δεν μπορείς να βάλεις τα προγράμματα που φτιάχνεις στο iPod Touch (ή iPhone) σου. Μπορείς μόνο να τα δοκιμάζεις στον iPhone Emulator που θα έχει εγκατασταθεί στο Mac σου.

 

Για να μπορέσεις να βάλεις τα προγράμματα στο iPod Touch (ή iPhone) σου πρέπει να κάνεις εγγραφή στο iPhone Developer Program. Αυτό στοιχίζει $99 το χρόνο. Αν κάνεις αίτηση, πληρώσεις τα $99 και σε δεχθεί η Apple ως developer, θα μπορείς να βάζεις τις εφαρμογές που έφτιαξες ΜΟΝΟ στο δικό σου iPod Touch ή iPhone καθώς και σε μερικά άλλα, υποτίθεται για κάνεις δοκιμές (δεν θυμάμαι το νούμερο - νομίζω σε 30 συσκευές).

 

Αν φτιάξεις κάτι που νομίζεις πως αξίζει, μπορείς να το υποβάλεις στην Apple και αν το εγκρίνει κι αυτή, θα το βάλει στο iTunes Store. Την τιμή την αποφασίζεις εσύ και η Apple κρατάει το 30% από τα κέρδη. Αν αποφασίσεις να τη διαθέσεις δωρεάν, η Apple την ανεβάζει στο App Store και δεν σε χρεώνει τίποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...