Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδακια γεια σας.!!! ζυγιζω 64 κιλα..και ειμαι 1.70!!Ολοι μου λενε οτι ειμαι παρα πολυ αδυνατος(το βλεπω κι εγω αλλωστε...)Θελω να παρω ογκο οσο πιο υγιεινα γινεται!!Τι να κανω???Βαρεθηκα να μου λενε συνεχεια ολοι οτι ειμαι κοκαλιαρης!!Βοηθηστε με αν γινεται...ευχαριστω!! γυμναστικη?? διατροφη?? τι???ειμαι ασχετος@@@@

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να φας πρωτεινες (πολυ κρεας, πολυ ομως) και να κανεις γυμναστικη με πολλα κιλα και πιο λιγες επαναληψεις για να φουσκωσεις.

Υπαρχουν θεματα για αυτο που ζητας αν κανεις μια αναζητηση με λεξεις οπως ογκος, fitness κλπ θα βρεις πολλα θεματα.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω 1.70 ειμαι και 70- κιλα, και καθε αλλο απο 'παρα πολυ αδυνατος' ειμαι :P

Μηπως απλα να παιρνες κανα 2-3 κιλακια σε συνδυασμο με αυτο περι γυμναστικης που λεει ο παρα πανω? :P

Δημοσ.
Παιδακια γεια σας.!!! ζυγιζω 64 κιλα..και ειμαι 1.70!!Ολοι μου λενε οτι ειμαι παρα πολυ αδυνατος(το βλεπω κι εγω αλλωστε...)Θελω να παρω ογκο οσο πιο υγιεινα γινεται!!Τι να κανω???Βαρεθηκα να μου λενε συνεχεια ολοι οτι ειμαι κοκαλιαρης!!Βοηθηστε με αν γινεται...ευχαριστω!! γυμναστικη?? διατροφη?? τι???ειμαι ασχετος@@@@

Τι ηλικια εχεις?

Τα κιλα σου βασικα (για καθε ηλικια) ειναι μια χαρα, οποτε ολοι οι αλλοι σου λενε βλακειες!

Αν τωρα θελεις οπωσδηποτε να παρεις ογκο, αρχισε να τρως πιο πολυ αλλα οχι τροφες με πιο πολλα λιπαρα(πχ γλυκα, μπισκοτα, μπουγατσες, κλπ). Οσο το να τρως πολυ μα πολυ κρεας,.....κακιστη ιδεα.:-)

Αυτο που πρεπει να τρως ειναι ξηρους καρπους(αψητους και αναλατους το καλυτερο) σε μεγαλες ποσοτητες, λαχανικα, φρουτα, οσπρια, δημητριακα, μελι, πολυ ρυζι, γαλα και οχι γαλακτοκομικα προιοντα, ψαρι αντε και κρεας.

Και αν μπορεις πινε 2 ποτα καθε μερα με τα παρακατω συστατικα:

-Γαλα σε σκονη εμπλουτισμενο με ασβεστιο.

-Αυγο αν γινεται με τη φλουδα.

-Φυτρο σταριου.

-Φυστικοβουτυρο.

-Μπανανα.

-Μαγια της μπυρας.

-Ινοσιτολ(Ινοσιτολη)

-Λεκιθινη

Όλα ανακατεμενα στο μπλέντερ ωστε να γεμιζουν ενα μεγαλο ποτηρι.

Και ολα αυτα συνδιασμενα με γυμναστικη καθε μερα γιατι αλλιως δεν κανεις τιποτα. 20-40 λεπτα καθε μερα τρεξιμο(αρκετα πιο γρηγορο απο τζοκινγκ) και αλλα 20-40 λεπτα καθε μερα ασκησεις ενδυναμωσης ολων των μυων του σωματος.

Δημοσ.

Ε, δεν είσαι και ψηλός! Παρά κάτι κανονικά είναι τα κιλά σου.

Εγώ λέω άντε, ας γυμναστείς λίγο, να τρως ταυτόχρονα και αρκετές πρωτεΐνες (συνήθως κοτόπουλο τρώνε γιατί το κρέας ειδικά αν δεν είναι μαγειρεμένο από το σπίτι σου μάλλον θα έχει και πολλά λίπη και δεν είναι καλή ιδέα) για να πάρεις το πολύ άλλα 5 κιλά, να φαίνεσαι λίγο πιο "άντρας" ας πούμε. Από κει και πέρα για παραπάνω δεν θα έχεις φυσιολογικό βάρος και δεν είναι καλό.

Τέλος, αν είσαι μικρός σε ηλικία σου προτείνω να μην πολεμήσεις καθόλου μα καθόλου να πάρεις κιλά. ο άντρας ολοκληρώνεται από τα 25 κ μετά σωματικά, δε χρειάζεται να "δείχνεις" από μικρός. Έχεις καιρό για τέτοιες... "γοητείες", μην ανησυχείς θα δεις, χα! Καμιά φορά οι γύρω μας λένε κ μλκς μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Εκείνο που μετράει είναι η υγεία, τα υπόλοιπα είναι...

Δημοσ.

Πηγαινε σε γιατρο, κανε εξετασεις, πηγαινε σε διαιτολογο, ζητα διατροφη, πηγαινε σε γυμναστη, ζητα προγραμμα

Κανονικα πρεπει να φας, να γυμναστεις και να ξαναφας. Πολυ. Και σωστα.

Μιλα με επαγγελματιες, δεν λυνονται ολα απο ενα τεχνολογικο φορουμ. Το σωμα καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικο, αλλη υποδομη ο ενας αλλη υποδομη ο αλλος, αλλη αντοχη στην γυμναστικη, αλλο μεταβολισμο.

Καποιοι ανθρωποι εχουν πτυχια και σπουδες για καποιο λογο. Ρωτα τους

Δημοσ.

Αποτυχημένος τίτλος πάντως, μπήκα ψημένη για άλλα πράματα. Μαλακία.

Τέλος πάντων, να πας σε διαιτολόγο αν έχεις πρόβλημα με τα κιλά σου και να μην ακούς το μακρύ και το κοντό που γράφει ο καθένας εδώ μέσα. Αυτά. Πάω να χαζέψω τουμορπιξ στο γκουγκλ τώρα.

Δημοσ.
Αποτυχημένος τίτλος πάντως, μπήκα ψημένη για άλλα πράματα. Μαλακία.

Όντως. Αν το "προσθήκη" είναι το αντίθετο του "αφαίρεση" (όπως μας έχουν διδάξει χρόνια και χρόνια χρήσης εξελληνισμένων Windows), διαβάζοντας τον τίτλο και μόνο πάμε σε πολύ προχωρημένα πράγματα. Παρακαλείται ένας mod να τον αλλάξει για να μην αποηγοητευόμαστε.

Δημοσ.

Ε ναι σε προδιαθέτει διαφορετικά ο τίτλος. Εξ'ου και οι ακτινοβολίες.

Εναλλακτικά πάρε αγκαλιά ένα φούρνο μικροκυμάτων για καμια ωρίτσα.

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι γυμναστηκη με βάρη - η κάτι αντιστοιχα εντονο (πχ κολυμβηση). Σε συνδιασμό με μια διατροφή πλούσια σε πρωτείνη μπορείς να πάρεις ογκο και να κάνεις καλή γράμμωση.

Αμα εισαι 18-19 μην αγχώνεσαι, μετα τα 24-25 θα αρχίσεις να πέρνεις κιλά πολύ ποιο ευκολα, αμα εχεις πρόσβαση σε καλο φαί.Εγώ μικρος ετρωγα τα πάντα σπίτι και κιλό δεν επερνα (1.72 -60 κιλά)

Τώρα όποτε γυρνάω στο πατρικο και μαγειρεύει η μάνα μου βάζω 2-3 κιλά σε 15 μέρες. Οπότε αμα εισαι μικρος ακομα συμβιβάσου γιατι ο οργανισμός σου δεν βάζει κιλά ακομα ευκολα (και αυτο ειναι ευλογια πιστεψε με).

Δημοσ.
Παιδακια γεια σας.!!! ζυγιζω 64 κιλα..και ειμαι 1.70!!Ολοι μου λενε οτι ειμαι παρα πολυ αδυνατος

Βαρεθηκα να μου λενε συνεχεια ολοι οτι ειμαι κοκαλιαρης!!

Ποιοί το λένε αυτό? Οι χοντρόκωλοι της τάξης? Μπορούν και μιλάνε έτσι, επειδή δυστυχώς αποτελούν την πλειοψηφία. Αυτό να ξέρεις μόνο.

Λοιπόν, 64 κιλά για 1.70 είναι μια χαρά.

Αν θέλεις να βελτιώσεις το σώμα σου, μπορείς να γυμναστείς με βάρη 2-3 φορές την εβδομάδα.

Το μόνο που θα προσέξεις στην διατροφή σου είναι η ελλάτωση των ''κακών'' λιπαρών: πίτσες, γύρος, λουκάνικα, τηγανητά φαγητά.

Θα συνεχίσεις να τρως τις ίδιες ποσότητες και παράλληλα με την γυμναστική θα δεις άυξηση του βαρους σου.

Εγώ ήμουν 62 κιλά και 1.80 ύψος όταν ξεκίνησα. Σε 2 εβδομάδες έπιασα τα 65, σε 2 μήνες τα 68 και τώρα 70.5 και συνεχίζω.

Προσοχή στις πρωτείνες που πολλά μόγγολα- επίδοξοι πορτιέρηδες παίρνουν αβέρτα, κουβέρτα. Δεν αναφέρομαι στα σκευάσματα πρωτείνης που είναι θάνατος, αλλά και σε πρωτεϊνούχες τροφές τύπου αυγά, κοτόπουλα, τόνοι. Προσοχή.:rolleyes:

Επίσης μακριά από ανεύθυνα κοκτέιλ με σκόνες γάλακτος, φυστικοβούτυρα κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...