xania4ever Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 πατριδα... πως να παρει κανενα κιλο ζητησε το παλικαρι οχι να γινει πυρινικος επιστημονας (εξισωσεις κτλ)Περα απο την πλακα οπως γραφει πως να παρει "ογκο" και οχι "κιλα" μαλλον του εχει μπει στο μυαλο η ιδεα να γινει σωματαρας κτλ Φιλε απο ιατρικης πλευρας δεν εισαι και στην τελεια αναλογια κιλων αλλα δεν εχεις και προβλημα (παιζει ρολο η σωματικη διαπλαση) 5-6 κιλα να παρεις και εισαι οκ.Τρωε καλα και κυριως ΣΩΣΤΑ ,βαλε ταξη στα γευματα και στον υπνο και θα τα παρεις.Μολις ομως περασεις τα 35 -40 θα ψαχνεις πως να χανεις κιλα. Λογικό είναι μετά τα 40 να αρχίσει να ψάχνεται πως να χάσει αν σταματήσει γυμναστική και αρχίσει τα μπυρόνια και τα λοιπά.
Fidelio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ..οκ , αν αρχίσει κάποιος , για να μπει στο κόλπο , να μετράει με εξισώσεις τις θερμίδες του, τον δείκτη σώματος, τα γραμμάρια πρωτεινής κτλ κτλ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ! και είναι και αμφίβολο αν θα καταφέρει αυτό που θέλει ή στην συγκεκριμένη περίπτωση του thread ...αυτό που νομίζει οτι θέλει ! λολ -
xania4ever Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μπά δεν είναι τόσο δύσκολο.Σιγά σιγά θα μάθει και θα κάνει τους υπολογισμούς σε δευτερόλεπτα.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μπά δεν είναι τόσο δύσκολο.Σιγά σιγά θα μάθει και θα κάνει τους υπολογισμούς σε δευτερόλεπτα. Θα γίνουμε σαν τις χαζογκόμενες σε λίγο αλλά από τότε που άρχισα να προσέχω θερμίδες σε γεύματα,λίγη άθληση και έκοψα και τις σαβούρες από delivery έχασα παραπάνω από 16 κιλά σε έναν χρόνο.Και ναι φαίνονται λίγα αλλά δεν είμαι πιά χοντρός.Από 110 να πας κοντά 94 είναι ωραίο.
ExiledArchangel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θελω να γινω σωματαρας..!!!!προς θεου!! απλα να παρω καποια κιλα παραπανω..δεν θελω ουτε γραμμωσεις ουτε κοιλιακους...ειπαμε
mR.MaltezZz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Παιδακια γεια σας.!!! ζυγιζω 64 κιλα..και ειμαι 1.70!!Ολοι μου λενε οτι ειμαι παρα πολυ αδυνατος(το βλεπω κι εγω αλλωστε...)Θελω να παρω ογκο οσο πιο υγιεινα γινεται!!Τι να κανω???Βαρεθηκα να μου λενε συνεχεια ολοι οτι ειμαι κοκαλιαρης!!Βοηθηστε με αν γινεται...ευχαριστω!! γυμναστικη?? διατροφη?? τι???ειμαι ασχετος@@@@ Βασικά είναι ολα αναλογα, δηλαδη, καλο θα ηταν να συνδιασεις διατροφή και γυμναστική, Η διατροφή προηγείται! Ουσίες οι οποίες σου προσθέτουν κιλά είναι η κρεατίνη και οι πρωτεείνες, Όλα αυτα τα βρίσκεις στα τρόφιμα και όχι μονο σε πρόσθετες ουσίες. Το μοσχάρι, ο τόνος, ο σωλομός και γενικος κρεατικα και ιδίος πουλερικα είναι τα καταλληλότερα στο ζήτημά σου. Πάλι εάν δείς οτι δεν σου κάνει όρεξη να φάς δοκίμασε πολυβιταμίνες φαρμακευτικές, κοστίζουν λιγότερο απο 10 ευρά [δεν είναι υποκατάστατο του φαγητου ετσι...]
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Βασικά είναι ολα αναλογα, δηλαδη, καλο θα ηταν να συνδιασεις διατροφή και γυμναστική, Η διατροφή προηγείται! Ουσίες οι οποίες σου προσθέτουν κιλά είναι η κρεατίνη και οι πρωτεείνες, Όλα αυτα τα βρίσκεις στα τρόφιμα και όχι μονο σε πρόσθετες ουσίες. Το μοσχάρι, ο τόνος, ο σωλομός και γενικος κρεατικα και ιδίος πουλερικα είναι τα καταλληλότερα στο ζήτημά σου. Πάλι εάν δείς οτι δεν σου κάνει όρεξη να φάς δοκίμασε πολυβιταμίνες φαρμακευτικές, κοστίζουν λιγότερο απο 10 ευρά [δεν είναι υποκατάστατο του φαγητου ετσι...] Βάζω στοίχημα οτί από τότε που έγινε το τόπικ ο thread starter θα έχει γίνει ένας περιποιημένος τόφαλος με μια μπυροκοιλιά ΝΑΑΑΑ (με το συμπάθειο) και τώρα θα χρειάζεται άλλου είδους συμβουλές . ΦΤΥΑΡΙ .
pollys Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 γεια σας,ειμαι 1.80 και 85 κιλα..θελω να χασω το περιττο λιπος και να παρω λιγο ογκο ...το προβλημα ειναι ομως οτι δεν εχω την δυνατοτητα να πηγαινω γυμναστηριο....μηπως θα μπορεσω να εχω αποτελεσματα κανοντας γυμναστικι σπιτι??? αν ναι μπορειτε να μου προτεινεται καποια οργανα(πχ βαρακια) οικονομικα αν γινεται...επισης θα ηθελα ενα προγραμμα γυμναστικης και διατροφης...ευχαριστω πολυ!!
Critter Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Επίσης μπορείς να προσθέσεις όγκο στο σώμα σου με μεταμοσχευση καρκίνου.
giorgaras_OGAME Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 φιλε αν δεν θες να ψηλωσεις αλλο,δεν ξερω και την ηλικια σου βεβαια θα πας σε γυμναστηριο για βαρη και θα τρως κρεας πολυ και αυγα ωμα.δηλαδη θα σπας το αυγο στο ποτηρι και οπως ειναι θα το πινεις.
pournaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 φιλε αν δεν θες να ψηλωσεις αλλο,δεν ξερω και την ηλικια σου βεβαια θα πας σε γυμναστηριο για βαρη και θα τρως κρεας πολυ και αυγα ωμα.δηλαδη θα σπας το αυγο στο ποτηρι και οπως ειναι θα το πινεις. Αστον, περασε ηδη ενας χρονος, εχει γινει 2,10 τωρα.
thomasG4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 φιλε αν δεν θες να ψηλωσεις αλλο,δεν ξερω και την ηλικια σου βεβαια θα πας σε γυμναστηριο για βαρη και θα τρως κρεας πολυ και αυγα ωμα.δηλαδη θα σπας το αυγο στο ποτηρι και οπως ειναι θα το πινεις. Μεγάλος μύθος αυτός με το ωμό αυγό. Τι θα κερδίσεις δηλαδή παραπάνω; Έχει μεγάλη διαφορά στην διατροφική του αξία άμα είναι ωμό σε σχέση με τηγανητό ή βραστό; Η διατροφική αξία και στις τρεις περιπτώσεις είναι περίπου η ίδια. Ωμό http://nutritiondata.self.com/facts/dairy-and-egg-products/111/2 Τηγανητό http://nutritiondata.self.com/facts/dairy-and-egg-products/116/2 Βραστό http://nutritiondata.self.com/facts/dairy-and-egg-products/117/2
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 απο αυγα μονο τα ασπραδια. μονο πρωτεινες και τιποτα αλλο απο το αυγο !
TwitterLover Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Πηγαινε σε εναν διατροφολογο και σε ενα γυμναστηριο. Ο διατροφολογος θα σου φτιαξει προγραμμα διατροφης πανω σε αυτα που σου αρεσουν και ο personal trainer θα σου φτιαξει ενα αντιστοιχο προγραμμα γυμναστικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις