Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα σε Amilo Pi 1536

GiannisKr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και 2 χρόνια ένα Amilo Pi 1536. Πριν 1,5 μήνα εμφάνισε πρόβλημα και όταν ήταν να ανοίξει ανάβανε τα λαμπάκια στην εκκίνηση και μετά έκανε restart. Το πήγα σε τεχνικό ο οποίος πήρε 60? για τον έλεγχο και αποφάνθηκε ότι ήταν η κάρτα γραφικών (ΑΤΙ Χ1400). Για να την αλλάξει όμως ήθελε 430?!!!

Επειδή ξέρω ότι στο εξωτερικό οι ΜΧΜ κάρτες γραφικών δεν κοστίζουν τόσο πήρα μία από ebay με 132?. Ο φορητός δέχεται ΜΧΜ-ΙΙ κάρτες και τέτοια είναι και αυτή που αγόρασα. Παρέλαβα τη νέα κάρτα και την εγκατέστησα, όμως, από εδώ αρχίζει το πρόβλημα. Ο φορητός δεν ανοίγει καθόλου. Ούτε επανεκκίνηση δεν κάνει. Απλά πατώντας το power ανοίγει για 1" το λαμπάκι της μπαταρίας σε κίτρινο χρώμα και ξανασβήνει. Ξανα έβαλα την παλιά κάρτα γραφικών για να δω μήπως ήταν η καινούρια ακόμα πιο προβληματική, αλλά τα ίδια. Έβαζα και έβγαζα την μπαταρία ή το καλώδιο τροφοδοσίας και πάλι τα ίδια. Δηλαδή ο φορητός δείχνει να έχει πρόβλημα με το να πάρει ρεύμα να ξεκινίσει. Από όσο θυμάμαι όταν τον άφησα στην άκρη μέχρι να έρθει η νέα κάρτα δούλευε. Την αλλαγή την έκανα προσεκτικά. Δε είναι δύσκολη υπόθεση.

Αν μπορείτε προτείνετε κάτι.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

τομ λαμπακι στο τροφοδοτικο αναβει η τρεμοσβηνει αν ναι τοτε υπαρχει προβλημα στη καινουργια καρτα αυτο ειναι το προβλημα οταν αγοραζουμε απο ebay δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι αυτο που αγοραζεις αν ειναι οκ εκτος και αν ειναι καινουργιο οποτε θα πρεπει να εχει εγγυηση οσο για το κοστος τις καρτας στο επισημο σερβις εινια αυτο που σου ειπαν απλα εκει αν δεν παιξει και τυχει να υπαρχει αλλη βλαβη την καρτα δεν την χρεωνουμε στον πελατη αλλα μονο το ανταλακτικο που φταει πραγματικα ετσι τουλαχιστον κανουμε εμεις οπως καταλαβαινεις γινονται και λαθη χωρις να θελω να πω οτι η διαγνωση που σου εκαναν ειναι λαθος και φυσικα την καρτα που αγορασες σου μενει αν φταει κατι αλλο

Δημοσ.

Το λαμπάκι τρεμοσβήνει για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Το θέμα είναι ότι ξαναέβαλα την παλιά κάρτα, αλλά το λαμπάκι κάνει το ίδιο ενώ πριν με την παλιά κάρτα δεν το έκανε. Μάλλον πρέπει να είναι πρόβλημα μητρικής. Δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...