Προς το περιεχόμενο

Ωρα για νέο υπολογιστή

psaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το FSX και το X-Plane 9 σε τι σύστημα θα τρέξουν αξιοπρεπώς ?

Έβαλα το FSX σε αυτό που έχω τώρα και δεν πήγαινε με τίποτα οπότε γύρισα στο

FS 2004 με λίγο καλύτερα αποτελέσματα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Quadcores στα 3.0ghz και πάνω,4+ GB ram. Οι κάρτες γραφικών δεν παίζουνε σημαντικό ρόλο για τα 2 αυτά simulators, ειδικά για το FSX που είναι το πιο απαιτητικό σε σχέση με το X-Plane. Δεν είναι τυχαίο που τα gaming media δεν τα χρησιμοποιούν στα videocard benchmark τους.

Το FSX και το X-Plane 9 σε τι σύστημα θα τρέξουν αξιοπρεπώς ?

Έβαλα το FSX σε αυτό που έχω τώρα και δεν πήγαινε με τίποτα οπότε γύρισα στο

FS 2004 με λίγο καλύτερα αποτελέσματα

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να ξεσπιτωθώ για να τρέξω το FSX

μπορώ να διαθέσω έως 900 ευρώ μαζί με την οθόνη

Πως θα το ρυθμίσουμε το θέμα με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα πρέπει να κάνουμε λίγο τον ταρζάν, but its doable...ορίστε μια πρόταση:

ANTEC THREE HUNDRED BLACK

Corsair 550W CMPSU-550VXEU

INTEL Q6600 BOX

Asus P5QL-E

Adata Ram 4GB DDR2 Kit 800+

Connect3D HD 4850 SVGA 512MB

Western Digital 640GB HDD

Samsung SH-S223F/BEBE Black

Samsung SyncMaster 2253BW

887euro. Έχω βάλει καταστήματα που γνωρίζω προσωπικά μέσω αγορών, ειδάλλως θα μπορούσαμε να στριμώξουμε ίσως άλλα 4gb μνήμη εκεί μέσα...

Δημοσ.

Εξαιρετικές οι προτάσεις, ειδικά στο θέμα CASE, και το Lian Li αλλά και το Antec που προτείνεις ειναι οι καλύτερες ευκαιρίες σχέσης ποιότητας/κόστους. Eυχαριστώ για την πληροφορία.

Θα πρέπει να κάνουμε λίγο τον ταρζάν, but its doable...ορίστε μια πρόταση:

ANTEC THREE HUNDRED BLACK

Corsair 550W CMPSU-550VXEU

INTEL Q6600 BOX

Asus P5QL-E

Adata Ram 4GB DDR2 Kit 800+

Connect3D HD 4850 SVGA 512MB

Western Digital 640GB HDD

Samsung SH-S223F/BEBE Black

Samsung SyncMaster 2253BW

887euro. Έχω βάλει καταστήματα που γνωρίζω προσωπικά μέσω αγορών, ειδάλλως θα μπορούσαμε να στριμώξουμε ίσως άλλα 4gb μνήμη εκεί μέσα...

Δημοσ.

Τα μεταφορικά από τόσα πολλά καταστήματα τα βάλαμε? Είμαι Χανιά

Το Eshop θα με βόλευε διότι έχει εδω κατάστημα και δεν πληρώνω μεταφορικά

Επίσης θα έρθει στημένο το μηχανάκι η αυτό κρύβει τον κίνδυνο να κάτσουν μέσα κάτι μεταχειρισμένο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στην περίπτωση σου σε βολεύει το ESHOP, κλείνοντας την παραγγελία μεσω διαδικτύου τους λες να το κατασκευάσουν αυτοί, και πάντα στην παράδοση ελέγχεις προσωπικά τα πάντα πριν γράψεις την υπογραφή σου.

Τα μεταφορικά από τόσα πολλά καταστήματα τα βάλαμε? Είμαι Χανιά

Το Eshop θα με βόλευε διότι έχει εδω κατάστημα και δεν πληρώνω μεταφορικά

Επίσης θα έρθει στημένο το μηχανάκι η αυτό κρύβει τον κίνδυνο να κάτσουν μέσα κάτι μεταχειρισμένο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι με βολεύει έτσι αρκεί να βρω μια σύνθεση και οθόνη στα 900€ από Eshop

Ακόμα και το πλαίσιο στέλνει χωρίς μεταφορικά αλλά σε πρακτορείο, οπότε εκεί δεν έχει να έλεγχο υπογράφεις και ότι κάτσει

-----Προστέθηκε 4/11/2008 στις 10 : 57 : 03-----

Μάλλον πάω για το παρακάτω σύστημα από eshop

Μπορείτε να μου προτείνετε κάρτα γραφικών?

Ευχαριστώ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU (PER.558262) INTEL CORE 2 QUAD Q8200 2.33 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX 189.00 €

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (PER.526749) GIGABYTE GA-EP35-DS3L 82.99 €

ΜΝΗΜΗ RAM (PER.554811) G.SKILL DDR2 4GB (2X2GB) PC8000 1000MHZ DUAL CHANNEL KIT 79.00 €

DVD RECORDER (PER.321009) SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK

21.89 €

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (PER.303709) WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA 59.00 €

ΟΘΟΝΗ (PER.168011) SAMSUNG SYNCMASTER T220 245.00 €

ΚΟΥΤΙΑ - CASES (PER.806505) COOLERMASTER RC-534 RC-534-KKNA-GP CENTURION 534 BLACK 58.00 €

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ (PER.806629) COOLERMASTER RS-460 EXTREMEPOWER 460W 43.90 €

Αξία προϊόντων: 778.78 €

Δημοσ.

Παιδιά μέσα στο Σαββατοκύριακο θέλω να κάνω την παραγγελία από eshop

Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε πως βλέπετε την παραπάνω σύνθεση

Τελικά θα διαθέσω 900 € χωρίς σκληρό διότι θα βάλω έναν WD 250 GB 16MB 7200 sata 2 που έχω και αργότερα θα πάρω και ένα εξωτερικό επίσης δεν θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα σε κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου και λειτουργικό δεν θέλω

Ευχαριστώ και συγγνώμη εάν σας ταλαιπωρώ

Δημοσ.

Μια 4670 πιστεύω οτι θα σε καλύψει στους περισσότερους τίτλους παιχνιδιών + HD βίντεο

edit:Κρίμα που έβαλες "ρήτρα" για την αγορά vga...και ήμουν έτοιμος να αυξήσω το budget κατά 300 ευρώ (vga+άλλο τροφοδοτικό)...:lol:

Δημοσ.

Πες την γνώμη σου ελευθέρα ,

μέχρι την Κυριακή βραδύ που θα φύγει η παραγγελία μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή !!!

Δημοσ.

Κοίτα τι γίνεται,άν κατάλαβα καλά (και αν τα μαθηματικά μου είναι εξίσου καλά) το ποσό που μπορείς να διαθέσεις για μια vga,εξαντλώντας το budget των 900 ευρώ είναι 900€ - [778.78€ -59€ (WD640AAKS)]=~180euro

Με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις μια vga κατα πολύ καλύτερη απο την 4670,το θέμα είναι οτι μετά "ίσως" να έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό.

Θα μπορούσες για παράδειγμα να πάρεις την 4850 και για τροφοδοτικό αυτό ή αυτό στη θέση του Coolermaster.Τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά δυστυχώς δέν υπάρχουν στο e-shop (αν και νομίζω οτι τα είχε πιο παλιά).

Δημοσ.

Τα μαθηματικά σου είναι μια χαρά και ευχαριστώ που προσπαθείς να με βοηθήσεις

Το eshop δεν έχει κάποιο καλύτερο τροφοδοτικό από αυτό που διάλεξα εγώ ?

Δημοσ.

Το πρώτο τροφοδοτικό έχει Μέγιστη Ονομαστική Ισχύς: 120W ?

Επίσης δεν βλέπω να έχει πλέον τις μνήμες (ΜΝΗΜΗ RAM (PER.554811) G.SKILL DDR2 4GB (2X2GB) PC8000 1000MHZ DUAL CHANNEL KIT 79.00 €)Ποιες άλλες προτείνεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...