Προς το περιεχόμενο

Καρτέλ στα online καταστήματα υπολογιστών - Αντιδράστε τώρα!

SMIRNOFF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...οτι έχω αγοράσει το u...

Ακόμα η εμπάθεια ξεχειλίζει.Επειδή αφορά εμένα αυτό που ξεχώρισα,στο είχα ξαναπεί,ήταν ερώτηση με ίδιο υπόβαθρο,υπονοώντας τον κοινό ιδιοκτήτη.Τον οποίον δεν γνωρίζω και -φυσικά- ήξερα ότι δεν ήσουν εσύ.

>Τίνος είναι η u;Το skroutz;

Υποθέτοντας ότι έχεις πρόσβαση στην DB,ψάχ' το λίγο,φέρ' το στην επιφάνεια και πες μου.

:P

@Sotosgl:Παρακαλώ,χαμήλωσε το "αβανς",που λέγανε παλιά,όταν φέρνανε τον πλατινοφόρο μια-δυο μοίρες πίσω...Εγώ,σαν γνήσια κατίνα,μ' αρέσει να διαβάζω κουτσομπολιά,αλλά βρ αδρεφάκι μου...

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και που ξερεις εσυ αν δεν εγινε εσωτερικη διανομη απο την Quest και εσπρωχναν χρημα στην Q Telecom για να μην δειξουν ελλειμα?

Μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις υποθέτω την λεγόμενη επιτροπή κεφαλαιαγοράς που μετά την Φούσκα του 99 στο ΧΑΑ ελεγχει τα παντα μέχρι και τους τόνους στους ισολογισμούς και κόβει κ*λ**ς. Η Quest είναι εισηγμένη ούτε ανακοίνωση δεν βγάζει από το 99 και μετά αν δεν είναι 100% σίγουρη ότι ισχύουν τα λεγόμενα της.

Και που ξερεις εσυ αν δεν μοιραζαν τσαμπα σε πελατες του καρτες Q με το κιλο?Επειδη εγω εκανα απογραφη και μετραγα τις συγκεκριμενες καρτες που ειχαν φτασει τις 300 σε αριθμο.

Ξέρω μοίραζαν.... Αλλά δεν βλέπω τίποτα μεμπτό σε αυτό. Το έκανα και ο κόσμος τις χρησιμποιούσε γιατί ήταν πτηνή ;-) όπως έλεγε και η διαφήμιση. Επίσης θυμάμαι μία χρονική στιγμή που έχασαν 4-5 κούτες με κάρτες ανανέωσης χρόνου αξίας κάποιων χιλιάδων euro...Το γεγονός είναι ότι μέσα σε εταιρίες τα λεφτά δεν είναι εύκολο να πηγαινοέρχονται χωρίς χαρτιά.. στις μεγάλες εταιρίες εννοώ .. τώρα στα μπακάλικα και στα ψιλικατζιδικα οκ δεν διαφωνώ.

Παραπομπες δεν θελω απο κανεναν ψαξε στο Internet ωραια και καλα παρε μια ειδηση κομμενη και ραμμενη ωραια και συμμαζεμενα και αναπαυσου σε αυτο..

Αν δεν εχεις ζησει την σαπιλα απο μεσα δεν θα μαθεις ποτε τιποτα απο καμοια Ναυτεμπορικη(Παραδειγμα δινω)

Επιμένω ότι αυτοί που είναι στο χώρο βγάζουν μία γνώμη πιο ολοκληρωμένη βλέπωντας σφαιρικά τα πράγματα και όχι στηριζόμενοι σε 1-2-3 ευτράπελα που είδαν, άκουσαν ή τους σφήριξαν... (δεν αναφέρομαι σε εσένα γενικά μιλάω) .. Πιστεύω λοιπόν ότι πάντα υπάρχει παρασκήνιο... αλλά ποτέ αυτό δεν είναι μόνο του... στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα το παρασκήνιο είναι μικρό και αμελητέο και πάντα στα πλαίσια του νόμου... Συνομοσίες μπορώ να βλέπω παντού γύρω μου ... αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και όλας .. ίσως να συμαίνει ότι απλά βολεύουν εμένα να υπάρχουν ίσως μερικές φορές για να δικαιολογήσω την αποτυχία μου... (επίσης δεν αναφέρομαι σε εσένα). Και για να το γυρίσω και λίγο στα παλιά τα χρόνια... Αν είσε στο χόρο θες να μου αριθμήσεις πόσες ραδιοαρβύλες, συνομοσίες κλπ έχεις ακούσει τα τελευταία 15 χρόνια που η πληροφορική άνθισε στην Ελλάδα... εγώ θυμάμαι αμέτρητες.. ούτε το 1/10 δεν ίσχυαν και όλα λέγονταν από ανθρώπους του χώρου, απλά για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους να φτάσουν εκεί που έφτασαν άλλοι, από την αδυναμία τους να πάρουν το ρίσκο και βέβαια από την βλακεία τους να μπούν σε ένα χώρο μην έχοντας ιδέα από αυτόν απλά προσπαθώντας να πάρουν μερίδιο τις πίτας.

Δημοσ.

Κι εγώ παρακολουθούσα τις τιμές γιατί σε λίγο καιρό θα αγοράσω pc, και είχα βάλει στο μάτι την asus P5Q, τρόμαξα όταν είδα την διαφορά από 90e se 124e ( +34e , σχεδόν 27% αύξηση) όπως και μνήμες της crusial τις ballistix tracer (από 55e σε 59e). Αυτό είναι απαράδεκτο, αλλά με μια αναζήτηση που έκανα στο http://www.skroutz.gr είδα πως υπάρχουν καταστήματα που δεν ακολούθησαν σε τέτοια αίσχη, και μάλλον είναι καιρός να αποκτήσουν τον σεβασμό των καταναλωτών....και ας πληρώσουμε +10-20 ευρώ για αντικαταβολές και μεταφορικά, προτειμώ τα λεφτά αυτά να τα χωριστουν 2 εταιρίες, παρά να πάει στις τζέπες των μεγάλων.

---- Υ.Γ. Έστειλα και ένα mail στο e-shop, διότι είμαι πελάτης χρόνια...και πραγματικά περιμένω την απάντησή τους...(που μάλλον δεν θα λάβω ποτέ) ακολουθεί το μήνυμα :

Γεια σας,

υπάρχει ένα θέμα σε γνωστό foroum περί των τεραστίων αυξήσεων στις τιμές αρκετών προιόντων (ανφορικά η μητρική της asus P5Q, από 90e πήγε στα 124e (+27%). Θα ήθελα να σας εκφράσω την δυσαρέσκεια, γιατί είμαι πελάτης σας χρόνια, και από την στιγμή που σε άλλα μαγαζιά τα ίδια προιόντα βρίσκονται στις παλιές σας τιμές, δύο είναι οι λόγοι αυξήσεων, ή το κόστος της καινούριας εισαγωγής αυξήθηκε ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ή κάποιος εκεί πάνω μαγειρεύει με βαριά μπαχαρικά...(γιατί μας πέσανε βαριές οι αυξήσεις αυτές)

Σας ευχαριστώ,

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν είναι έτσι, ψάξιμο θέλει. Αν έχετε υπομονή, διαβάστε.

Είμαι σταθερός αγοραστής από το e-shop. Πέρα από το ότι με εξυπηρετούν πολύ καλά πάντα, με παράδοση πάντα την επόμενη μέρα, μου κόβουν και 6% από τον ΦΠΑ, επειδή ζω σε περιοχή με μειωμένο συντελεστή. Τους λατρεύω λοιπόν.

Τις προάλλες έψαχνα για DL DVDR. Μπαίνω στο site τους και, για να μην τα πολυλογώ, τα βρίσκω σε πολύ μεγαλύτερη τιμή και χειρότερη ποιότητα από του Πλαισίου. Ξέρω ότι το Πλαίσιο δεν μου κόβει από τον ΦΠΑ (άγνωστο γιατί) και ότι αργούν να μου τα φέρουν. Έκατσα και υπολόγισα λοιπόν, 3 το λάδι, 3 το ξύδι, είδα ότι τελικά με συμφέρει να τα πάρω από το Πλαίσιο, τα πήρα. Απλά και εύκολα.

Η κρίση δεν με έχει χτυπήσει ακόμη προσωπικά. Από τον Μάρτιο θέλεω να πάρω ένα netbook, αλλά δεν θα το κάνω α) αν δεν το χρειαστώ απαραίτητα β) αν δεν ρίξουν τις τιμές λίγο ακόμη. Αυτοί ίσως να πιστεύουν ότι τα Χριστούγεννα ο κόσμος θα ορμήσει να σηκώσει ό,τι βρει στα μαγαζιά. Και εγώ καίγομαι τις ημέρες των διακοπών να το έχω στα χέρια μου και να ασχολούμαι μαζί του στον ελεύθερο χρόνο μου, αλλά δεν θα το κάνω. Θα περιμένω μετά τις γιορτές.

Ας σκεφτούμε λίγο ψύχραιμα!

Δημοσ.
Μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις υποθέτω την λεγόμενη επιτροπή κεφαλαιαγοράς που μετά την Φούσκα του 99 στο ΧΑΑ ελεγχει τα παντα μέχρι και τους τόνους στους ισολογισμούς και κόβει κ*λ**ς. Η Quest είναι εισηγμένη ούτε ανακοίνωση δεν βγάζει από το 99 και μετά αν δεν είναι 100% σίγουρη ότι ισχύουν τα λεγόμενα της.

Δηλαδη θες να μου πεις οτι μια μεγαλη εταιρια δεν κανει απατεωνιες ή φοβαται τοσο πολυ την επιτροπη κεφαλαιαγορας?

WoW ζω σε μια κοινωνια αγγελων που παντου υπαρχει διαφανεια!

Ξέρω μοίραζαν.... Αλλά δεν βλέπω τίποτα μεμπτό σε αυτό. Το έκανα και ο κόσμος τις χρησιμποιούσε γιατί ήταν πτηνή ;-) όπως έλεγε και η διαφήμιση. Επίσης θυμάμαι μία χρονική στιγμή που έχασαν 4-5 κούτες με κάρτες ανανέωσης χρόνου αξίας κάποιων χιλιάδων euro...Το γεγονός είναι ότι μέσα σε εταιρίες τα λεφτά δεν είναι εύκολο να πηγαινοέρχονται χωρίς χαρτιά.. στις μεγάλες εταιρίες εννοώ .. τώρα στα μπακάλικα και στα ψιλικατζιδικα οκ δεν διαφωνώ.

Και εγω σε ενα παρομοιο μπακαλικο δουλευα που ομως οταν ηρθε κατευθειαν απο Ιαπωνια ο γενικος διευθυντης της Nintendo τα μονα μερη που επισκεφτηκε ηταν η Nortec και εμας (Επειδη ημασταν η νουμερο 1 επιχειρηση στην Ελλαδα πολυ πιο μπροστα απο Πλαισιο,Careffour κλπ σε πωλησεις Gamecube κλπ)

Και τα χαρτια πηγαινοερχονταν αερα!Αλλα οπως ειπες σε μπακαλικο δουλευα

Επιμένω ότι αυτοί που είναι στο χώρο βγάζουν μία γνώμη πιο ολοκληρωμένη βλέπωντας σφαιρικά τα πράγματα και όχι στηριζόμενοι σε 1-2-3 ευτράπελα που είδαν, άκουσαν ή τους σφήριξαν... (δεν αναφέρομαι σε εσένα γενικά μιλάω) .. Πιστεύω λοιπόν ότι πάντα υπάρχει παρασκήνιο... αλλά ποτέ αυτό δεν είναι μόνο του... στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα το παρασκήνιο είναι μικρό και αμελητέο και πάντα στα πλαίσια του νόμου... Συνομοσίες μπορώ να βλέπω παντού γύρω μου ... αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και όλας .. ίσως να συμαίνει ότι απλά βολεύουν εμένα να υπάρχουν ίσως μερικές φορές για να δικαιολογήσω την αποτυχία μου... (επίσης δεν αναφέρομαι σε εσένα). Και για να το γυρίσω και λίγο στα παλιά τα χρόνια... Αν είσε στο χόρο θες να μου αριθμήσεις πόσες ραδιοαρβύλες, συνομοσίες κλπ έχεις ακούσει τα τελευταία 15 χρόνια που η πληροφορική άνθισε στην Ελλάδα... εγώ θυμάμαι αμέτρητες.. ούτε το 1/10 δεν ίσχυαν και όλα λέγονταν από ανθρώπους του χώρου, απλά για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους να φτάσουν εκεί που έφτασαν άλλοι, από την αδυναμία τους να πάρουν το ρίσκο και βέβαια από την βλακεία τους να μπούν σε ένα χώρο μην έχοντας ιδέα από αυτόν απλά προσπαθώντας να πάρουν μερίδιο τις πίτας.

Μα αν δεν ημουν στο χωρο την συγκεκριμενη περιοδο,αν δεν εκλεψα πωλητες απο τις μεγαλες εταιριες αν δεν με παρακαλαγαν και μου προσεφεραν λαγους με πετραχηλια για να μην σκοτωνω τις τιμες ή να μην κανω παραεισαγωγη ή με απειλουσαν με ατακες του τυπου ξερω απο που αγοραζεις δεν θα ημουν εδω για να μιλαω.

Θα ειχα κατσει πολυ ανετα και θα παρακολουθουσα τι γινεται εδω μεσα θα εβλεπα και τους διαπληκτισμους και θα γελαγα απλα.

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι εχουμε ξεφυγει τελειως απο το θεμα μονο και μονο για να ικανοποιησει ο καθενας τον εγωισμο του.

Εκανα τις προτασεις μου για το τι πρεπει να γινει και απο εκει και περα συμμετεχω μονο και μονο για να δω που μπορει να παει ολο αυτο το θεμα.

Ναι υπαρχει ενταση αλλα οχι και αδικαιολογιτη.Οταν βγαινει ο καθε χασαπης ο καθε πληγωμενος επειδη ο κορδελος και ο λογος του εφαγαν ολα τα λεφτα και η καθε πικραμενη επαναστατρια δεν φταιω εγω...

Προσωπικες επιθεσεις δεν ξεκινησα με κανεναν αλλα οτι εσπειρες θα θερισεις...

Αν ειπα 2 κουβεντες παραπανω ελπιζω να με συγχωρησετε αλλωστε υπαρχουν και καποια ορια εδω μεσα και κανεις δεν ξερει τι κρυβεται απο την αλλη ακρη της οθονης!

Παντα φιλικα :)

Δημοσ.
Κι εγώ παρακολουθούσα τις τιμές γιατί σε λίγο καιρό θα αγοράσω pc, και είχα βάλει στο μάτι την asus P5Q, τρόμαξα όταν είδα την διαφορά από 90e se 124e ( +34e , σχεδόν 27% αύξηση) όπως και μνήμες της crusial τις ballistix tracer (από 55e σε 59e). Αυτό είναι απαράδεκτο, αλλά με μια αναζήτηση που έκανα στο http://www.skroutz.gr είδα πως υπάρχουν καταστήματα που δεν ακολούθησαν σε τέτοια αίσχη, και μάλλον είναι καιρός να αποκτήσουν τον σεβασμό των καταναλωτών....και ας πληρώσουμε +10-20 ευρώ για αντικαταβολές και μεταφορικά, προτειμώ τα λεφτά αυτά να τα χωριστουν 2 εταιρίες, παρά να πάει στις τζέπες των μεγάλων.

Όπως έχει ανεφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, αν κάνεις μια έρευνα στα "μαγαζάκια" πληροφορικής της γειτονιάς σου, ίσως την βρεις και εκεί με 90 ευρώ και να γλιτώσεις τα έξοδα μεταφοράς.

Ούτε το multirama έχει κάνει αύξηση στην P5Q. Αν και είναι από τα πιο ακριβά μαγαζιά, είχε εξ αρχής και συνεχίζει να έχει την τιμή στα 109 ευρώ.

Πάντως ένας φίλος μου που ετοιμαζόταν να αγοράσει pc με 800 ευρώ από το eshop με την P5Q και για μερικές ώρες διαφορά δεν την πρόλαβε στα 90 ευρώ, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους αν γίνεται τίποτα όπως πχ να την χρεωθεί στα 90, και το μόνο που είχαν να του πουν ήταν ότι "η τιμή άλλαξε". Οπότε έβαλε άλλη μητρική που δεν της είχε γίνει αύξηση.

Δημοσ.

Η λύση είναι μια.

Αγοράστε ότι είναι να αγοράσετε απο μικρά συνοικιακά καταστήματα,και για ότι οι τιμές και πάλι δε συμφέρουν καν'τε υπομονή.

Όπως και να'χει,μην αγοράζετε απο αλυσίδες,και διαδόστε το.

Ας φάνε αυτοί το αγγούρι που ποτίζουν.

Δημοσ.
Η λύση είναι μια.

Αγοράστε ότι είναι να αγοράσετε απο μικρά συνοικιακά καταστήματα,και για ότι οι τιμές και πάλι δε συμφέρουν καν'τε υπομονή.

Όπως και να'χει,μην αγοράζετε απο αλυσίδες,και διαδόστε το.

Ας φάνε αυτοί το αγγούρι που ποτίζουν.

απο την εμπειρια μου με τα συνοικιακα ειναι αστα βραστα κοινως για κλοτσιες:mad:

μονο στο πλαισιο εχω συναντησει τα τελευταια 4 χρονια εξυπυρετηση και after sales.αν θα ριξει και τις τιμες πιο κατω απο τον ανταγωνισμο θα ειναι το καλυτερο

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλα αξιόλογα "μικρομάγαζα".

Η κάποια τύπου αλυσίδας με αξιόπιστες υπηρεσίες.

ΑΝ ενδιαφέρεταi κάποιος:

Τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη, αλλα στελνουν και με Courrier τα http://www.visionstudio.gr και http://www.zero1.gr

Και υπάρχουν κι άλλα αλλά χωρίς site... :whistle:

Δημοσ.

Ε-shop. ΠΡΟΧΘΕΣ είχε το acer aspire 1 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907451 285 ευρώ. ΣΗΜΕΡΑ το βλέπω 299.

Ti διάολο μπορεί να μεσολάβησε για να αυξηθεί η τιμή του; παρέλαβαν καινούργια παρτίδα; Ακρίβηνε το πετρέλαιο; Τουλάχιστον εγώ δεν πρόκειται να το αγοράσω, αν δεν το βρω κάτω από 285 ευρώ. Για να κερδίσουν 14 ευρώ, έχασαν 285, τουλάχιστον από εμένα.

Ούτε φαγητό είναι, ούτε νερό, θα ζήσω και χωρίς αυτό!

Δημοσ.

Όσο αφορά τα μικρομάγαζα, έτυχε να έχω γνωστό, και να έχω έναν χαλασμένο σκληρό δίσκο, ο οποίος ήταν μέσα στην εγγύηση, και το παλικάρι, αν και δεν τον είχα αγοράσει από αυτόν, τον πήρε και μου έφερε καινούριο!! Αυτός δεν είχε να χάσει κάτι, και δεν ξέρω αν οι επιστροφές γίνονται βάση τιμολογίων με τους εισαγωγείς, αλλά εγώ κατάλαβα οτι όταν ο άλλος θέλει, τα μικρομάζα είναι παραπάνω από μια χαρά...ποιός άραγε έχει αλλάξει hardware απο πλαίσιο ή e-shop χωρίς να το έχει αγοράσει από εκεί; ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ...5-10 ευρώ όπως έχω πει, μπορεί να τα σκέφτεσαι, αλλά τελικά χίλιες φορές να αγοράσω από τον γείτονα λίγο ακριβότερα...στο κάτω κάτω, οι άλλοι πλουτίσαν ρε παιδιά! (ξέφυγα κι εγώ λίγο, αλλά με βάση αυτά που γίνονται, πρέπει να αλλάξουμε λογική!) Σεβασμός στον συνάνθρωπο.

Δημοσ.

babbar - Αυτό που περιγράφεις, σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες, είναι σπάνιο.

Γιατί εμένα συνοικιακό μαγαζί ( γνωστό και απο Σκρουτζ όμως ) μου το παιζε τρελίτσα με την εγγύηση κάρτας γραφικών που είχε χαλάσει ( ήθελε σώνει και καλά να μου φάει 1 χρόνο εγγύησης ) και μου έκανε 1 κάρο κόλπα.

Δε λέω ότι δε το κάνουν και μεγάλοι, αλλά τελικά οι περισσότεροι είναι μόνο για τα φράγκα και τπτ άλλο. Εντελώς αντι-επαγγελματίες και κουτοπόνηροι Ελληνάρες.

Δημοσ.
απο την εμπειρια μου με τα συνοικιακα ειναι αστα βραστα κοινως για κλοτσιες:mad:

μονο στο πλαισιο εχω συναντησει τα τελευταια 4 χρονια εξυπυρετηση και after sales.αν θα ριξει και τις τιμες πιο κατω απο τον ανταγωνισμο θα ειναι το καλυτερο

Δεν φταινε τα συνοικιακα φιλε μου. Δεν υπαρχουν λεφτα για να επενδυσουν οι ανθρωποι σε μεγαλυτερη παρτιδα εμπορευματων. Και αν τους μεινουν στα ραφια (πολυ πιθανο με τις τωρινες συνθηκες)? Τα μαγαζια κλεινουν το ενα πισω απο το αλλο και αυτο φοβιζει τους περισσοτερους μαγαζατορες.

Ενα μεγαλο καταστημα εχει τη δυνατοτητα να φερει εμπορευμα και απλα να το εχει εκει. Μολις περασει καποιο διαστημα αν δεν εχει πουληθει το επιστρεφουν πισω απο εκει που το πηρανε. Ειναι η ιδια τακτικη που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι συνεταιρισμοι για να διακινισουν και να πουλησουν τα προιοντα τους καθως και για να τα κανουν ποιο γνωστα στον κοσμο.

Δημοσ.

Θα έρθω να υποστηρίξω τον Babbar διότι ο τύπος στη γωνία με το μικρο μάγαζο του για να σε κρατήσει ως πελάτη θα σου φερθεί πιστεύω καλύτερα και θα κάνει ότι μπορει για να μείνεις ευχαριστημένος!!!! Ενω στους μεγάλους θα πρέπει να είσαι τυχερος και να πέσεις σε έναν συμπονετικό πωλητή και να σε νιώσει... και τα δέκα η ακόμα ρε παιδιά και 30-40 ευρώ παραπάνω δεν νομίζω οτι αντιστοιχούν στο χρόνο και την ταλαιπορία στο να πας να γυρίσεις να παρκάρεις....

Δημοσ.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ, το eshop ήταν το πρώτο κατάστημα του είδους και αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία. Πως όμως κατάφερε να έχει τιμές χαμηλότερες απο τους ίδιους τους προμηθευτές του???

φιλε αυτο που λες αποτελει οντος μια μεγάλη απορια,αλλα για οσους έχουν δουλέψει σε εργοστάσια σε τμηματα παραγωγης θα ξέρουν οτι τα προίοντα που βγενουν χωριζονται σε 3 ή 4 διαλογες και αναλογα παει και η τιμη τους.Τα προιοντα Β και Γ διαλογής μη φανταστειτε οτι εχουν μεγαλη διαφορα απο τα Α διαλογης μερικες φορες πρεπει να εισαι ειδικος για να το καταλαβεις,οι τιμες πεζουν περιπου στο 20% και στα Γ διαλογης στο 30-35% κατω απο το Α διαλογης.Μια λογικη εξηγηση για το πως μπορει να πουλουν κατω των συνηθισμενων τιμων για διαφορα ειδη ;););););) :-).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...