elven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Έχω λιώσει με τη φώτο του Toufa. Πάντως ρε παιδιά,αν δεν σας βολεύει η ιστορία να την ξαναγράψουμε,πείτε τι θέλετε να αλλάξει; jimarass για να σε βγάλω απο τη δύσκολη θέση,πες τους ότι ήταν παραβολή και καθάρισες
teo64x Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ας θυμηθούμε λιγάκι πως ήταν ο κόσμος από το 150πχ μέχρι το 300μχ. Ο θάνατος ανθρώπου και τα βασανιστήρια ήταν ρουτίνα. Η ζωή είχε μικρή αξία. Τα ίδια χάλια και για τις αραβικές χώρες. Ο Χριστιανισμός και ο Μουσουλμανισμός έδωσαν κουράγιο και ανύψωσαν την αξία της ζωής και ιδιαίτερα της γυναίκας και των δούλων. Τώρα, στην περίοδο μετά το 1000μχ άρχισαν οι λαλακίες από τις θρησκείες αλλά μέχρι τότε συνεισέφεραν στην σταθερότητα μιας αυτοκρατορίας.Θα έπρεπε να γίνει αλλιώς και ίσως όχι μέσω των εκκλησιών, αλλά ας είμαστε καλά εμείς οι μπουρδελο-έλληνες που φροντίσαμε να χύσουμε την κανάτα με το γάλα, και ας παίζαμε μόνοι μας και εντός έδρας!! Υπεύθυνοι για το Μεσσαίωνα ήταν καθαρά οι Έλληνες αφού ενώ είχαν την γνώση ,πολιτκική, κοινωνική και στρατιωτική, τα κάνανε σκατά....... ...δε φακ;
FarCry Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 "Πάντα στο Θεο επιστρέφουμε"Πατήρ Μεταλληνος στην κηδεία του άθεου Ραφαηλίδη.. μονος του το ομολογησε κοντα στο 8 λεπτο για δες τι λεει... FarCryΣεβαστή η προσπάθεια του πατήρ Μεταλληνού να αποδείξει με λογικό τρόπο ότι επιστήμη και θρησκεία αλληλοσυμπληρώνονται. Αλλα δεν του βγαίνει, γιατί άραγε? εμενα παντως μια χαρα μου βγαινει. οπως και σε ολους τους θρησκευομενους επιστημονες που αναφερονται. το ιδιο αναφερε και ο σταματης κριμιζης στην εκπομπη "στα ακρα" της ert3. μονο κανε μου μια χαρη. μεχρι το τελος της ζωης σου μην αλλαξεις σταση. τουλαχιστον για τα προσχηματα
teo64x Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) μονο κανε μου μια χαρη. μεχρι το τελος της ζωης σου μην αλλαξεις σταση. τουλαχιστον για τα προσχηματα Τα παραπάνω λόγια σου, σε συνδυασμό με ένα σωρό άλλα ποστ σου, στα οποία αναφέρεσαι συνεχώς (άμεσα ή έμμεσα) στην τιμωρία μετά το θάνατο (ή στην ανάγκη να πιστεύει κανείς προς τέλος της ζωής του, με την προοπτική της μετά θάνατον κρίσης), φανερώνουν την τάση σου να (προσπαθείς να) πιστεύεις μόνο από φόβο. Μπορεί να μην είσαι καν πλήρως πεπεισμένος ότι υπάρχει ο Θεός σου, αλλά επειδή δεν έχεις πειστεί απόλυτα ότι δεν υπάρχει, θες να είσαι στη safe side. Δηλαδή προσπαθείς να πιστεύεις και, αν ο Θεός υπάρχει, θα ακούσει τι έχεις στο μυαλό σου και θα το εκτιμήσει. Αν δεν υπάρχει, δεν το ακούει κανείς και άρα δε χάθηκε ο κόσμος. Το θέτει πολύ καλά (όπως πάντα) ο R. Munroe: Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2009 από teo64x
Praetorianos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 μονο κανε μου μια χαρη. μεχρι το τελος της ζωης σου μην αλλαξεις σταση. τουλαχιστον για τα προσχηματα Κάτι τέτοιες εκφράσεις πρέπει να τις γράφεις από την αρχή. Όπως είχα γράψει και παλαιότερα οι περισσότεροι ασπάζονται από "φόβο". Κι αν σου κάτσει? Σου αλλάζει τη ζωή (2χ) Εγώ πάλι δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω για κάτι τέτοιο. Δυστυχώς έτσι μας έχουν μάθει να σκεφτόμαστε, στην ανάγκη να ζητάμε μια ανώτερη βοήθεια. Και την έχεις περισσότερο ανάγκη στα γεράματα όταν η λογική δίνει τη θέση της στην απελπισία για το θάνατο. Πρέπει να πιστέψεις ότι δεν θα τελειώσουν όλα τόσο εύκολα, θέλεις να ελπίζεις ότι υπάρχει κάτι παραπάνω.
pournaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ας θυμηθούμε λιγάκι πως ήταν ο κόσμος από το 150πχ μέχρι το 300μχ. Ο θάνατος ανθρώπου και τα βασανιστήρια ήταν ρουτίνα. Η ζωή είχε μικρή αξία. Τα ίδια χάλια και για τις αραβικές χώρες. Ο Χριστιανισμός και ο Μουσουλμανισμός έδωσαν κουράγιο και ανύψωσαν την αξία της ζωής και ιδιαίτερα της γυναίκας και των δούλων. Τώρα, στην περίοδο μετά το 1000μχ άρχισαν οι λαλακίες από τις θρησκείες αλλά μέχρι τότε συνεισέφεραν στην σταθερότητα μιας αυτοκρατορίας.Θα έπρεπε να γίνει αλλιώς και ίσως όχι μέσω των εκκλησιών, αλλά ας είμαστε καλά εμείς οι μπουρδελο-έλληνες που φροντίσαμε να χύσουμε την κανάτα με το γάλα, και ας παίζαμε μόνοι μας και εντός έδρας!! Υπεύθυνοι για το Μεσσαίωνα ήταν καθαρά οι Έλληνες αφού ενώ είχαν την γνώση ,πολιτκική, κοινωνική και στρατιωτική, τα κάνανε σκατά....... Αν και δεν πιστευω να ξαναγραψεις σε αυτο το θεμα, τουλαχιστον πιστευω θα το διαβασεις. Εχω ενα τεταρτο που κοιταω το μηνυμα, και απλα νιωθω οτι δεν μπορω να εκφραστω, απο τη μια, δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο, απο την αλλη εχω μεινει πραγματικα μαλ@@κας. Ισως η μοναδικη ευρωπαικη χωρα η οποια θα μπορουσες να πεις οτι δεν εχει ουδεμια σχεση με το μεσαιωνα (εκτος του οτι, παντα η αναφορα γινεται ως προς την καθολικη εκκλησια), δεν μας παιρνει και η εποχη (η χρονολογια), μιας και ολη αυτη η κατασταση λαμβανει χωρα οταν εμεις ειχαμε γινει κιλληταρια με τους Τουρκους. Δε γινεται απο τη μια να λς οτι ειμαστε 400 χρονια κατω απο ενα κυριαρχο λαο, αλλα απο την αλλη οτι ειμαστε οι υπευθυνοι μιας παγκοσμιας (τοτε) κακης καταστασης. Ξερω οτι γραφω μλκ@@ιες και δεδομενα πραγματα, αλλα αν δεν τα γραψω, νιωθω οτι θα πνιγω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα, (οποτε μην τα παιρνετε και πολυ σοβαρα, εκτος απο αυτον που τα πιστευει)
FarCry Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω για κάτι τέτοιο. Δυστυχώς έτσι μας έχουν μάθει να σκεφτόμαστε, στην ανάγκη να ζητάμε μια ανώτερη βοήθεια. Και την έχεις περισσότερο ανάγκη στα γεράματα όταν η λογική δίνει τη θέση της στην απελπισία για το θάνατο. Πρέπει να πιστέψεις ότι δεν θα τελειώσουν όλα τόσο εύκολα, θέλεις να ελπίζεις ότι υπάρχει κάτι παραπάνω. ξερεις πιο ειναι το λαθος σου? παιρνεις δεδομενο οτι θα ζησεις ως τα γεραματα. κανεις δε ξερει το μελλον του. ως εκ τουτου μονο αν συμφιλιωθεις με το "θανατο" θα εισαι πραγματικα ελευθερος. ακομα και οι αρχαιοι ειχαν φιλοσοφησει επ αυτου Τρεις υποθέσεις του Επίκουρου για το θάνατο Ένα: Η ψυχή είναι θνητή - πεθαίνει μαζί με το σώμα. Δε μένει κανένα μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης που να κινδυνεύει με …αθανασία. Συνεπώς, λέει ο Επίκουρος, δεν θα έχουμε θλίψη για όσα χάσαμε, ούτε συνείδηση, ούτε κανενός είδους φόβο. (Στο σημείο αυτό ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας και ο Απόστολος Παύλος κουνάνε συγκαταβατικά τα κεφάλια τους - τι λέει ο άνθρωπος; ) Δύο: Όταν μας συμβεί ο θάνατος δεν θα είμαστε εκεί πια, οπότε προς τι ο πανικός; Όπου είναι ο θάνατος δεν είμαστε εμείς και όπου είμαστε εμείς δεν είναι ο θάνατος. Ο Γούντυ Άλλεν το είπε διαφορετικά - και περισσότερο εύστοχα: Δεν φοβάμαι το θάνατο, απλώς δε θέλω να είμαι εκεί όταν θα έρθει. Τρία: Μετά το θάνατο ακολουθεί η περίοδος της μη-ύπαρξης. Η οποία είναι ακριβώς ίδια με τη μη-ύπαρξη πριν τη γέννηση. Συνεπώς, προς τι ο πανικός μπροστά στην προοπτική του θανάτου βρηκα και κατι ενδιαφερον http://abcnews.go.com/GMA/story?id=4923465 ισως τελικα η πίστιν, όρη μεθιστάνειν who knows... PS: αυτο παει...ξερουν αυτοι Εντύπωση εν τέλει προκαλεί και η διαπίστωση του Άγγλου φιλόσοφου B. Russell, στο έργο του Religion and Science (σ. 249), ότι η εκάστοτε σύγκρουση επιστήμης και πίστης δεν οφείλεται στην αντιπαράθεση του περιεχομένου της πίστης και της επιστήμης, αλλά στις αντιθέσεις των εκπροσώπων τους και στις αυτονόητες σκοπιμότητες. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον όπου οι διωγμοί υπαγορεύονται από συμφέροντα και πάθη, δεν υπάρχει καμιά συνέπεια. Αν λόγου χάρη, γράφει ο (άθεος) Russell, σε μια χώρα οι άνθρωποι της επιστήμης είχαν λόγους να διώξουν τους Χριστιανούς, οι φίλοι του Γαλιλαίου δεν θα διαμαρτύρονταν καθόλου. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2009 από FarCry
tacticalcube138 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 @FarCry Aλλο η φιλοσοφία του υλιστή Επικουρου και άλλο το δικό σου παραλήρημα. Αποσπασματικές γνώσεις έχεις που δεν οδηγούν πουθενά. Aναρωτιέμαι πόσοι από εδώ μέσα συμφωνούν με τα παραληρήματα που γεμίζεις το thread. Επίσης αυτό που είπε ο Γούντυ Allen έχει διαφορετικό νόημα από αυτό που είπε ο Επίκουρος.
teo64x Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ξερεις πιο ειναι το λαθος σου? παιρνεις δεδομενο οτι θα ζησεις ως τα γεραματα. κανεις δε ξερει το μελλον του. ως εκ τουτου μονο αν συμφιλιωθεις με το "θανατο" θα εισαι πραγματικα ελευθερος. Βεβαίως, ο FarCry αγνοεί για άλλη μια φορά το βασικό point του συνομιλητή του, το οποίο είναι η πίστη από φόβο, και κολλάει σε μια λεπτομέρεια, όπως η λέξη γεράματα. Το έχεις φιλοσοφήσει και καταλαβαίνεις ότι ο θάνατος μπορεί να έρθει από τη μια στιγμή στην άλλη, ναι, αλλά αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι η πίστη σου βασίζεται πάνω στο "βρε λες να υπάρχουν τα καζάνια; Ας πιστεύουμε καλύτερα, να είμαστε σίγουροι". @FarCryAλλο η φιλοσοφία του υλιστή Επικουρου και άλλο το δικό σου παραλήρημα. Αποσπασματικές γνώσεις έχεις που δεν οδηγούν πουθενά. Aναρωτιέμαι πόσοι από εδώ μέσα συμφωνούν με τα παραληρήματα που γεμίζεις το thread. Επίσης αυτό που είπε ο Γούντυ Allen έχει διαφορετικό νόημα από αυτό που είπε ο Επίκουρος. Απλά τέλειο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ..."βρε λες να υπάρχουν τα καζάνια; Ας πιστεύουμε καλύτερα, να είμαστε σίγουροι"...Αχ ,καζάνια.Μού είναι αρκετά ώστε να πιστέψω τελικά και να κάνω ό,τι ανομία σκάσει στο κεφάλι μου.
jimarass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Κάτσε ρε jimara γιατί θα τρελαθούμε τώρα. Πως ακριβώς το εννοείς αυτό και σε ποια εποχή έγινε αυτό γιατί εγώ μέχρι σήμερα άλλα βλέπω που γίνονται στο όνομα της θρησκευτικής βλακείας.. Ως γνωστόν, ειδικά μετά τα ελληνιστικά χρόνια και την επέκταση της Ρώμης, η ανθρώπινη ζωή εκμηδενίστηκε και όλοι ήταν δούλοι των ρωμαίων. Αν αντιμιλούσες, σε εκτελούσαν. Με την επιρροή του Χριστιανισμού στο Ρωμαικό κόσμο, και αργότερα του Μουσουλμανισμού, η ανθρώπινη ζωή απέκτησε περισσότερο νόημα. Δε λέω ότι έγινε όπως θα θέλαμε, αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ, αυτό έγινε επειδή οι θρησκείες επέβαλαν ένα συγκεκριμένο τρόπο ενάρετης ζωής. ΜΕ τα χρόνια όμως ,αυτή η κοινωνική εξουσία της εκκλησίας οδήγησε και σε ευτράπελα, σε σφαγές ανούσιες και πολλά άλλα. Ναι ανύψωσαν τους δούλους, κάνοντας όλους τους ανθρώπους δούλους...Ναι ανύψωσαν και την γυναικα, για διάβασε τι λέει ο Παύλος και οι "πατέρες" της εκκλησιας για τη γυναικα.. Ρε παιδιά όταν δεν σας βγαίνει ξαφνικά το ρίχνεται στην ιστορία. Μην ξεχνάτε ότι στην προχριστιανική εποχή δεν υπήρχε οργανωμένη θρησκεία με κεντρική διοίκηση. Από που και ως που λοιπόν συγκρίνεται τα κοινωνικά-πολιτικά προβλήματα του αρχαίου κόσμου με το ιερατείο του μεσαίωνα. Αν ήσουνα γυναίκα, θα σου έλεγα πως θα έπρεπε να ντρέπεσαι με αυτά που λες και να φιλάς τα πόδια του Χριστού κάθε μέρα (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ, όχι των παπάδων) ως ανθρώπου (όχι ως θεού αν δε θες) επειδή ΑΥΤΟΣ με την επιρροή του επέβαλε την ισότητα. ΔΕΝ έκανες καμία μάχη, ούτε κέρδισες την ελευθερίας σου με πόλεμο. Η ελευθερία σου και η ισότητα στην κοινωνία ήταν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των ανδρών, και σε αυτό μέγιστη επιρροή είχε ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος. Αν θυμάμαι καλά, στην αρχαία μας ελλάδα ούτε Ολυμπιακούς μπορούσες να δεις. Τώρα, το αν κάποιοι στην εκκλησία τα κάνανε μαντάρα ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ, είναι άλλο θέμα. Το τι έλεγε ο ΣΑΟΥΛ και ο Παύλος δεν με ενδιαφέρει. Το ότι όλοι είμαστε ίσοι κάτω από το θεό ήταν που σε έκανε ίση με τον άνδρα. ΚΑΚΩΣ, αλλά έτσι έγινε...... 1)Πρόκειται περί καινοφανούς ιστορικής απόψεως, δεδομένου ότι οι Έλληνες είχαν ελάχιστη έως μηδενική συμβολή στο Μεσαίωνα. Όταν αναφερόμαστε στον Μεσαίωνα, μιλάμε κυρίως για τη Δυτική Ευρώπη και την Καθολική Εκκλησία - η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτό. Οπότε περιμένουμε με αγωνία να μας εξηγήσεις ποιά ήταν η συμβολή των Ελλήνων στην χειρότερη περίοδο της ανθρωπότητας, την οποία τώρα ονομάζουμε Μεσαίωνα. 2)Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Νομίζεις μήπως ότι επειδή δεν υπήρχε ο χριστιανισμός, υπήρχαν βασανιστήρια και αθρώες εκτελέσεις; Έχεις καμία ιστορική πηγή για αυτές τις ανακρίβειες ή αυτά λένε στα κατηχητικά; Μήπως αυτή ακριβώς είναι η συνεισφορά του χριστιανισμού στην ανθρωπότητα; Οι διώξεις και εκτελέσεις αντιφρονούντων; Διάβασε λίγο για να μάθεις επιτέλους ότι τόσο οι αρχαίοι Έλληνες όσο και οι Ρωμαίοι ήταν εξαιρετικά ανεκτικοί στους αλλόθρησκους. Οι Ρωμαίοι άρχισαν τις (ελάχιστες, δυστυχώς!) διώξεις των χριστιανών μόνο όταν οι ηλίθιοι οι χριστιανοί έφτασαν στα όρια της βλασφημίας, καταστρέφοντας ναούς και διαταράσσοντας τις τελετές των Ρωμαίων. Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε το εξαιρετικό βιβλίο "Ο Χριστιανισμός και η Ρώμη" του De St. Croix (εκδόσεις Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης) για να αντιληφθείς τι "ομόνοια" και "σταθερότητα" έφερε ο χριστιανισμός στην ανθρωπότητα. Για τον μουσουλμανισμό δεν αναφέρομαι καν - προφανώς θεω ότι ρείς και αυτός συνεισέφερε στην ανθρωπότητα από το 300 Κ.Ε. και εντεύθεν - άσχετα εάν ο Μωάμεθ ίδρυσε τη θρησκεία στις αρχές του 7ου αιώνα Κ.Ε. (δηλαδή γύρω στο 610 Κ.Ε.)... 1) Δες παρακάτω 2) Δεν έχω πηγές αλλά ξέρω ότι τουλάχιστον επί Ρωμαικών χρόνων η αξία της ανθρώπινης ζωής είχε εκμηδενιστεί μπροστά στις ορδές του Καίσαρα. Δεν μπορεί να λέτε από τη μία ότι η θρησκεία έχει επιρρεάσει συνειδήσεις και από την άλλη ότι δεν επιρρέασε κοινωνικές δομές και αξίες. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. Επιρρέασε ή όχι??? Αν και δεν πιστευω να ξαναγραψεις σε αυτο το θεμα, τουλαχιστον πιστευω θα το διαβασεις.Εχω ενα τεταρτο που κοιταω το μηνυμα, και απλα νιωθω οτι δεν μπορω να εκφραστω, απο τη μια, δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο, απο την αλλη εχω μεινει πραγματικα μαλ@@κας. Ισως η μοναδικη ευρωπαικη χωρα η οποια θα μπορουσες να πεις οτι δεν εχει ουδεμια σχεση με το μεσαιωνα (εκτος του οτι, παντα η αναφορα γινεται ως προς την καθολικη εκκλησια), δεν μας παιρνει και η εποχη (η χρονολογια), μιας και ολη αυτη η κατασταση λαμβανει χωρα οταν εμεις ειχαμε γινει κιλληταρια με τους Τουρκους. Δε γινεται απο τη μια να λς οτι ειμαστε 400 χρονια κατω απο ενα κυριαρχο λαο, αλλα απο την αλλη οτι ειμαστε οι υπευθυνοι μιας παγκοσμιας (τοτε) κακης καταστασης. Ξερω οτι γραφω μλκ@@ιες και δεδομενα πραγματα, αλλα αν δεν τα γραψω, νιωθω οτι θα πνιγω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα, (οποτε μην τα παιρνετε και πολυ σοβαρα, εκτος απο αυτον που τα πιστευει) Είναι η καθαρά προσωπική μου άποψη, για την πρωτοφανή ανικανότητα των Ελλήνων λόγω αλληλοσπαραγμού, να εδραιώσουν μια πραγματικότητα (όπως οι Ρωμαίοι) δεδομένου ότι ήταν πάρα πολυ μπροστά από άλλους, πολιτικά,επιστημονικά και στρατιωτικά. Παραμένοντας όμως αδύναμοι και λαλάκες, καταφέρανε και γύρισαν την καμπύλη της ανθρώπινης εξέλιξης προς τα κάτω. ΠΗΓΑΜΕ ΠΙΣΩ από εκεί που είμασταν. Οι λαοί που μας διαδέχτηκαν δεν είχαν τις προοπτικές. Έπρεπε σε κάποια σημεία να ξανα-ανακαλύψουν τον τροχό και κατεπέκταση να ΜΗΝ αποφύγουμε το Μεσσαίωνα. Θεωρώ δηλαδή ότι η ΑΠΟΥΣΙΑ των Ελλήνων είναι η κύρια αιτία για το Μεσσαίωνα.
tacticalcube138 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 @jimarass Και την ισότητα των δυο φυλων από τους αρχαίους την έκλεψαν όπως τόσα αλλα. Και εξάλλου δεν υπάρχουν ιστορικές μαρτυρίες της υπαρξης του Ιησού.
jimarass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 @jimarassΚαι την ισότητα των δυο φυλων από τους αρχαίους την έκλεψαν όπως τόσα αλλα. Και εξάλλου δεν υπάρχουν ιστορικές μαρτυρίες της υπαρξης του Ιησού. Για τη δεύτερη πρόταση δε είναι της στιγμής να διαφωνήσω, αλλά για την πρώτη μου έρχεται να βάλω τα γέλια!!!!!!!!
labros1988 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Για τη δεύτερη πρόταση δε είναι της στιγμής να διαφωνήσω, αλλά για την πρώτη μου έρχεται να βάλω τα γέλια!!!!!!!! Εγώ να δεις πόσο γελάω όταν ακούω για θρησκείες και ισότητα των 2 φύλων.
jimarass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εγώ να δεις πόσο γελάω όταν ακούω για θρησκείες και ισότητα των 2 φύλων. Δε μιλάμε για θρησκείες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα