liopyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Εγώ δεν ρίχνω τίποτα σε κανέναν. offtopic αντάρτης. Σημειώστε τον.
frenzy Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 offtopic αντάρτης. Σημειώστε τον. Οφτόπικ Αντάρτικο στο αντάρτικο του οφτόπικ...
liopyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Οφτόπικ Αντάρτικο στο αντάρτικο του οφτόπικ... Μιλάς με γρίφους γέροντααα...
tacticalcube138 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 "Ό,τι και να κάνει ο άνθρωπος της πίστεως και του δόγματος δεν μπορεί να εισέλθει στη βασιλεία του στοχασμού. Για να στοχαστείς χρειάζεται ελευθερία. Ελευθερία - η ολική άρνηση των κοινωνικών ηθικολογιών και αξιών - είναι η πρώτη κίνηση του στοχασμού. Δεν είναι μια δημόσια υπόθεση όπου πολλοί μπορούν να συμμετέχουν και να κάνουν προσευχή. Στέκεται μόνος και είναι πάντα πέρα από τα σύνορα της κοινωνικής διαγωγής. Διότι η αλήθεια δεν βρίσκεται στα πράγματα της σκέψεως ή σε ό,τι η σκέψη έχει συναρμολογήσει και το ονομάζει αλήθεια. Η πλήρης άρνηση όλου αυτού του οικοδομήματος της σκέψης είναι η βάση του στοχασμού." Κρισναμούρτι - Στη σιγή του νου (σελ.89)
liopyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ρε συ tacticalcube138, δε λέω, καλά τα έλεγε ο τυπάκος, αλλά έχεις σκοπό να μας παραθέσεις όλες τις σελίδες? Δεν έχω πρόβλημα αν θες κάντο, απλά ρίξε ένα warning να ξέρουμε...
insomniaK Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Αλλο που διαβάζει κι αργά, 6 ώρες σκάρτες 30 σελίδες...
jimarass Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 "Ό,τι και να κάνει ο άνθρωπος της πίστεως και του δόγματος δεν μπορεί να εισέλθει στη βασιλεία του στοχασμού. Για να στοχαστείς χρειάζεται ελευθερία. Ελευθερία - η ολική άρνηση των κοινωνικών ηθικολογιών και αξιών - είναι η πρώτη κίνηση του στοχασμού. Δεν είναι μια δημόσια υπόθεση όπου πολλοί μπορούν να συμμετέχουν και να κάνουν προσευχή. Στέκεται μόνος και είναι πάντα πέρα από τα σύνορα της κοινωνικής διαγωγής. Διότι η αλήθεια δεν βρίσκεται στα πράγματα της σκέψεως ή σε ό,τι η σκέψη έχει συναρμολογήσει και το ονομάζει αλήθεια. Η πλήρης άρνηση όλου αυτού του οικοδομήματος της σκέψης είναι η βάση του στοχασμού." Κρισναμούρτι - Στη σιγή του νου (σελ.89) πάρχει ο άνθρωπος της πίστεως και ο άνθρωπος το δόγματος. Εσύ αναφέρεσαι στο δεύτερο φαντάζομαι. Διότι πιστεύω σημαίνει και ελπίζω!!
tacticalcube138 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) πάρχει ο άνθρωπος της πίστεως και ο άνθρωπος το δόγματος. Εσύ αναφέρεσαι στο δεύτερο φαντάζομαι.Διότι πιστεύω σημαίνει και ελπίζω!! Καταρχήν ο Κρισναμούρτι είναι σαφής, αναφέρεται και στο δόγμα και στην πίστη, εξάλλου αυτά τα δύο πάνε μαζί. Τώρα εδώ πρέπει να αναφέρω ότι το ιερατείο εκτός από το δόγμα, την πίστη και τον υπαρξισμό, χρησιμοποιεί και την ελπίδα με έναν νοσηρό τρόπο: δεν έχεις να φας; μην ανησυχείς η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, άσε που μετά θάνατον θα τρως αιωνίως. Καλή η ελπίδα, αλλά όχι όπως την προπαγανδίζει το ιερατείο. Από αυτή την άποψη πίστη και ελπίδα δεν είναι το ίδιο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2009 από tacticalcube138
pournaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ρε συ tacticalcube138, δε λέω, καλά τα έλεγε ο τυπάκος, αλλά έχεις σκοπό να μας παραθέσεις όλες τις σελίδες? Δεν έχω πρόβλημα αν θες κάντο, απλά ρίξε ένα warning να ξέρουμε... Δεν τα λετε δεν τα γραφετε κι αναγκαζεται και τα γραφει ο tacticalcube138
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Nομιζω 1300 post για ενα ζητημα που θα επρεπε να εχουμε ξεκαθαρισει ολοι μας στην ..εφηβεια (?) μας ειναι πολλα. Δεν ειναι>?
frenzy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εγώ στην εφηβεία γύμναζα την παλάμη μου (τη δεξιά). Άσε μπας και μάθουμε κάτι ρε συ...Θα πήγαινα εκκλησία αλλά έχω κουφαθεί κι όλας...
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εγώ στην εφηβεία γύμναζα την παλάμη μου (τη δεξιά). Άσε μπας και μάθουμε κάτι ρε συ...Θα πήγαινα εκκλησία αλλά έχω κουφαθεί κι όλας... Ακου ενα γαματο που μαθαινεις αυτην την στιγμη που διαβαζεις αυτες τις γραμμες σε αυτο το thread και στο post 1302: Oι δεξιοχειρες ζουν κατα Μ.Ο 10 χρονια παραπανω απο τους αριστεροχειρες!
frenzy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Πες κι ότι οι αριστερόχειρες πεθαίνουν από ατυχήματα κατά τον αυνανισμό και θα γίνω θρήσκος
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Οχι αλλα θυμηθηκα αλλο ενα γαματο: Οι γυναικες ζουν κατα Μ.Ο 10 χρονια παραπανω απο τους αντρες! (με λιγα λογια, αν παντρευτω συνομιλικη αριστεροχειρα, εχω βασιμες ελπιδες να μη με θαψει)!
teo64x Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Πες κι ότι οι αριστερόχειρες πεθαίνουν από ατυχήματα κατά τον αυνανισμό και θα γίνω θρήσκος Μόλις κέρδισες ένα ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα