kl3on Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα.ξερετε καμια πιστωτικη χωρισ ετησια συνδρομη για ΠΑΝΤΑ!την θελω κυριωσ για αγοερσ μεσω net.δεν με ενδιαφερουν επιτπικα κτλ.... ευχαριστω
axaxouxas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομιζω να υπαρχει ..... Παρε μια προπληρωμενη .... Απλα βαζεις το ποσον που θες εσυ να ψωνισεις και καλες αγορες ....... αφοβα Ασχετο αλλα παντα επικαιρο ..... Πριν λιγο ελαβα ενα e-mail απο εναν πολυ καλο φιλο μου και εριξα το γελιο της αρκουδας ιδου τι εγραφε το μηνυμα που ελαβα..... Διαβάστε την παρακάτω αληθινή ιστορία. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη. "Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!). Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο... διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. -Σας ζήτησα εγώ κάρτα... γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε; -Eντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή. Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά ! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει...... "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε".
cassidy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω η pro-bank βγάζει χωρίς συνδρομή. Αν έχεις κινητό με συμβόλαιο, μπορείς να ρωτήσεις στο ανάλογο κατάστημα (η wind μου έβγαλε μια της citibank, πιο παλιά είχα μια από vodafone). Ψάξε λίγο, υπάρχει κι άλλο thread που αναφέρονται κι άλλες περιπτώσεις.
Tzimmys Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ασχετο αλλα παντα επικαιρο ..... Πριν λιγο ελαβα ενα e-mail απο εναν πολυ καλο φιλο μου και εριξα το γελιο της αρκουδας ιδου τι εγραφε το μηνυμα που ελαβα..... Διαβάστε την παρακάτω αληθινή ιστορία. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη. "Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!). Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο... διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. -Σας ζήτησα εγώ κάρτα... γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε; -Eντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή. Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά ! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει...... "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε". Φίλε απλά γαμάτο. Έτσι έπρεπε να ξηγηθώ και εγώ που μου τη στείλανε χωρίς να ζητήσω. Εγώ απλά έκανα φασαρία αλλά αυτό ήταν το καλύτερο. Μπράβο στον φίλο σου. :lol::lol:
kfyros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Βγάζουν διάφοροι κατά καιρούς. Πιο σπάνια όμως VISA (συνήθως MasterCard και Amex)...
pluss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Η WWF EUROBANK Visa, είναι χωρίς συνδρομή για πάντα! Επίσης, οι Πιστωτικές Κάρτες bonus της Alphabank, έχουν δωρεάν συνδρομή για πάντα! WWF EUROBANK Visa : http://www.eurobank.gr/online/home/viewServices.aspx?id=306&mid=693&lang=gr . Και Alphabank bonus : http://www.alphabonus.gr/Cards.html . Αν αγαπάς περισσότερο τα ζώα, τότε σου προτείνω την WWF EUROBANK Visa, αν αγαπάς περισσότερο το κέρδος οι Πιστωτικές Κάρτες Alphabank bonus, τότε, είναι οι πιο κατάλληλες για εσένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.