privateer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Στο μικροσκόπιο της διοίκησης του ΟΤΕ έχει τεθεί το νέο επιχειρησιακό σχέδιο του Οργανισμού, το πρώτο που θα εγκριθεί και από την Deutsche Telekom Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου εντός του Νοεμβρίου. Από τα πλέον ενδιαφέροντα σημεία του αποτελεί η πρόβλεψη για τις τηλεφωνικές γραμμές που θα μεταφερθούν από τον ΟΤΕ στους ανταγωνιστές του την επόμενη τριετία. Αναφορικά με την τρέχουσα χρήση ο Οργανισμός εκτιμούσε ότι οι συνολικές τηλεφωνικές γραμμές που θα απολέσει θα ήταν περί τις 400.000 ώστε στο σύνολό τους να φθάσουν τις 670.000. Με βάση τα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής πιθανότατα να είναι μερικές χιλιάδες λιγότερες από τις αρχικές εκτιμήσεις του, αφού στην πορεία έχουν παρουσιαστεί, όπως είναι γνωστό, σημαντικά προβλήματα σε αρκετούς εναλλακτικούς παρόχους. Οι δυσκολίες μάλιστα μπορεί και να ενταθούν στην επόμενη χρονιά αφού σχεδόν όλες οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες έχουν ανάγκη από χρηματοδότηση, σε μια χρονική συγκυρία που οι δυνατότητες να βρεθεί είναι περιορισμένες. Επίσης το γεγονός ότι μια σειρά από εταιρείες (Lannet, Altec Teledome έχουν μπει σε διαδικασία συνδιαλλαγής και η μια εξ αυτών σε πτώχευση σημαίνει ότι ο ΟΤΕ θα υποχρεωθεί φέτος να διαγράψει κάποιες από τις οφειλές τους που στο σύνολό τους ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ. Στη φετινή χρήση, εκτός απρόοπτου, θα περάσει ακόμη η αντιστροφή της πρόβλεψης για την εθελουσία, ύψους περίπου 200 με 220 εκατ. ευρώ εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία παραχώρησης του 4% των μετοχών του Οργανισμού προς το ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων. Πληροφορίες που έχει ήδη δημοσιεύσει η «Ν» αναφέρουν πως το θέμα αυτό βρίσκεται στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί. Η ωφέλεια αυτή, ωστόσο, ως ένα βαθμό θα αναιρεθεί από την εγγραφή του κόστους της μίνι εθελουσίας των περίπου 630 υπαλλήλων, περί τα 170 εκατ. ευρώ, η οποία θα ακολουθήσει. Σχετικά με τον αριθμό των εργαζομένων με ενδιαφέρον αναμένεται αν η Deutsche Telekom θα επιδιώξει και νέα μείωση, καθώς οι δαπάνες για το προσωπικό συνεχίζουν να θεωρούνται υψηλές (περίπου 30% επί των εσόδων). Πηγή: naftemporiki.gr Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2008 από privateer
adamakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 θα υπαρξει μειωση αν οι υπολοιποι βελτιωθουν αν συνεχισουν να προσφερουν τεχνικη υποστηριξη για τα πανηγυρια μαλλον θα επιστρεψει ενας μεγαλος αριθμος απο αυτους που εφυγαν
jimarass Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 θα υπαρξει μειωση αν οι υπολοιποι βελτιωθουν αν συνεχισουν να προσφερουν τεχνικη υποστηριξη για τα πανηγυρια μαλλον θα επιστρεψει ενας μεγαλος αριθμος απο αυτους που εφυγαν Η εποχή που η αποτυχία κάποιου εναλλακτικού, οδηγούσε τον πελάτη στην επιστροφή προς ΠΟΤΕ, ο οποίος δεν έχει καν customer care, έχει περάσει προ πολλού. Ο κόσμος πια διαχωρίζει και μεταξύ των εναλλακτικών.
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 οταν φευγεις απο εναν εναλακτηκο η πας σε αλλον η και να πας στον οτε παλι καμια στιγμη θα πας σε αλλον.
pan34 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 εγω που επεστρεψα παντωs στον Ποτε με βαρια καρδια αν και με ενοχλουν καθημερινα οι εναλλακτικοι δεν εχω πειστει απο κανεναν τουs να ξαναφυγω
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 εγω παντως στον οτε δεν θα γυρνουσα.εστο και αν γυρνουσα μεχρι να μου αλλαξουν χαλκο και μετα να ξαναφευγα η αλλιως θα ενεργοποιουσα νεο γραμμη ωστε να αλλαξει ο χαλκος αν ειχα μεγλαο προβλημα και δεν μου τον αλλαζαν.ζευγαρι χαλκοιυ εννοω οχι να ξανασκαψουν για νεο καλωδιο
afentiko7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 δεν πα να ναι ΟΤΕ, φορθνετ, χελλάς ακόμα και η ΕΥΔΑΠ αν μου προσφέρει 5Mbit upload έχω φύγει. Αλλά αντί οι μαλάκες καταναλωτές να ζητάνε έχουν επαναπαυτεί στα 24/1 και παίζουν με το τσιγκέλι με τον οτε κλείδωνα στα 12, τώρα με την ον κλειδώνω στις 12 παρά πέντε. Και εκει είμαστε πίσω. Οι ρουμάνοι έχουν γεμίσει οπτικές ινες τη χώρα τους να μην πω για βαλτικές χώρες με 30/20. Εμ εμείς είμαστε ελλαδίτσα, πήραμε την 24αρα για να τα ακουμπάμε στους γερμαναράδες του ραπιδ και τελειώσαμε. Και είναι και οι αλλοι βλάκες που στελνουν μαιλ στη φορθνετ γιατί αργεί το browsing. Ε αμα ρε ηλίθιε μπαίνεις όλη τη μέρα στο youtube και αποβλακώνεσαι καλά να πάθεις. και υπάρχουν ακόμα καλύτεροι που διαμαρτύρονται πως επειδή εγώ σιντάρω 24/7 δεν μπορούν να μιλήσουν μέσω voip. Ετσι ρε μσν και πολύ σας είναι
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 optikh στην ελλαδα .εχουμε πολυ καιρο.β.για ενα provider δεν ειναι δικαιολογια αν seedarei.ειναοι υποχρεωμενος να κανεις αναβαθμιση οταν πρπει για να παιζει και voip και τα παντα.το πως θα κανω εγω χρηση της γραμμης αμα θα την σκιζω με 1000 connections η στο seeding αυτο αφορα εμενα για αυτο με νευριαζουν οταν βαζουν traffin shaping στα p2p.δεν κατεβαζω αλλα seedaro
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 για να αλλάξω ISP πρέπει είτε να γίνει κάτι εξωφρενικό είτε να στήσει κοντά μου minidslam ο ΟΤΕ
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ποσο πιο κοντα στο σπιτι σου θες mini dslam εσυ??ηδη θεωρεισαι κοντα.
SpyrosR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στον ΟΤΕ... Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να πληρώνω double play... τη στιγμή που όταν έκανα τη σύνδεση, ήταν να καλυφθεί η περιοχή μου τον Ιούνιο (του '07!) και παίρνει συνεχώς αναβολή... τώρα πάμε για 30/3... μετά 19/6 θα μου πουν, κλπ. Τους έχω βαρεθεί. Εγώ σκέφτομαι ότι μάλλον είμαι ο μόνος με double play στην περιοχή και θέλουν κι άλλες αιτήσεις πριν φτιάξουν το δίκτυο... και με δουλεύουν.
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 μπα ο οτε εφαγε και για αυτο προστιμο οτι δεν ειναι ετοιμεςοι συνεγκαταστασεις για να μπουν οι Provider.πισω απο ολα υπαρχεις ενας κολο οτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ποσο πιο κοντα στο σπιτι σου θες mini dslam εσυ??ηδη θεωρεισαι κοντα. στα 2.2-2.3km μακρυά είμαι, δεν το λες και κοντά αυτό πιο κοντά είσαι εσύ από ότι εγώ, απόδειξη, συγχρονίζεις πιο ψηλά
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 εγω δεν κανω παραπονα ομως .μπα τωρα με το 780 συγχονιζω πιο χαληλα λογω speedtouch.29 attenuation εχω.
orck Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 για πες για τις βαλτικες με 30/20 (εννοεις mbps down/up;) ποιες χωρες το κανουν; ποιοι ειναι οι παροχοι και ποιο το κοστος; καποια σελιδα; δεν πα να ναι ΟΤΕ, φορθνετ, χελλάς ακόμα και η ΕΥΔΑΠ αν μου προσφέρει 5Mbit upload έχω φύγει. Αλλά αντί οι μαλάκες καταναλωτές να ζητάνε έχουν επαναπαυτεί στα 24/1 και παίζουν με το τσιγκέλι με τον οτε κλείδωνα στα 12, τώρα με την ον κλειδώνω στις 12 παρά πέντε. Και εκει είμαστε πίσω. Οι ρουμάνοι έχουν γεμίσει οπτικές ινες τη χώρα τους να μην πω για βαλτικές χώρες με 30/20. Εμ εμείς είμαστε ελλαδίτσα, πήραμε την 24αρα για να τα ακουμπάμε στους γερμαναράδες του ραπιδ και τελειώσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα