Προς το περιεχόμενο

Τι δουλεια θα ονειρευοσασταν να κανετε?

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lol , είσαι κανονικό σκυλί (έτσι λέμε στο χωριό μου αυτόν που αντέχει πολύ) :-D

36 μέρες , έλα ρε ; Ως τι; Δούλευες για το εθνικό θαλάσσιο πάρκο;

Και τι σκυλί; Μαύρο από τον ήλιο και την απλυσιά και ξάγρυπνο. :P

Η δουλειά ξεκίναγε γύρω στις 23.00 και τέλειωνε στις 07.00 και το πρωί βάραγε 45 βαθμούς υπό σκιά, ότι πρέπει για ύπνο δηλαδή...

Μετράγαμε χελώνες και βάζαμε σημάδια για τις φωλιές με τα αβγά και τέλος Αυγούστου αρχίσαμε να ξεθάβουμε όποια φωλιά δεν είχε ανοίξει (και ήταν παλιότερη των 3 μηνώ)... Μπόχα, ατελείωτη! :eek:

Η αποχώρηση ήταν μονόδρομος που μάλιστα τον πήρα τρέχοντας.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να ειμαι ο 4ος cool παρουσιαστης του Top Gear.Και official tester των νεων supercar.Να κανεις το παιχνιδι επαγγελμα....

Stig στην θέση του Stig δηλαδή...:-D

Δημοσ.
Πιλοτος μαχητικων αεροσκαφων. Γαρ μυωπιας, ανεκπληρωτο ονειρο.

αφού κανεις το laser και πάπαλα η μυωπία...:rolleyes:

Δημοσ.
Steven gerrard

Αδερφε μου!!! Με προλαβες. Παικτης θρυλος στην κυριολεξια.Για να μην επαναλαβω το παραπανω θα πω την δευτερη επιλογη μου.

Consigliere σε οικογενεια Ιταλων Μαφιοζων

Consigliere entered the popular English lexicon through Mario Puzo's Godfather novel and the subsequent films made from them. In these portrayals, the consigliere is an adviser or counselor to a mafia boss, with the additional responsibility of representing the Don in important meetings within the Don's crime family or with other crime families. The consigliere is a close, trusted friend and confidant.

-----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 09 : 12 : 59-----

Consigliere σε οικογενεια Ιταλων μαφιοζων

Δημοσ.
Game tester!!! Τι πιο καλό :-D

Σε πληρώνουν για να παίζεις :P

και έλεγα πιο καμένο παιδάκι θα την αμολήσει...:P

Δημοσ.

Συνήθως δε φεύγει τελείως. Απλά μειώνεται σε βαθμό που (συνήθως πάλι) δε χρειάζεσαι γυαλιά. Και καλό είναι να είσαι σε μια ηλικία που να χει σταθεροποιηθεί. 20/20 δύσκολα να χεις πάντως.

Δημοσ.

Εισοδηματίας για να εξασφαλίσω σιγουριά. Μετά θα μου άρεσε τρελά ως δεύτερο επάγγελμα να δουλέψω σύμβουλος marketing κάπου και να φτιάχνω διαφημίσεις στην Nike.

Παραξενεύομαι πάντως πως δεν έχει πει κανείς το προφανές, βασικός πρωταγωνιστής στο Pirates 1 & 2 καθώς και σε παρόμοιες ταινίες

:-D

Δημοσ.
Εισοδηματίας για να εξασφαλίσω σιγουριά. Μετά θα μου άρεσε τρελά ως δεύτερο επάγγελμα να δουλέψω σύμβουλος marketing κάπου και να φτιάχνω διαφημίσεις στην Nike.

Παραξενεύομαι πάντως πως δεν έχει πει κανείς το προφανές, βασικός πρωταγωνιστής στο Pirates 1 & 2 καθώς και σε παρόμοιες ταινίες

και να ελεγε καποιος το προφανες,δεν θα ηταν και τιποτα το πρωτοτυπο:-)

Δημοσ.
εγω θα ηθελα να επαιζα παδοσφαιρο σε μια μεγαλη ομαδα,φυσικα οχι ελληνικη....ρεαλ π.χ...

Επιθετικός μόνο ή μπασκετμπολίστας... Κανεις το χόμπι σου, 'κονομας τρελα (στα 22 εχεις βίλα), και συνταξη στα 35!!!

Μετα θα ήθελα Bill στη θέση του Bill (πιστευω θα εφτιαχνα σωστα windows και δεν θα κοροιδευα τον κοσμο).

Δημοσ.

Λαθρέμπορος ναρκωτικών και όπλων, μισθοφόρος, συνέταιρος του κου Γ.Τσουμπάκκα και ιδιοκτήτης της φορτηγίδας "Μιλλέννιουμ Φάλκον".

Δημοσ.

Για πιλότους πολεμικής αεροπορίας η όραση θα πρέπει να είναι 20/20 χωρίς διορθοτική επέμβαση από όσο γνωρίζω. Αυτό στο ελέγχουν στις ιατρικές εξετάσεις (έχω περάσει και ξέρω).

Δημοσ.

Εγώ είπα ηθοποιός. Αλλά είχα στο μυαλό μου το θέατρο. Όχι ότι θα με χαλούσε και ο κινηματογράφος, αλλά όχι και Hollywood.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...