Προς το περιεχόμενο

Οθόνη Λευκού χρώματος

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για γραφείο μια οθόνη στις 19-22 ίντσες, αλλά σε λευκό χρώμα...

Είδα κάποιες της Apple, αλλά πέρα από την υπέρογκη τιμή τους, τα χαρακτηριστικά τους είναι και πολύ απλά για την εποχή (700:1 contrast ;;;).

Έχετε να προστείνετε κάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όταν λές "λευκή" εννοείς κατάλευκη ή "ανοικτό γκρι" δηλ το χρώμα του 90% των ΗΥ. Λευκή οθόνη (και μάλιστα gloss) δεν έχω δει.

Δημοσ.
Είδα κάποιες της Apple, αλλά πέρα από την υπέρογκη τιμή τους, τα χαρακτηριστικά τους είναι και πολύ απλά για την εποχή (700:1 contrast ;;;).

τα χαραχτηριστικά της apple cinema display είναι απλά για την εποχή της?:cry:

το contrast της, είναι πολύ καλύτερο από το contrast που έχουν μερικές οθόνες που γράφουν 1000:1

φοράει s-ips panel, εάν σε ενδιαφέρει υπάρχει ένα sticky για τα panel που μπορείς να δεις

θεωρείται - τουλάχιστον στις 23' - σχεδόν φθηνή για ημι-επαγγελματική οθόνη (αυτή τη στιγμή εννοώ, όχι όταν βγήκε)

δεν τη χρειάζεσαι βέβαια αφού δεν χρειάζεσαι πιστότητα χρωμάτων αλλά μην μας λες ότι δεν είναι και καλή οθόνη

-

κάποιες λευκές οθόνες είχε βγάλει παλιότερα η samsung, glossy αλλά νέα μοντέλα δύσκολα θα βρεις

Δημοσ.

+1 για την apple, η καλύτερη ποιότητα απεικόνισης που έχω δει (βέβαια κάνει λίγο ghosting σε παιχνίδια)

Δημοσ.

λοιπόν νομίζω πως υπάρχουν μοντέλα της acer που βγαίνουν σε άσπρο χρώμα

δεν νομίζω δλδ, υπάρχουν αλλά δεν ξέρω συγκεκριμένα ποιο, το είδα χθες πάντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...