-WISE- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 iBlueNova (πρώην iBluetooth) από cydia. Όμως ακόμα μη συμβατό με ipod 3gs... http://www.iphonehellas.gr/14002/ibluenova-a-k-a-ibluetooth-released-to-cydia-store/ δεν το χω σπασμενο...
Panahs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 υπάρχει τρόπος, jailbroken ή μη, που να μπορώ να αυξήσω την cache του safari στο ipod? Όταν πχ έχω ανοίξει διάφορες σελίδες (tabs) στο safari, όταν το επαναφέρω από sleep, κρατάει μόνο αυτή στην οποία το άφησα. Αν πάω να γυρίσω σε άλλη (ανοιγμένη) σελίδα, πάει να την ξαναφορτώσει, με αποτέλεσμα να τη χάνω αν δεν είμαι στο Internet. Θέλω να κρατάει περισσότερα tabs στη μνήμη. Γίνεται?
flyer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 υπάρχει τρόπος, jailbroken ή μη, που να μπορώ να αυξήσω την cache του safari στο ipod? Όταν πχ έχω ανοίξει διάφορες σελίδες (tabs) στο safari, όταν το επαναφέρω από sleep, κρατάει μόνο αυτή στην οποία το άφησα. Αν πάω να γυρίσω σε άλλη (ανοιγμένη) σελίδα, πάει να την ξαναφορτώσει, με αποτέλεσμα να τη χάνω αν δεν είμαι στο Internet. Θέλω να κρατάει περισσότερα tabs στη μνήμη. Γίνεται? http://www.instapaper.com/iphone
andreapaog328 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 κάτι άλλο για το itunes... σχετικά με το "get album artwork" αυτο βρίσκει covers των τραγουδιών που είναι στην βιβλιοθήκη ή στο ipod? το cover το αποθηκευει και στο αρχείο στο pc ή φαίνεται μόνο στο library? γίνεται να βρίσκει artwork για μερικά τραγούδια μόνο?
Tracer27 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Παιδια να ρωτησω κατι....για service το iPod που μπορώ να το πάω???Γιατί μου έπεσε μέσα σε νερά και ως εκ θαύματος λειτουργεί αλλά με μειωμένη φωτεινότητα στη οθόνη ενώ χάλασε και το κεντρικό button...
aris1986 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Παιδια να ρωτησω κατι....για service το iPod που μπορώ να το πάω???Γιατί μου έπεσε μέσα σε νερά και ως εκ θαύματος λειτουργεί αλλά με μειωμένη φωτεινότητα στη οθόνη ενώ χάλασε και το κεντρικό button... Παει το ipod σου.Πρεπει να τα σκασεις... Αμα πέσει σε νερο αλλάζει το χαρτάκι χρώμα που εχουν βάλει μεσα και δεν πιανει η εγγύηση. Αλλιως ψαξου να το πας καπου επι πληρωμη να στο φτιάξουν Βουτηξε το σε ενα κεσεδακι με ρυζι για 3-4 μερες και θα τραβιξει την υγρασια.
Tracer27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ναι το ξέρω....για επι πληρωμή επιδιόρθωση ρωτάω???Πρέπει να το πάω σε κάποιο Apple Store η μπορώ και στον Γερμανό για παράδειγμα???
-WISE- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ναι το ξέρω....για επι πληρωμή επιδιόρθωση ρωτάω???Πρέπει να το πάω σε κάποιο Apple Store η μπορώ και στον Γερμανό για παράδειγμα??? σκεψου το πριν το πας σε γερμανο..
xrisoulini8 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 καλημερα!!!πρωτη φορα στελνω μηνυμα αφου πρωτη φορα συνδεομαι για να ρωτησω!!πηρα πριν 10 μερες το ipod touch 8g (δε ξερω γενια!) κ το 3.1.3. firmware αν το λεω σωστα... ειμαι παντελως μα παντελως ασχετη (πιο ασχετος απο μενα δε νομιζω να υπαρχει...) απο ipod touch απλα το ειδα, μου αρεσε που μπορεις να δεις βιντεο η ταινια κ ν'ακους τραγουδια κ μου ειπαν οτι ειναι ευκολια...που ειναι η ευκολια ομως ξεχασα να ρωτησω....τεσπα...εχω παμπολλες ερωτησουλες κ ελπιζω να βρε8ει καποιος με πολλη υπομονη κ να μου απαντησει!!!! 1) διαβαζω παντου για jailbreak..ειναι απαραιτητο να γινει?φοβαμαι πως τοσο ασχετη με αυτα που ειμαι πως θα το χαλασω... 2)θελω να κατεβαζω τραγουδια κ εφαρμογες-παιχνιδια- απο το apple store αλλα δε ξερω το τροπο, δεδομενου οτι δε θελω να κανω account γιατι δεν εχω προπληρωμενη καρτα κ ουτε προκειται να βγαλω.τζαμπα πραμα δηλαδη θελω!!! 3)για να συνδεθω στο Intrernet πρεπει να ειμαι συνδεδεμενη στο wi-fi.αυτο ποιες περιοχες το εχουν?εχω στο σπιτι ιντερνετ αλλα δε μπαινει. πρεπει να ρωτησω το κωδικο απο τη tellas??? 4)τραγουδια μονο μεσα απο το itunes μπορω να σβησω?? 5)γιατι καθε φορα που συνδεομαι στο itunes μου λεει συγχρονισμος??? επεται κ συνεχεια (ευελπιστω με πιο ουσιωδεις ερωτησεις!!!) αλλα για την ωρα please help !!!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 καλημερα!!!πρωτη φορα στελνω μηνυμα αφου πρωτη φορα συνδεομαι για να ρωτησω!!πηρα πριν 10 μερες το ipod touch 8g (δε ξερω γενια!) κ το 3.1.3. firmware αν το λεω σωστα... ειμαι παντελως μα παντελως ασχετη (πιο ασχετος απο μενα δε νομιζω να υπαρχει...) απο ipod touch απλα το ειδα, μου αρεσε που μπορεις να δεις βιντεο η ταινια κ ν'ακους τραγουδια κ μου ειπαν οτι ειναι ευκολια...που ειναι η ευκολια ομως ξεχασα να ρωτησω....τεσπα...εχω παμπολλες ερωτησουλες κ ελπιζω να βρε8ει καποιος με πολλη υπομονη κ να μου απαντησει!!!! 1) διαβαζω παντου για jailbreak..ειναι απαραιτητο να γινει?φοβαμαι πως τοσο ασχετη με αυτα που ειμαι πως θα το χαλασω... 2)θελω να κατεβαζω τραγουδια κ εφαρμογες-παιχνιδια- απο το apple store αλλα δε ξερω το τροπο, δεδομενου οτι δε θελω να κανω account γιατι δεν εχω προπληρωμενη καρτα κ ουτε προκειται να βγαλω.τζαμπα πραμα δηλαδη θελω!!! 3)για να συνδεθω στο Intrernet πρεπει να ειμαι συνδεδεμενη στο wi-fi.αυτο ποιες περιοχες το εχουν?εχω στο σπιτι ιντερνετ αλλα δε μπαινει. πρεπει να ρωτησω το κωδικο απο τη tellas??? 4)τραγουδια μονο μεσα απο το itunes μπορω να σβησω?? 5)γιατι καθε φορα που συνδεομαι στο itunes μου λεει συγχρονισμος??? επεται κ συνεχεια (ευελπιστω με πιο ουσιωδεις ερωτησεις!!!) αλλα για την ωρα please help !!!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Kαλημερα και καλως ορισες Αφου θελεις το 2, το 1 ειναι απαραιτητο ναι. Ισως καποιο αλλο μελος σου δωσει οδηγιες και links για το πως θα το καταφερεις αυτο διοτι δεν εχω υπολογιστη αυτην τη στιγμη. Διαβασε βεβαια και το θεμα, εχω την εντυπωση πως καπου αναφερεται. Παντως κανε το, αξιζει και δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται. Παμε στο 2. Για τραγουδια δεν βρισκω τον λογο να χρησιμοποιησεις το app store, απλα περνα αυτα που ηδη εχεις. Για εφαρμογες φανταζομαι πως εννοεις να σου τις κανει δωρο καποιος φιλος (αν οχι αυτο που ρωτας απαγορευεται απο τους κανονισμους), το βραδυ που θα επιστρεψω σπιτι και θα εχω υπολογιστη θα σου συστησω εναν δικο μου Αλλα κανε πρωτα το 1. 3. Wifi εχει σε πολλα σημεια ελευθερη προσβαση. Παντως μπορεις να χρησιμοποιησεις το δικο σου βαζοντας τον κωδικο wep που εχεις βαλει στο router σου. Αν δεν εχεις βαλει κωδικο θεωρητικα πρεπει να σε συνδεει αμεσα οταν επιλεγεις το δικτυο σου. Παραπανω δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο. 4. Ναι 5. Ετσι πρεπει να κανει. Βασικα ετσι λειτουργει το συστημα, περνας ο,τι θελεις στο itunes (τραγουδια, ταινιες, εφαρμογες κλπ) και οταν συνδεσεις την συσκευη σου αυτο την συγχρονιζει (κοινως της φορτωνει ο,τι του εχεις πει). Οιδηποτε αλλο θελεις ρωτησε το.
xrisoulini8 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 πω πω... πολυ γρηγορη κ αμεση απαντηση!!!! σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! χμμ. αφου μου ελυσες τις βασικες ερωτησουλες ας συνεχισω με αλλες!!! 1)ωστε χρειαζεται jailbreak ε?εχει κ για την εκδοση που εχω εγω??? το 3.1.3 ??? μπορει κ να το κανω...σα κοριτσι που ειμαι δεν πορωνομαι με παιχνιδια απλα ηθελα να ξερω αν εχει δωρεαν οπως κανενα tetris ετσι απλα για να υπαρχει...οποτε ας πουμε πως το jailbreak διευκολυνει απο ποια αποψη??? για να κατεβασουμε θεματα κ παιχνιδια????? 2)πρεπει να ψαξω αν εχω κωδικο στο σπιτι...8α πρεπει να κοιταξω πανω στο ρουτερ αν το εχει???κ μετα το γραφω κ στο ipod??? 3)εφαρμογες εννοωντας οπως το freebattery που διαβασα καπου για να βλεπω ποσο μπαταρια εχω ακομα.... 4) καλα το apple store δε δινει τιποτα δωρεαν????? 5)ουσιαστικα που χρησιμευει το ipod????κ πως μας απλουστευει τη ζωη??? 6)οι επαφες για ποιο λογο ειναι????σε περιπτωση που χασω το κινητο να ειναι αποθηκευμενα εκει???? 7)με το που μπω στο ιντερνετ μπορω να περιηγηθω κ στο safari??? συγγνωμη για τις χαζες κ απλες ερωτησεις προσπαθω οσο μπορω να χρησιμοποιησω στον επακρον το δωρο που μου κανανε!!!! (χαθηκε ο κοσμος να μου παρουν ενα x-box????? )
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 πω πω... πολυ γρηγορη κ αμεση απαντηση!!!! σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! χμμ. αφου μου ελυσες τις βασικες ερωτησουλες ας συνεχισω με αλλες!!! 1)ωστε χρειαζεται jailbreak ε?εχει κ για την εκδοση που εχω εγω??? το 3.1.3 ??? μπορει κ να το κανω...σα κοριτσι που ειμαι δεν πορωνομαι με παιχνιδια απλα ηθελα να ξερω αν εχει δωρεαν οπως κανενα tetris ετσι απλα για να υπαρχει...οποτε ας πουμε πως το jailbreak διευκολυνει απο ποια αποψη??? για να κατεβασουμε θεματα κ παιχνιδια????? 2)πρεπει να ψαξω αν εχω κωδικο στο σπιτι...8α πρεπει να κοιταξω πανω στο ρουτερ αν το εχει???κ μετα το γραφω κ στο ipod??? 3)εφαρμογες εννοωντας οπως το freebattery που διαβασα καπου για να βλεπω ποσο μπαταρια εχω ακομα.... 4) καλα το apple store δε δινει τιποτα δωρεαν????? 5)ουσιαστικα που χρησιμευει το ipod????κ πως μας απλουστευει τη ζωη??? 6)οι επαφες για ποιο λογο ειναι????σε περιπτωση που χασω το κινητο να ειναι αποθηκευμενα εκει???? 7)με το που μπω στο ιντερνετ μπορω να περιηγηθω κ στο safari??? συγγνωμη για τις χαζες κ απλες ερωτησεις προσπαθω οσο μπορω να χρησιμοποιησω στον επακρον το δωρο που μου κανανε!!!! (χαθηκε ο κοσμος να μου παρουν ενα x-box????? ) 1. Ναι, κυριως εκει διευκολυνει. 2. Δεν ξερω κατι παραπανω για θεματα ρουτερ, αλλα σιγουρα δεν το γραφει πανω η συσκευη 4. Δινει αρκετες δωρεαν εφαρμογες αν δεν θελεις να κανεις jailbreak, το freebattery δεν το ξερω, μπορει να ειναι και δωρεαν ομως. 5. Ουσιαστικα αυτη η συσκευη ειναι mp3 - mp4 player αρα σε εξυπηρετει ακριβως εκει. Συν το οτι μπορεις να συνδεεσαι στο διαδικτυο και να παιζεις παιχνιδια (lol φανταζομαι πως θα εχει και για κοπελες). Τωρα αν απλουστευει την ζωη δεν ξερω. 6. Λολ ειναι και αυτο μια αποψη. Αλλα πολλοι θελουν τις επαφες για να στελνουν μεηλ κλπ ή για backup φανταζομαι. 7. Ναι Δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις, μονο χαζες απαντησεις
xrisoulini8 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 THANK u !!!!! ευχαριστω πολυ!!!! νομιζω πως οι περισσοτερες αποριες μου λυθηκαν!!!!! α!!!!! για τα δωρεαν (παιχνιδια κ αλλα ) που ανεφερες θα πρεπει να ψαξω στο apple store ετσι???? εβαλα 500 τραγουδια 3 ταινιες κ γυρω στις 300 φωτο...ωραιο ειναι τελικα.. κ κατι τελευταιο: αν παω σε περιοχη που εχει wi-fi κ ειναι ανοιχτο θα μπαινω κατευθειαν στο ιντερνετ ετσι?????? κ απο το safari μπορω να κανω download????Δωρεαν παντα???? σιγουρα παντως στην πορεια θα προκυπτουν κ αλλες ερωτησεις.... λες να κολλησω?!?!?!
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ναι, κανε αναζητηση στο app store με την λεξη free και θα σου βγαλει διαφορα αποτελεσματα. Ψαξε και για την εφαρμογη του insomnia παρεμπιπτοντως, ειναι πολυ βολικη αν εισαι εκτος υπολογιστη. Πιθανο να κολλησεις, οταν το ειδε πρωτη φορα μια φιλη μου με εκραζε για τα χρηματα που εδωσα για κατι αχρηστο (δικη της ατακα). Τωρα οποτε με βλεπει μου το αρπαζει και λιωνει σε κατι παιχνιδακια λεξεων που εχω και σκοπευει να αγορασει και εκεινη ενα. λολ. Ναι, αν συδεθεις με το wifi δεν χρεωνεσαι τιποτα απολυτως για περιηγησεις κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Για να συνδεθείς ασύρματα, μπαίνεις στις ρυθμίσεις, πας στο Wi-Fi και εκεί κοιτάς τι δίκτυα υπάρχουν και αν χρειάζονται κωδικό (θα έχει μια κλειδαριά δίπλα αν χρειάζεται). Για το δίκτυο του σπιτιού σου, πιθανώς να υπάρχει και προ-εγκατεστημένος ένας κωδικός. Σε κάποιες καφετέριες δίνουν δωρεάν Wi-Fi ή στο αεροδρόμιο και σε κάποια hotspots διάσπαρτα μέσα στις πόλεις. Αλλά μιλάμε για ίντερνετ του τύπου να δω το email μου, να δω τι γίνεται στο facebook, να δω κανένα βιντεάκι στο youtube στην καλύτερη. Από εκεί και έπειτα: Μουσική, Βίντεο, Παιχνίδια, Εφαρμογές (που πολλές από αυτές μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ανάλογα με τον καθένα αυτά, πχ χάρτες του ουρανού, θερμιδομετρητής, στάσεις του Μετρό, ένα καλό σημειωματάριο ή scheduler για να σημειώνεις ραντεβού κ.α.) Επίσης, στην κατηγορία βίντεο και ηχητικά αρχεία, υπάρχουν και τα podcasts που είναι κάτι σαν ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές κατά παραγγελία. Πχ υπάρχουν podcasts από Αμερικάνικα Πανεπιστήμια όπου συζητάνε ή δείχνουν αποσπάσματα ή και ολόκληρα βίντεο από διαλέξεις κτλ ή μπορεί να βρεις ένα podcast με κινηματογραφικά νέα ή με συνταγές μαγειρικής ή οτιδήποτε άλλο. Τα περισσότερα δωρεάν. Εγώ πιστεύω ότι τα δωρεάν πράγματα που θα βρεις θα σε καλύψουν. Ίσως να μη χρειαστεί να το κάνεις το jailbreak. Απλά πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο iTunes Store. Υποτίθεται ότι απαιτείται πιστωτική κάρτα, αλλά γνωρίζω ότι υπάρχει τρόπος να το κάνεις και χωρίς, αν και δεν ξέρω πως. Προσωπικά έχω δώσει την πιστωτική μου, αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ μου τίποτα από εκεί, κοινώς δεν έχω χρεωθεί ούτε μισό ευρώ (δεν απαιτείται ούτε κάποια χρέωση για την εγγραφή). Κάνε ένα ψάξιμο στο google για να βρεις πως γίνεται η εγγραφή χωρίς πιστωτική κάρτα ή περίμενε να σε φωτίσει κανένας άλλος εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα