Προς το περιεχόμενο

Κόψτε το κάπνισμα το συντομότερο δυνατόν

AGGELOS1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όχι και legendary,απλά epic

Absolutely no offence αλλά:

Έχεις καταλάβει ότι το facepalm που προαναφέρθηκε ήταν για σένα, έτσι; :P

Δημοσ.

Εγώ δεν φταίω,ο Tenshi,εκεί κάτω που είναι με γαργαλάει

Έχεις καταλάβει ότι το facepalm που προαναφέρθηκε ήταν για σένα, έτσι; :P

Ναι ρε,δεν ήταν legendary και διαμαρτυρομαι

Δημοσ.

Πίπες;

Εμ βέβαια, ό,τι μας ξεβολέυει είναι πίπες.

καταρχην δε με ξεβολεψε τιποτα, απο την αρχη ειπα πως το εχω κοψει το τσιγαρο και οχι λογω του νομου.

το "πιπες" πηγαινε πακετο με ολοκληρο το ποστ μου, μη μενεις μονο στη τελευταια προταση.

Το οτι θα φυγουμε σχεδον ολοι απο καρκινο του.. κατι, το θεωρω σχεδον δεδομενο. Ειναι τοσα πραγματα τριγυρω μας που.... πιστευει κανεις πως τις 2-3 ωρες που θα κατσει καποιος σε μια καφετερια χωρις καπνο θα τον γλυτωσει?

Να το παμε και λιγο πιο περα για πλακα. Οι αντι-καπνιστες (οχι οι μη-καπνιστες, εχει διαφορα), θα απαιτησουν να υπαρχουν μονο καφετεριες αποστειρωμενες και ξεπλυμενες με χλωρινη (λεμονι--να μοσχοβολα), θα ψεκαζονται απο πανω μεχρι κατω για τυχον μικροβια (γιατι τι χρωστανε οι αλλοι να αναπνεουν τα μικροβια σου?), οι σερβιτοροι θα φορανε χειρουργικες μασκες και γαντια και φυσικα θα πινουν μονο αποσταγμενο νερο (το αλκοολ ευθυνεται για την κυρωση του υπατος). Επισης η μουσικη που θα παιζει θα ειναι μονο αυτη που παιζει στα νηπιαγωγεια και αυτη μονο σε χαμηλους τονους ωστε να μην ανεβαινει το επιπεδο αγχους και στενευουν οι αρτηριες και εχουμε εμφραγματα.

Οπως ειπα κανω πλακα, ωστοσο αυτος ο νομος, αν εφαρμοστει, μου φαινεται τουλαχιστον υποκριτικος. Εξ' ου και οι "πιπες"

PS. Δεν εχω λογο να αμφισβητησω τα facts που παρεθεσες αν και δεν γνωριζω τις πηγες στις οποιες ανετρεξες..... και εδω και καιρο εω χασει την εμπιστοσυνη μου σε νουμερα και στατιστικες...

PS2. Στα χωρια της πατριδας μου της Κρητης, ζουνε γερονταδες αιωνοβιοι που ειναι φουγαρα (αφιλτρα ε?). Αιωνοβιοι.... αλλα κανουν αλλου ειδους ζωη. Ποιο αγχος, ποια καυσαερια, ποια μελαμινη. Αλλα πραγματα πρεπει να μας φοβιζουν, οχι το τσιγαρο

Δημοσ.
Εγώ δεν φταίω,ο Tenshi,εκεί κάτω που είναι με γαργαλάει

Φαντάζομαι οτι μέχρι σήμερα πίστευες οτι ο Aragorn ήταν ο ήρωας στο Lord of the rings ε;

Think again

Α ναι,ξέχασα στα κοσμητικά επίθετα που "υποτίθεται" οτι σου προσέδωσα πρίν,να προσθέσω και τα:ανεύθυνος,απαίδευτος και κομπλεξικός.

Φοβάμαι οτι με τόσο εγωισμό δέν θα μπορέσουν να σε μεταφέρουν μέσα στο φέρετρο.Btw τι λουλούδια να σου φέρω;Γαρδένιες;Τριαντάφυλλα;Παπαρα-ρούνες ίσως;:devil:

Δημοσ.
καταρχην δε με ξεβολεψε τιποτα, απο την αρχη ειπα πως το εχω κοψει το τσιγαρο και οχι λογω του νομου.

το "πιπες" πηγαινε πακετο με ολοκληρο το ποστ μου, μη μενεις μονο στη τελευταια προταση.

Το οτι θα φυγουμε σχεδον ολοι απο καρκινο του.. κατι, το θεωρω σχεδον δεδομενο. Ειναι τοσα πραγματα τριγυρω μας που.... πιστευει κανεις πως τις 2-3 ωρες που θα κατσει καποιος σε μια καφετερια χωρις καπνο θα τον γλυτωσει? Να το παμε και λιγο πιο περα για πλακα. Οι αντι-καπνιστες (οχι οι μη-καπνιστες, εχει διαφορα), θα απαιτησουν να υπαρχουν μονο καφετεριες αποστειρωμενες και ξεπλυμενες με χλωρινη (λεμονι--να μοσχοβολα), θα ψεκαζονται απο πανω μεχρι κατω για τυχον μικροβια (γιατι τι χρωστανε οι αλλοι να αναπνεουν τα μικροβια σου?), οι σερβιτοροι θα φορανε χειρουργικες μασκες και γαντια και φυσικα θα πινουν μονο αποσταγμενο νερο (το αλκοολ ευθυνεται για την κυρωση του υπατος). Επισης η μουσικη που θα παιζει θα ειναι μονο αυτη που παιζει στα νηπιαγωγεια και αυτη μονο σε χαμηλους τονους ωστε να μην ανεβαινει το επιπεδο αγχους και στενευουν οι αρτηριες και εχουμε εμφραγματα.

Οπως ειπα κανω πλακα, ωστοσο αυτος ο νομος, αν εφαρμοστει, μου φαινεται τουλαχιστον υποκριτικος. Εξ' ου και οι "πιπες"

PS. Δεν εχω λογο να αμφισβητησω τα facts που παρεθεσες αν και δεν γνωριζω τις πηγες στις οποιες ανετρεξες..... και εδω και καιρο εω χασει την εμπιστοσυνη μου σε νουμερα και στατιστικες...

PS2. Στα χωρια της πατριδας μου της Κρητης, ζουνε γερονταδες αιωνοβιοι που ειναι φουγαρα (αφιλτρα ε?). Αιωνοβιοι.... αλλα κανουν αλλου ειδους ζωη. Ποιο αγχος, ποια καυσαερια, ποια μελαμινη. Αλλα πραγματα πρεπει να μας φοβιζουν, οχι το τσιγαρο

Pardon my hostility then.

Δεν ξέρω για όσα βρίσκονται τριγύρω μας, it's a start όμως.

Προσωπικά δεν με νοιάζει για το αν υπάρχουν άλλα οφέλη, π.χ. οικονομικά.

Εάν με το μέτρο αυτό σωθούν έστω και 10-20 άνθρωποι (που δεν θα είναι τόσοι αλλά πολλαπλάσιοι, με έμφαση στο εργασιακό περιβάλλον) τότε με το καλό να μας έρθει.

Όσο για την... απολύμανση ας μην το πάμε τόσο μακριά :P

Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι απίστευτα adaptive και ανέχεται πάρα πολλά, με τις χιλιάδες ουσίες του καπνού όμως να είναι εκτός των δυνατοτήτων του, ειδικά σε περιπτώσεις όπου η πρόσληψή τους γίνεται στο 20x.

Τα στατιστικά τα βρήκα από το nosmoking.gr και από την wikipedia (τα περισσότερα cited) έχω μεν ακούσει και χειρότερα "νούμερα" από ογκολόγους πιό πρόσφατα για τα οποία όμως δεν έχω πηγές (στο προφορικό γαρ).

Δημοσ.

Αναφέρομαι όχι μόνο στον gnsX,άλλα σε κάθε κοντόφθαλμο και αφελή καπνιστή

Φέρε ότι θες μωρέ σιγά,στα λουλούδια θα τα χαλάσουμε;

Μόνο μην έρθεις με μεγάλη ανθοδέσμη για να φαίνεσαι.Δεν είναι ότι καλύτερο να βλέπουν σε κηδεία μια ανθοδέσμη να αιωρείται....

• Super Moderators
Δημοσ.
Φαντάζομαι οτι μέχρι σήμερα πίστευες οτι ο Aragorn ήταν ο ήρωας στο Lord of the rings ε;

Think again

/nerd mode on

sorry που στο χαλάω αλλά αυτή η σκηνή δεν υπάρχει στα βιβλία...

βέβαια αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Frodo ήταν ο main char των βιβλίων

/nerd mode off

Δημοσ.
Βρε Tenshi LOL, απολογείσαι για το ύψος σου; Χώσε εκεί κανένα demotivator να πάει στο καλό. :P

Το θεωρώ καθήκον μου να βοηθώ άτομα χαμηλού μορφωτικού και διανοητικού επιπέδου επεξηγώντας τους που κάνουν λάθος, έτσι ώστε να μπορέσουν να ζήσουν επι ίσης όροις με εμάς τους έξυπνους (και κοντούς...shit happens).Δέστο μια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Οι πιο πολλοί δέν γνωρίσουν τι επιπτώσεις έχει το τσιγάρο στον οργανισμό τους,πόσο μάλλον να γνωρίζουν ποιο είναι στατιστικά το μέσο ανώτερο και μέσο κατώτερο φυσιολογικό ύψος

Δημοσ.

Βρε καλά κάνεις και προσπαθείς να μας ανοίξεις τα μάτια,τουλάχιστον όταν μας κάνεις μαθήματα απο κοντά να φωνάζεις λίγο περισσότερο γιατί η απόσταση είναι μεγάλη και κάνει αντίλαλο.

Δημοσ.

Αναφέρομαι όχι μόνο στον gnsX,άλλα σε κάθε κοντόφθαλμο και αφελή καπνιστή που δέν μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα που προκαλεί στους γύρω του.

Όπως έλεγα,σε αυτήν την χώρα πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα.Μάθημα Νέας Ελληνικής (Εδώ κοίτα gnsX μήν χασμουριέσαι).

Το ονοματάκι σου μπήκε,προφανώς,λόγο των μαργαριταρένιων σκέψεων που παρέθεσες πιο κάνω το δικό μου post.Το κάθε κοντόφθαλμος κλπ μπλα μπλα,πήγαινε σε άτομα (στα οποία όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια της λαμπρής αυτής συζήτησης,ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ ανήκεις και εσύ) που οι γνώσεις τους και η αντίληψή τους γύρω απο το θέμα του καπνού είναι τόσο περιορισμένες,που αντί να βρούν ένα σωστό επιχείρημα για να υποστηρίξουν την μαλακία που κάνουν,το ρίχνουν στην τρελή και άν πιάσει (και συνήθως πιάνει).

Προφανώς αυτό έγινε και εδώ.

Ο κοντός σε έχει κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη,ε και τι να κάνουμε,θα πούμε την ακυροσίνη μας μπάς και κάνουμε κανα save face της τελευταίας στιγμής.Το καλύτερο ξέρεις πιο είναι;ΕΓΩ δέν μπορώ να κάνω κάτι για το ύψος μου,γιατι είναι φύση αδύνατο!"Πάσχω" απο ένα "πρόβλημα" γιατι δέν υπάρχει λύση!ΜΠΟΡΩ όμως να κάνω άλλα πράγματα για να "βελτιωθώ" διανοητικά αλλα και σωματικά και πράττω αναλόγως.ΕΣΥ, πάσχεις απο ένα πρόβλημα,για το οποίο και έχεις επίγνωση και μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό,άλλα μένεις παγερά αδιάφορος και απαθείς.

Ποιος λές να έχει πραγματικά το πρόβλημα;Τέσπα,επειδή πάλι θα την πείς την κουταμάρα σου να ξέρεις οτι πάλι ρόμπα θα σε κάνει ο κοντός...και με επιχειρήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...