gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 τελευταια εχουμε γινει μαρτυρες μιας μανιας. αυτης της μοτοσυκλετας. ομως αυτη η μανια σιγα σιγα γινεται μπελας και βαρος. ολοι μα ολοι(!!) τις διαβασεις τις εχουν γραμμενες, τις σειρες στο δρομο και αυτες γραμμενες. τα φλας(ειδοποιητηρια) ξεχασμενα και ολα τα γνωστα περι παντα δικαιου. κ εξηγουμε. προχθες ημουν με το αυτοκινητο και ειχα βγαλει φλας ,50 μετρα πριν, να στριψω δεξια για να μπω στο γκεραζ μου. εκεινη τη στιγμη με ευλογισε ο θεος και κοιταξα τον καθρεφτι, ενας ''μ...κας'' ''μηχανακιας '' εγραψε στα παλια του τα παπουτσια την ειδοποιηση και πηγε να κανει προσπεραση απο τη μερια που εστριβα.οχι μονο αυτο, αλλα ζητουσε κ τα ρεστα κιολας. 1 αλλο περιστατικο που εγινε μπροστα μου. περιμεναμε στο φαναρι για πρασινο(ναι ,φυσικα ο γνησιος μοτοσυκλετιστης το εχει γραμμενο και αυτο) και ακουγαμε λιγο πιο μπροστα φωνες και αναστατωση.τι να δουμε. ενας καριαγκιοζης μοτοσυκλετιστης τα εψελνε σε 1 γερο γιατι ο δευτερος δεν ειχε σταματησει σε σημειο που βολευε για να περασει αναμεσα ο μοτοσυκλετιστης ωστε να καταπατησει τις διαβασεις. επισης πρεπει να γινει αναφορα σε αυτες τις σπουδαιες προσωπικοτητες απυθμενης χαζομαρας, μ...κιας και ολα τα ευχολογια του κοσμου, που χρησιμοποιουν τις μοτοσυκλετες για να καπαρωσουν μια θεση σταθμευσης. ετσι βλεπουμε ενα μηχανακι να δεσποζει οριζοντιως στο δρομο και να κλεινει θεση 6 ,7 ακομα και 8 μετρων.αλλα αυτη ειναι η διαπαιδαγωγηση τους και αυτη η συμπεριφορα ειναι το απογειο του πολιτισμου τους.(υπαρχουν και εξαιρεσεις)
million_voices Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 καλα φιλε ξερεις ποσοι μαλακες ΚΟΥΤΑΚΗΔΕΣ <====== ετσι εριστικα οπως και εσυ,εχουν κοντεψει να με στειλουν να τα πω με τον αγιο Πετρο? και επειδη μαλλον βλεπεις τα πραγματα μονοπλευρα για να μην πω τπτ αλλο,αν δεν υπηρχαν μηχανες/κια δεν θα μπορουσες να κανεις βημα με το ΚΟΥΤΙ σου,για να μην μιλησω για μολυνση περιβαλλοντος κλπ κλπ μαλακες υπαρχουν παντου αλλα διαπιστωμενα απο ερευνες οι οδηγοι των αυτοκινητων παρανομουν περισσοτερο λογω του οτι εχουν την ψευδαισθηση της ασφαλειας αντιθετα με τον μηχανοκινητο που ξερει οτι η παραμικρη μαλακια θα του κοστισει ακριβα τσιμπα και μια NR να γουσταρεις
Sorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ωχ! Here we go again.... Πείραμα Νο 1: Πως γίνεται ένα δίκυκλο να πιάνει χώρο 7-8 μέτρων, ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να το καταφέρω, αλλά έχω αποτύχει! ΥΓ: million_voices σιγά μην ξέρει τι εστί ΝR.... ΥΓ2: Σύμφωνα με το post του gdriver: ολοι μα ολοι(!!) που οδηγούν δύο ρόδες είναι ''μ...κες'' ''μηχανακιδες ''. Η διαπαιδαγώγησή τους είναι ανύπαρτκη. Ο πολιτισμός τους επίσης. Στην περίπτωση που ξεκαβαλήσουν και μπουν στο αυτοκίνητό τους, με την μία αποκτάνε υψηλόυ επιπέδου διαπαιδαγώγηση, και οι πολιτιστικές τους ορέξεις εκπληρώνοντε μόνο στο μέγαρο μουσικής. Επίσης όλοι είναι παράνομοι σε αντίθεση με τους απόλυτα νομοταγείς αυτοκινητιστές. Τέλος, η μοτοσυκλέτα είναι είδος μανίας, που μόνο προβλήματα δημιορυγεί (μπελας και βαρος).
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ωραιο το διτροχο.για πιτσιρικαδες καλο ειναι. επισης ξεχασαμε τη μολυνση που εχουν και το θορυβο που κανουν αυτα τα κατασκευασματα. ποσες φορες μολις περασει μια μοτοσυκλετα δεν εχει βρωμισει ο τοπος για ωρες. επισης στην κινα με το μεγαλυτερο προβλημα μολυνσης ,ναι καλα μαντεψατε οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν παπακια.
Sorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ωραιο το διτροχο.για πιτσιρικαδες καλο ειναι. επισης ξεχασαμε τη μολυνση που εχουν και το θορυβο που κανουν αυτα τα κατασκευασματα. ποσες φορες μολις περασει μια μοτοσυκλετα δεν εχει βρωμισει ο τοπος για ωρες. επισης στην κινα με το μεγαλυτερο προβλημα μολυνσης ,ναι καλα μαντεψατε οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν παπακια. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-D:-D:-D:-D Αντε γεια.... εντάξει ΤΩΡΑ τα διάβασα όλα!!! :lol::lol: Πείραμα Νο 2: Αποδείξτε πως μπορεί ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης 50 ή 125 κυβικών, να έχει περισσότερους ρύπους απο έναν με 1000 και παραπάνω κυβικά. Επίσης, ακόμα κι αν είχαν τους ίδιους ρύπους (λέμε αν)..... χμμ.... μήπως το 50αράκι θα λειτουργήσει μόνο στο μισό χρόνο τουλάχιστον γιατι τόσο θα χρειαστεί να δουλέψει ώστε ο οδηγός του να φτάσει στο προορισμό του σε αντίθεση με τον οδηγού 4τροχου που θα κάνει διπλάσιο και χρόνο λόγω της κίνησης;;
million_voices Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 οτι να ναι ..... εγω ειμαι ο καλος και σωστος και ολοι οι αλλοι μαλακες και λαθος το NR για πιτσιρικαδες? ΒΛΑΣΦΗΜΕ αρπα και την Βεφα μου και μην πεις καμμια μαλ**** 1)γιατι οι γνωστες θα γελασουν με τρελα 2)θα αλλαξω 2α σε 3η με VTEC απο πανω σου:-D
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-D:-D:-D:-D Αντε γεια.... εντάξει ΤΩΡΑ τα διάβασα όλα!!! :lol::lol: καταλαβατε τι εννοω τωρα. οριστε κ η αποδειξη.
georgemarios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 σαφως υπαρχουν μαλακες μηχανακηδες οπως παντου, αυτοι ειναι ομως η εξαιρεση, οχι το αντιθετο οπως λες τα πιο επικινδυνα οχηματα στο δρομο αυτο το καιρο ειναι τα ταξι και τα smart. Αμφοτερα 4τροχα. δεν ειναι περιεργο που σχεδον ολοι οσοι εναντιωνονται στα 2τροχα, δεν εχουν οδηγησει 2τροχο ποτε τους...... ετσι για το γαμωτο, βαζω φωτο του fazer (εχω ακριβως το ιδιο και το λατρευω)
ZELDA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ενω εγω που πηγα να παρω ψωμι με τα ποδια παρεπιπτωντος και κοντεψε να με πατησει ενας κουτακιας χωρεις καν να αφησει το γκαζι ... οχι φρενο ρε γκαζι δεν αφησε τον αρχισα στα μπενιλικια και ουτε καν γυρισε να μου απαντηση Ελεος αν κρατουσα μια πετρα θα του κατεβαζα το παμπριζ του ηλιθιου ! η επρεπε να αφησω να με πατησει και να του κανω μυνηση... D Gd driver ρε αδερφε αν οπως λες αναψες φλας πριν απο 50 μετρα.. μηπως; οδηγας σαν κατι συντηριτικους , που περιμενουν να περασει το τελευτεο αυτοκινητο σε ακτινα 200 μετρων , θελω να πω μηπως αγανακτησε ο τυπος πισω σου? η μηπως πηγαινες σαν κατι τυπους που παω στη δουλεια μου 7 ωρα και βολταρουνε μπροστα μου με 15 χμ η ταξιδευουν με 110 στην εγνατια , αν ναι τοτε ρε φιλε και εγω θα σε περνουσα απο δεξια και με ΣΟΥΖΑ ! αν οχι μη μιλας καθολου γιατι εισαι το ιδιο παρανομος ...
Sorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 καταλαβατε τι εννοω τωρα. οριστε κ η αποδειξη. Μην ανυσηχείς καθόλου! Όλοι σε καταλαβαίνουμε και σε κατανοούμε..... ΥΓ: Μου αρέσουν οι τρανταχτές αποδείξεις....
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μην ανυσηχείς καθόλου! Όλοι σε καταλαβαίνουμε και σε κατανοούμε..... ΥΓ: Μου αρέσουν οι τρανταχτές αποδείξεις.... ευτυχως.να και καποιοσ που αναγνωριζει το λαθος του και καταπινει τον εγωισμο του. μπραβο φιλε μου. απο τους λιγους!!!
million_voices Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 πολυ καλο μηχανακι το Fazer georgemarios και ομορφο επισης
Sorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ναι gidriver.. ναι... οτι πεις εσύ. Btw, θα ήθελα την απάντησή σου στο πείραμα νο2. Παρακαλώ και τα υπόλοιπα μέλη, να κατανοήσουν τον φίλο μας. Συνιστάται να μην διαφωνείτε μαζί του και να του απαντάτε καταφατικά. ΥΓ: Αχ ζήλεψα, θα βάλω κι εγώ την δικιά μου...
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ευτυχως.να και καποιοσ που αναγνωριζει το λαθος του και καταπινει τον εγωισμο του. μπραβο φιλε μου. απο τους λιγους!!! Ε; Ναι, έτσι είναι. Ποιος είναι απ τους λίγους; Πιθανή εξέλιξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.