ZELDA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Sorath μηπως δε σε αφηναν οι γονεις σου να παρεις μηχανακι μικρος και σου εμεινε αποθημενο? P:) γιατι τοσο μισος δε το καταλαβαινω αφου τις περισσοτερες φορες εσεις προκαλειτε τα ατυχηματα ακομα και να το παρουμε με ποσοστα κουλαμαρας ειστε περισσοτεροι πως να το κανουμε ενας κουλος παιρνει αμαξι για περισσοτερη ασφαλεια ! δε θα παρει κ1 σκεψου λιγο..
papahlamidas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κοιτάξτε σαφώς και δεν έχει καμιά απολύτως λογική το να έχεις μηχανή και να πηγαίνεις όπως τα αυτοκίνητα και να μην κυκλοφορήσεις ανάμεσα στης λωρίδες και ανάμεσα στα αμάξια... Αλλά μετά δεν μπορείς να ζητάς και τα δίκια σου... Γιατί απλά δεν έχεις! Αυτοί που πιάνουν συνήθως 8 μέτρα θέση parking κατά 99% έχουν και αυτοκίνητο και το κάνουν αυτό για να έχουν καβατζομένη θέση τα τσογλάνια...! Για εμένα παρ όλο που έχω αυτοκίνητο πιστεύω ότι η μηχανή είναι μακράν καλύτερη από πολλές απόψεις και μια από της σημαντικότερες είναι το parking! Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να πηγαίνω κάπου και να μην με νοιάζει το parking ενώ τώρα το πρώτο πράγμα που θα σκεφτώ να είναι εάν θα βρω να παρκάρω! Κατά τα άλλα μαλάκες υπάρχουν παντού απλά "προσπεράστε τους"
million_voices Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 η πιτσιρικας ειναι ο φιλος η εχει στο μυαλο του την εικονα του καγκουρα Γαρδελη που σουζαρει την εξαρια (XR) με σκαρπινι και μετα τραβαει και 2 παντιλικια μηπως και δεν τον ειδαν
Sorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αγαπητέ ZELDA, στα 16 μου, οι γονείς μου κάνανε δυο κινήσεις και τους ευχαριστώ ακόμα και μέχρι σήμερα. Η 1η ήταν να μου πάρουν το 1ο μου δίκυκλο. Η 2η ήταν να μου δώσουν ένα κράνος και να μου εξηγήσουν αναλυτικά το τι και πως. Μίσος δεν υπάρχει. Μάλλον έκπληξη όταν διαβάζω το άτοπο επιχείρημα οτι ένα "παπάκι" 50cc μολύνει περισσότερο απο ένα αυτοκίνητο οποιουδήποτε κυβισμού. Αλλά αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο, είναι ο αυθαίρετος γενικισμός. Τράκαρα με δύο μηχανάκια; Ε τότε όλοι είναι μαλ... Με "εκλεψαν" δύο υδραυλικοί; Ε τότε όλοι είναι κλέφτες... Μου ζήτησαν φακελάκι δυο γιατροί; Όλοι τους είναι απατεώνες... κοκ....
elvisjedi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Σαν τριτη γνώμη μεσα στην συζητηση (και οδηγος αυτοκινήτου και μηχανής) εχω να πω οτι οπως ειναι αυτονοητο καμμια απο τις δυο πλευρες δεν εχει απολυτο δικιο. Δεν μπορει να φταινε συνεχεια οι οδηηγοι απο μηχανακια ουτε οι οδηγοι αυτοκινητων. Το προβλημα ειναι οτι η ελλαδα ειναι γεματη απο ασχετους και ανευθυνους οδηγους ανεξαρτητως οχηματος. Και αυτο που δεν αναφερθηκε καθολου ειναι η αντιμετωπιση και των δυο κατηγοριων οδηγων προς τους πεζους (μηχανακια που περνανε με 60 απο το πεζοδρομιο και πρεπει να κρυφτεις μην σε παρουν σβαρνα, φραπεδομαγκες οδηγοι αυτοκινητων που κλεινουν τις διαβασεις και αλλα τετοια) αυτα!
Sorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το έχω ξαναπεί στο αντίστοιχο topic που ανέφερε ο antonl. Το ίδιο είμαστε όλοι. Δεν έχει σημασία τι οδηγάμε. Είτε οδηγείς όχημα με 2 ρόδες, είτε με 4, μπορείς να είσαι εξίσου μαλ... ή σωστός. Το μυαλό οδηγάει, όχι οι ρόδες που έχεις....
georgemarios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 @gdriver ειναι προφανες πως σε εχουν νευριασει καποιοι διτροχιστες, ισως εχεις καποιο δικιο ΑΛΛΑ με το τροπο που δομεις τα επιχειρηματα σου τσουβαλιαζοντας μας ολους (ναι, εγω θεωρω πως μου την ειπες, οπως και σε ολους τους υπολοιπους insomniacs που καβαλανε 2τροχα) αυτο το δικαιο το χανεις. Και εγω οργιζομαι καποιες φορες με ολους αυτους που οδηγανε 4τροχα και συνεισφερουν ετσι στο κυκλοφοριακο χαος και τη μολυνση της ατμοσφαιρας. Θα μπορουσα να πω (οχι αδικα) πως 4τροχα θα επρεπε να οδηγανε οσοι μεταφερουν ηλικιωμενους, παιδια ή ατομα με ειδικες αναγκες, αντε και σε συγκεκριμενες περιπτωσεις οταν πας να κανεις τα ψωνια της εβδομαδας και χρειαζεται να κουβαλησεις πραγματα. Ενας υγιης νεος 18-68 χρονων που απλα παει στη καθημερινη του δουλεια ΓΙΑΤΙ να παρει αυτοκινητο? Για να ακουει μουσικη στη διαδρομη? Για να μη κρυωνει? Come on, δεν ειναι αυτο, ειναι θεμα κακης συνηθειας. Θα μου πεις καποιους δεν τους βολευει η συγκοινωνια, οκ. Ουτε εμενα με βολευει. Θελω μιαμιση ωρα να παω στη δουλεια μου με συγκοινωνια οταν με τη μηχανη θελω τεταρτο. Καποιοι λοιπον χρειαζονται οχημα. Αλλα αν οδηγουσαμε ΟΛΟΙ αμαξι, για σκεψου. Θα κινουταν τιποτα? Τσου. Τιποτα. Θα υπηρχε χωρος για παρκαρισμα (το επιχειρημα των 7-8 μετρων που καταλαμβανει ενα οχημα που στο μεγιστο του ειναι 2 μετρα ειναι αστειο, το καταλαβαινεις ετσι) ? Γιαυτο σου λεω, ηρεμησε και ασε το 2τροχο, δεν ειναι αυτο ο εχθρος σου. Στη νοοτροπια του ελληναρα οδηγου πρεπει να εστιασεις, ειτε ειναι νταλικιερης, ειτε ταξιτζης, ειτε ΙΧης, ειτε φυσικα αν ειναι μηχανοβιος. Αυτα....
million_voices Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 + σε ολα οσα ειπαν οι 2 παραπανω συναδελφοι
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 η αληθεια ειναι πως ο τιτλος ειναι μαλλον ατυχης κ αστοχος. η καλυτερη προσθηκη που δυναται πρεπει να ηταν ''ελεος πια με τους χαζους οδηγους και αναβατες''. παντως σε ολους που ''αρπαχτηκαν'' και πινουν καφε με τον εκνευρισμο εδω δε γινεται αντιπαραθεση-αυτα σε αλλες κοινοτητες-αλλα συζητηση. ο οπαδισμος μονο για αυτους που τον ασπαζονται. οσοι αλλοι πιστοι προσελθετε!
o_magazatoras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μου θυμίζει τον ανεκδιήγητο που είχαν βάλει για μιά έρευνα,που και καλά το μηχανάκι μολύνει περισσότερο απ' τ' αμάξι.Είχε μετρήσει ο αθεόφοβος μια Jawa 3.5! Τι του απαντάτε ρε σεις;Αλάργα ν' αγαπιώμαστε....
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 @gdriver (ο Θεός να σε κάνει driver) σύμφωνα με την περίπτωση, ασχέτως πόσο βλάκας ήταν αυτός που αγνόησε το φλας σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι το φλας δεν σου δίνει κάποιο ειδικό είδος προτεραιότητας. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάς τους καθρέφτες. Αυτά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 θα πρέπει να ξέρεις ότι το φλας δεν σου δίνει κάποιο ειδικό είδος προτεραιότητας όταν είσαι Έλληνας οδηγός δίνει...
xardas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Βασικά φταίει η αστυνομία και το κράτος που φτιάχνει εισπρακτικούς νόμους 30 ημερών και μετά τους ξεχνάει. ΕΑΝ (λέμε τώρα) οι νόμοι εφαρμόζονταν σε όλες τις περιπτώσεις 1ον η πολιτεία θα ήταν αναγκασμένη αφού απαιτεί τήρηση των νόμων να κάνει τα δέοντα απο τη μεριά της (σωστοί δρόμοι,σύμανση και δεν συμαζεύεται) και 2ον εν καιρώ θα δημιουργούταν η κατάληλη οδηγική συμπεριφορά απο όλους.Γιατί η αλήθεια είναι οτι όσοι κάνουν μ@^@κίες βρίσκουν και τις κάνουν..άμα δεν έβρισκαν θα τις έκαναν;;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Επί του θέματος να απαντάτε παρακαλώ. Ο φίλος διαμαρτύρεται γιατί αγνόησαν το φλας του.
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 @gdriverειναι προφανες πως σε εχουν νευριασει καποιοι διτροχιστες, ισως εχεις καποιο δικιο ΑΛΛΑ με το τροπο που δομεις τα επιχειρηματα σου τσουβαλιαζοντας μας ολους (ναι, εγω θεωρω πως μου την ειπες, οπως και σε ολους τους υπολοιπους insomniacs που καβαλανε 2τροχα) αυτο το δικαιο το χανεις. Και εγω οργιζομαι καποιες φορες με ολους αυτους που οδηγανε 4τροχα και συνεισφερουν ετσι στο κυκλοφοριακο χαος και τη μολυνση της ατμοσφαιρας. Θα μπορουσα να πω (οχι αδικα) πως 4τροχα θα επρεπε να οδηγανε οσοι μεταφερουν ηλικιωμενους, παιδια ή ατομα με ειδικες αναγκες, αντε και σε συγκεκριμενες περιπτωσεις οταν πας να κανεις τα ψωνια της εβδομαδας και χρειαζεται να κουβαλησεις πραγματα. Ενας υγιης νεος 18-68 χρονων που απλα παει στη καθημερινη του δουλεια ΓΙΑΤΙ να παρει αυτοκινητο? Για να ακουει μουσικη στη διαδρομη? Για να μη κρυωνει? Come on, δεν ειναι αυτο, ειναι θεμα κακης συνηθειας. Θα μου πεις καποιους δεν τους βολευει η συγκοινωνια, οκ. Ουτε εμενα με βολευει. Θελω μιαμιση ωρα να παω στη δουλεια μου με συγκοινωνια οταν με τη μηχανη θελω τεταρτο. Καποιοι λοιπον χρειαζονται οχημα. Αλλα αν οδηγουσαμε ΟΛΟΙ αμαξι, για σκεψου. Θα κινουταν τιποτα? Τσου. Τιποτα. Θα υπηρχε χωρος για παρκαρισμα (το επιχειρημα των 7-8 μετρων που καταλαμβανει ενα οχημα που στο μεγιστο του ειναι 2 μετρα ειναι αστειο, το καταλαβαινεις ετσι) ? Γιαυτο σου λεω, ηρεμησε και ασε το 2τροχο, δεν ειναι αυτο ο εχθρος σου. Στη νοοτροπια του ελληναρα οδηγου πρεπει να εστιασεις, ειτε ειναι νταλικιερης, ειτε ταξιτζης, ειτε ΙΧης, ειτε φυσικα αν ειναι μηχανοβιος. Αυτα.... απολυτο δικιο!+10.κατι πρεπει να γινει για αυτους τους οδηγους και αναβατες. η προθεση ηταν η επισημανση και οχι η προκληση. επισης εκ πρωτης οψεως το επιχειρημα μου επανω μπορει να φαινεται αστειο αλλα αν το δουμε μαζι λιγο πιο διεξοδικα θα δουμε το εξης.(αυτο με τη σταθμευση,δεν εννοουσα τους αναβατες αλλα γενικως ολουσ του αθλιους εκεινους τυπους που εχουν και τα δυο μεσα κ προκαλουν προβληματα).στο θεμα μας τωρα. αν δυο αυτοκινητα μεταξυ τους εχουν αποσταση 7 μετρα η μεση τους τοτε ειναι το 3.5μετρα. η μοτοσυκλετα ποσα μετρα ειναι.ας πουμε 1,5.αρα αυτοματως υπαρχει τοσο εμπροσ οσο και πισω διαθεσιμος χωρος 2.75 μετρα για σταθμευση.ποσα αυτοκινητα μπορουν να σταθμευσουν σε αυτο το χωρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.