Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 η μοτοσυκλετα ποσα μετρα ειναι.ας πουμε 1,5.αρα αυτοματως υπαρχει τοσο εμπροσ οσο και πισω διαθεσιμος χωρος 2.75 μετρα για σταθμευση.ποσα αυτοκινητα μπορουν να σταθμευσουν σε αυτο το χωρο; Αρχικά αδερφέ δημιούργησες αυτό το νήμα γιατί αγνόησαν το φλας σου. Τώρα όμως τρολάρεις ασύστολα.
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 @gdriver (ο Θεός να σε κάνει driver) σύμφωνα με την περίπτωση, ασχέτως πόσο βλάκας ήταν αυτός που αγνόησε το φλας σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι το φλας δεν σου δίνει κάποιο ειδικό είδος προτεραιότητας. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάς τους καθρέφτες. Αυτά. εχεις δικιο δε δινει , αλλα πιστευεις πως τοτε οποιος βγαζει φλας πρεπει ολοι να τον προσπερναμε κα μαλιστα απο τα δεξια και να λεμε ''ξερεις δε σου δινω προτεραιοτητα'' -----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 03 : 16 : 09----- Αρχικά αδερφέ δημιούργησες αυτό το νήμα γιατί αγνόησαν το φλας σου. Τώρα όμως τρολάρεις ασύστολα. διαβασε σε παρακαλω ολο το νημα!αντε μπραβο παλικαρι μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εχεις δικιο δε δινει , αλλα πιστευεις πως τοτε οποιος βγαζει φλας πρεπει ολοι να τον προσπερναμε κα μαλιστα απο τα δεξια και να λεμε ''ξερεις δε σου δινω προτεραιοτητα'' Το "προσπερνώ από δεξιά" είναι απολύτως υποκειμενικό και αναλόγως την περίπτωση. π.χ μπορείς άνετα να επικαλεστείς το δίκιο σου όταν σε προσπερνούν στην εθνική με 180 από δεξιά. Όχι όμως όταν σε προσπεράσουν στην Πατησίων με 30 χιλιόμετρα την ώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι (απαγορεύεται και η προσπέραση από τα δεξιά), αλλά και εσύ οφείλεις πάντα να ελέγχεις με τον καθρέφτη...
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 για παραδειγμα. προχθες ειχαμε παει θεατρο στο κεντρο και προσπαθουσαμε να σταθμευσουμε. μολις βρισκω θεση αναβω τα ''αλαρμ'' που σημαινουν ''περαστε απο δεξια η αριστερα'' με το που βαζω οπισθεν ερχεται μια κοπολιτσα με σμαρτ και μου πιανει τη θεση λεγοντας οτι δεν εχει σημασια που αναψα τα ''αλαρμ''. ασχετο βεβαια το παραδειγμα απλως το αναφερω ωστε να αναλυσουμε μαζι πια λογικη ειναι η σωστη.
georgemarios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 χωρις να θελω να πασαρω στερεοτυπα.... το σκηνικο "η κοπελιτσα με το smart" με βγαζει απ τα ρουχα μου (όπως και να το δεις :devil:) ειναι κατηγορια απο μονη της, μη το παλευεις.....
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 χωρις να θελω να πασαρω στερεοτυπα.... το σκηνικο "η κοπελιτσα με το smart" με βγαζει απ τα ρουχα μου (όπως και να το δεις :devil:) ειναι κατηγορια απο μονη της, μη το παλευεις..... σωστος ο παιχτης! -----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 03 : 35 : 20----- φιλε aigeas σωστες και σεβαστες οι αποψεις σου και οχι γνωμες. να σου επισημανω ομως πως το driver ειναι επωνυμο οχι τιτλος. απο Γαλλια.
gnsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το χειρότερο για τον gdriver θα ήταν να τον προσπεράσει μοτοσυκλετιστής που καπνίζει. ποσο δικιο εχεις! και εγω το ιδιο θα κανω απο το 2010. οποιος τολμισει ασ καπνισει.
subdee Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το χειρότερο για τον gdriver θα ήταν να τον προσπεράσει μοτοσυκλετιστής που καπνίζει. Αν δώ ποτέ μοτοσυκλετιστή που καπνίζει όταν οδηγάει την μοτοσυκλέτα του, σημαίνει ότι: α. Δεν φοράει το κράνος του β. Οδηγάει με ένα χέρι Συμπέρασμα: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Να απαγορευτούν ΚΑΙ οι μηχανές μαζί με τα ΙΧ αυτοκίνητα, τα εργοστάσια και τα τσιγάρα.
anterovgaltis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ωραιες οι μηχανες. Πιθανον ειναι τα οχηματα του μελλοντος για τα μπουρδελα που κατοικουμε τα οποια αποκαλουμε πολεις. Οικολογικα, πιανουν λιγοτερο χωρο(ολα αυτα γνωστα) Η ασφαλεια βεβαια ειναι ενα θεμα αλλα αν οδηγας σαν μηχανοβιος και οχι σαν ψευτομαγκας(και βεβαια γινει το κρανος ενα με το κεφαλι) τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Το μονο ισως ειναι η αντιστοιχη ψευτομαγκια απο τους οδηγους αυτοκινητων που δεν υπολογιζουν τιποτε ειδικα τους δικυκλιστες. Υπαρχουν βεβαια και οι αντιστοιχοι στα δικυκλα με τα ζικ-ζακ στις λωριδες που σου σπανε τους καθρεπτες, που σε προσπερνανε ενω εχεις αναψει φλας αλλα ειπαμε... μα...κες υπαρχουν παντου. OMΩΣ: Tι θα γινει με αυτες τις εξατμισεις απο τα παπακια??Δηλ θα πρεπει να κλεινουμε μπαλκονοπορτες τα καλοκαιρια για να ησυχασει το κεφαλι μας? Εχει γινει μαστιγα η sebrieg και η motorsport! Και λιγη περισσοτερη εγκρατεια οσον αφορα τους εφηβους και τα μηχανακια. Δεν ειναι το πιο σωστο πραγμα να δινεις σε 15 χρονων παιδι (παιδι το τονιζω) 125cc.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 φιλε aigeas σωστες και σεβαστες οι αποψεις σου και οχι γνωμες. να σου επισημανω ομως πως το driver ειναι επωνυμο οχι τιτλος. απο Γαλλια. Φίλε έτσι όπως το ξεκίνησες και έτσι όπως το συνέχισες το νήμα εγώ θα έβαζα στοίχημα πως είσαι από τη λωρίδα της Γάζας.
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω πως ζούσα πριν πάρω μηχαν(άκι). Πάρκινγκ; Κίνηση; Not for me... Αυτές τις μέρες λόγω κρύου και βροχής αναγκάζομαι να βγάζω το αυτοκίνητο και τα βράδια και τα μπινελίκια που ρίχνω είναι ατελείωτα. Είχα ξεχάσει πως είναι να ψάχνεις μια ώρα για πάρκινγκ. Όσο για τον φίλο που ξεκίνησε το θέμα.. Για όσους ηλίθιους οδηγούς μηχανής, υπάρχουν άλλοι τόσοι και περισσότερο ηλίθιοι οδηγοί αυτοκινήτων. Το τι οδηγείς δεν καθορίζει την συμπεριφορά σου.. Η βλακεία που θα κάνει ο ασυνείδητος με το μηχανάκι στο δρόμο πολύ πιθανόν να του κοστίσει τη ζωή... Στην περίπτωση όμως που κάνει τη βλακεία κάποιος με αυτοκίνητο, το πιο πιθανό είναι αυτός να μην πάθει τπτ αλλα να πάρει κάποιον άλλο στο λαιμό του. Γενικά το θέμα θα μπορούσε να έχει τον γενικό τίτλο.. Πως γίνεται μερικοί άνθρωποι να ζούν με τόσο μικρό iq..? Θα ήταν πιο σωστά στοχευμένο. Τώρα μιας και επιτίθεσαι σε μια ομάδα ανθρώπων χάνεις το δίκιο σου τσουβαλιάζοντας τους...
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 στο θεμα της σταθμευσης ειναι αληθεια πως ειναι ανακουφιση. αλλα απο την αλλη βρε παιδι μου τη φοβασαι μη στην κλεψουν.αν δεν εχεις δικο σου χωρο ιδιωτικο.
kfyros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εγώ που έχω και αυτοκίνητο (renault megane 1600) και μοτοσυκλέττα (aprilia caponord raid 1000) που κατατάσσομαι?? Στους μαλάκες μηχανάκηδες ή στους μαλάκες αυτοκινητάδες???? Τεσπα, το έστρωσες gdriver γιατί στην αρχή το μαλάκισες πολύ. Τυχαίνει και σε μένα όταν βράζω από τα νεύρα μου να γράφω ή να λέω κάτι , το οποίο μετά απο μισή ώρα που το ξανασκέφτομαι, βλέπω ότι ήταν μαλακία... Κι εγώ συχτηριάζω το κάθε κωλόπαιδο με μηχανή που δεν έχει αίσθηση του κινδύνου, που βλέπει το φλας μου και πάει να χωθεί ανάμεσα σε μένα και το πεζοδρόμιο (από τη μεριά που στρίβω ). Την ίδια μαλακία την έχει κάνει ένα βλαμένο με παπί έξω από το σπίτι μου (σε μονόδρομο με μια λωρίδα κυκλοφορίας) όταν με αναμένο δεξί φλας πριν 50 μέτρα (κι εγώ για να μπω στο γκαράζ) πέρασε ξυστά από το δεξιό φτερό μου. Γύρισε να το παίξει μάγκας, αλλά επειδή κατάλαβε ότι το νοσοκομείο δεν θα το γλίτωνε , έφυγε πριν πέσει στα χέρια μου (αυτοάμυνα θα ήταν)!! Αυτοί είναι οι μαλάκες της υπόθεσης. Κι εγώ κάνω μαγκιές με τη μηχανή , και περνάω ανάμεσα από αμάξια και δίπλα στο πεζοδρόμιο, αλλά προσέχω και προσπαθώ να προβλέπω τη μαλακία του άλλου, ή την απότομη κίνηση του, και πάντα με χιλιόμετρα που να μπορώ να σταματήσω αν χρειαστεί. Δεν θα πάω ποτέ στην ουρά με τα αμάξια, γι αυτό την πήρα κιόλας τη μηχανή και έδωσα και δωδεκάμισι χιλιάρικα για την καύλα μου... Και με τη μηχανή βέβαια, έχω πετύχει ΖΩΑ με αυτοκίνητα , που πάνε να πέσουν πάνω μου σαν να μην υπάρχω ενώ πηγαίνω κανονικά στη λωρίδα μου, και με το αμάξι έχω πετύχει βλαμένα με μηχανές που πάνε να πέσουν στις ρόδες μου. Ο μαλάκας είναι το ίδιο μαλάκας και στο βουνό και στη θάλασσα... Σημείωση : Την μηχανή μου την βάζω κάθετα στο δρόμο όταν παρκάρω (ανάμεσα από αυτοκίνητα), μόνο όταν υπάρχει αρκετός χώρος (πάνω από 2 μέτρα). Αν είναι μικρότερος ο χώρος (από δύο μέτρα) την παρκάρω οριζόντια (όπως ένα αυτοκίνητο) για 2 λόγους : Έχω τσακωθεί άπειρες φορές με μαλάκες οδηγούς, γιατί δεν σέβονται τίποτα, και ενώ έχουν τεράστιο χώρο χτυπάνε τη μηχανή μου παρκάροντας - ξεπαρκάροντας...Επειδή έχω συναγερμό με τηλεειδοποίηση τους προλαβαίνω σχεδόν πάντα.Αν πέσει η μηχανή κάτω η ζημιά σε πλαστικά , χούφτες , φλας, μαρσπιέ μπορεί να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ. 300 ευρώ έχει μόνο το stand (μονό - διπλό) το οποίο δεν εχει σχεδιαστεί για να αντέχει πίεση από κινούμενο όγκο 1,5 τόνου και μπορεί να σπάσει πολύ εύκολα, ειδικά αν σπρωχτεί στο κόντρα (όσοι έχουν μηχανές ξέρουν).Η λογική του ""εντάξει μωρέ, τι έπαθες?"" με τρελλαίνει και οι Παναγίες πέφτουν βροχή, ειδικά από όσους οδηγάνε ρημάδια που κοστίζουν όσο οι ρόδες του Caponord... Από τη στιγμή που δεν σέβονται την περιουσία του άλλου, ας γυρνάνε γύρω γύρω με τις ώρες για να βρουν να παρκάρουν... Σε συνέχεια του παραπάνω λόγου, αναφέρω (για όσους δεν το ξέρουν), ότι είναι παράνομο το παρκάρισμα των μοτοσυκλετών κάθετα στο δρόμο (βάσει του ΚΟΚ), και ότι μια ασφαλιστική εταιρία δεν καλύπτει πτώση μηχανής που έχει παρκάρει κάθετα στο δρόμο από αυτοκίνητο, αν ο οδηγός του αυτοκινήτου ισχυριστεί ότι το μηχανάκι δεν του άφηνε χώρο να ξεπαρκάρει.. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο...Να σου ρίξουν το μηχανάκι κάτω, να βρεις και το μπελά σου και να μην σε πληρώνουν... Δεν το ρισκάρω, και στα αρχίδια μου για το αν θα βρει ο άλλος χώρο να παρκάρει.Βέβαια δεν είμαι και καραγκιόζης, και ψάχνω πάντα να βρω κενό να τη βάλω (είτε δίπλα σε κάδους , είτε σε επαρκή κενά). Μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν είναι η λογική που πρέπει να ακολουθούμε όλοι
tomasss Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Eγώ πάντως τους συμπαθώ τους μοτοσυκλετιστές Και αυτό γιατί και εγώ θα ήθελα να έχω μηχανή, αλλά από την άλλη φοβάμαι μην με αφήσει κανένας αυτοκινητιστής ανάπηρο. Έτσι δεν πήρα μηχανή. Και στην πόλη, πάντα ελέγχω τους καθρέπτες ώστε αν τύχει να μποτιλιαριστώ, κάνω στο πλάι με το αμάξι μου, για να περάσουν οι μηχανόβιοι. Σας λέω ότι και εγώ θα ήθελα μηχανή, αλλά φοβάμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.