Προς το περιεχόμενο

ελεος με τις μοτοσυκλετες.

gdriver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φόβος φυλάει τα έρημα tomasss

κι εμείς αν δεν φοβόμαστε δεν θα ζούσαμε. Ο φόβος προκαλεί υπερδιέγερση και η υπερδιέγερση καλά αντανακλαστικά.

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μηχανη (οπως και καθε οχημα) δε θελει φοβο. Θελει σεβασμο.

Σεβασμο προς το ιδιο το οχημα του οποιου η ισχυς μπορει να σε καταστρεψει. Σεβασμό και προς τους συνανθρωπους σου που δε φταινε σε τιποτα να μεινουν αναπηροι απο δικια σου απροσεξια.

Τελος, σεβασμο προς τον ιδιο σου τον εαυτο και εκτιμηση για καθε κοκκαλακι ακεραιο που στηριζει το ταλαιπωρο σωμα σου.

Οι μαλακιες αποφευγονται, αρκει να οδηγας με ασφαλεια

Δημοσ.
η πιτσιρικας ειναι ο φιλος η εχει στο μυαλο του την εικονα του καγκουρα Γαρδελη που σουζαρει την εξαρια (XR) με σκαρπινι και μετα τραβαει και 2 παντιλικια μηπως και δεν τον ειδαν

image456js9.jpg

Πααααααααααααααρών!

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι οδηγοί μοτοσυκλετας που δεν έχουν οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο ή γενικά όχημα μεγάλου κυβισμού.

Αυτοί συμπεριφέρονται μονίμως σαν να οδηγούν ποδήλατο ή έχουν νοοτροπία πεζού -δηλαδή κοιτάω δεξιά-αριστερά και προχωράω σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ανεξάρτητα με το τι λεει ο ΚΟΚ.

• Moderators
Δημοσ.
Το μονο ισως ειναι η αντιστοιχη ψευτομαγκια απο τους οδηγους αυτοκινητων που δεν υπολογιζουν τιποτε ειδικα τους δικυκλιστες.

Συνηθως (λεω συνηθως!) επειδη οι δικυκλιστες διατρεχουν περισσοτερο κινδυνο ειναι πιο σωστοι (οδηγικα), επειδη ακριβως εχουν μαθει να αυτοσυγκρατωνται.

Και αν οδηγανε και αυτοκινητο προσεχουν διπλά για αλλους δικυκλιστες, μη τους παρουν σβαρνα σε καμια στροφη.

Εγω ως αυτοκινητιστης, σεβομαι τα δικυκλα, οταν π.χ. σταματαω σε φαναρι και δω καποιο κανω λιγο εμπρος στριβοντας παραλληλα για να περασει αν δε χωραει ή στο δρομο κανω λιγο δεξια ή αριστερα (εστω και απο δεξια αν θελει να με περασει καποιος), για να με περασει σαν ανθρωπος και να μη στριμωχτει.

Αλλα για κατσε ρε φιλε, που πας στην αναμεσαδα με ιλιγγιωδη ταχυτητα? Τι ειναι τα αυτοκινητα, εμποδια απο αφρολεξ? Ξερεις ποσο μαλακας (μπορει να) ειναι αυτος που οδηγαει εμπρος σου ή στο πλαϊ σου?

Τα πραγματα ειναι απλα:

Αφου δε ξερεις τι εστι αυτος που οδηγαει εμπρος σου και εχει βγαλει φλας και αφου θες τη ζωη σου (φανταζομαι), τοτε ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ μη περασεις. Περαν της μαλακιας του εμπρος σου υπαρχει κατι που λεγεται νεκρη γωνια οποτε και να μη το θελει ο αλλος μπορει να σε σκοτωσει.

Προσεχε για να εχεις...

Οπως προσεχω εγω που οδηγαω αυτοκινητο διπλα και τριδιπλα μολις δω

1) Γκομενα που παει να παρει τσιγαρα απο το περιπτερο της γειτονιας με τη τζιπουρα της

2) Γκομενα (προαιρετικα με γυαλια-ματια μυγας) μεσα σε Smart.

3) Ταξιτζη με το ενα χερι οξω να καπνιζει

4) Σφηνάκηδες διαφορων ειδων.

Απλα ειναι ολα!! :-)

(PS: Η το ανωθεν ποστ δεν απευθεται σε καποιον συγκεκριμενα. :lol:)

Δημοσ.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι οδηγοί μοτοσυκλετας που δεν έχουν οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο ή γενικά όχημα μεγάλου κυβισμού.

Αυτοί συμπεριφέρονται μονίμως σαν να οδηγούν ποδήλατο ή έχουν νοοτροπία πεζού -δηλαδή κοιτάω δεξιά-αριστερά και προχωράω σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ανεξάρτητα με το τι λεει ο ΚΟΚ.

Η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει είναι το "παίρνω μικρό -φτηνό μηχανάκι για να μάθω να οδηγάω".

Ένα on-off 600 είναι πολύ πιο ασφαλές και ευκολοοδήγητο από τα φτηνά μπουρδελοσκούτερ και τα παπιά που παίρνουν οι περισσότεροι "για να μάθουν".

Μεγαλύτεροι τροχοί, καλύτερα φρένα, πιο στιβαρό στο δρόμο, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, καλύτερη συμπεριφορά και αντίδραση σε λάθη του οδηγού...

Εγώ ξεκίνησα με freewind 600 (πρώτο μηχανάκι), και μετά κατευθείαν στο χιλιάρι.

Σε σχέση με τα παπιά και τα scooter με τις ρόδες καροτσιού οικοδομής είναι η μέρα με τη νύχτα...

Δημοσ.

kfyro γιατι δε λες τιποτα για το 5πλασιο βαρος τους, τα 5πλασια κυβικα και το συμπλεχτη που μεχρι να το μαθεις εχεις σκοτωθει 3-4 φορες;; και πως εχουν καλυτερη συμπεριφορα και αντιδραση σε λαθος του οδηγου δηλαδη; πατανε φρενο απο μονα τους η μπαινει ο αυτοματος πιλοτος; το καλυτερο μηχανακι για να μαθεις ειναι αυτο που θα το οδηγας μακρυα απο αυτοκινητα και πεζους, και με κρανος! τα υπολοιπα ειναι ανοησιες και εγω ελεγα στο πατερα μου να μου παρει super motard στα 16 μου γιατι και καλα ειναι πιο ασφαλη και πιο γρηγορα στη ξεπεραση πριν με πατησει η νταλικα που ερχετε απο την αλλη κατευθυνση αλλα τα λεγα γιατι ηθελα τετοιο μηχανακι και ηξερα οτι ελεγα μπουρδες. τα καλυτερα μηχανακια ειναι τα σκοοτερ που εχουν τροχους απο παπια (οντως αυτα με τις μικρες ροδες ειναι σκοτωστρες στις στροφες), αυτοματα ετσι ωστε να προσεχεις μονο το φρενο-γκαζι και μπροστα σου και με μετρια κυβικα, 100-150cc.

Οντως μερικοι με τα μηχανακια και τις μηχανες δεν εχουν το θεο τους. νομιζουν οτι ο δρομος τους ανηκει και μετα σου λενε για σεβασμο. δε μου χει τυχει να δω μηχανακι να σταματαει εντελος σε στοπ, δηλαδη επειδη εχει γρηγορη επιταχυνση πρεπει να φυγεις εσυ ενο ειναι η δικια μου σειρα; και το χειροτερο που οδηγανε αναμεσα στα αυτοκινητα μεσα στη κινηση, νομιμα δε λεω, αλλα ο νομος σου επιτρεπει μια ορισμενη ταχυτητα και οχι να τρεχεις να βγεις πρωτος με το που θα αναψει το πρασινο...

δεν ειναι ολοι ετσι αλλα καποιοι που το παιζουν ghost raiders με τις cbr εχουν μια ταση να οδηγανε επιθετικα και μου τη δινει αυτο

Δημοσ.

Αν ήταν στο χέρι μου θα μετέτρεπα όλες τις θορυβώδεις μηχανές της Ελλάδας σε συμπιεσμένη μάζα σιδερικών.

Με ποιο δικαίωμα αυτοί οι τύποι καβαλάνε ένα κομπρεσέρ και ηχορυπαίνουν την πόλη?

Μας ρώτησαν αν μας ενοχλούν τα ντεσιμπέλ που βγάζει η χαλασμένη τους εξάτμιση?

Σκέφτηκαν ότι επηρεάζουν την υγεία μας και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωή μας?

Αν υπήρχε σύλλογος κατά των θορυβωδών μοτοσυκλετών θα γινόμουν μέλος.:devil::devil::devil:

Δημοσ.

γιατι ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ so simple...

γιατι μας τα πριζετε?

γουσταρουμε acrapovic και εναν κυλινδρο .

Τελος!

>> αμα ξαναπεις ...

κομπρεσερ το μηχανακι μου θα γινουμε

φιλαρακια! D:) heh!

:) :)

φιλε Hellaslover εγω εχω να σου πω καλυτερα που δεν πηρες sm , τζαμπα τα λεφτα θα εδινες ρε φιλε ..

για ποια cbr λες ,για τα 125 cc και τα πιτσιρικια της ηλικιας σου? οντως κυκλοφοραει πολλη βλακεια εκει εξω ! γιαυτο να σταματας τελειως στο STOP οπως σου εμαθαν στην σχολη οδηγων και μολις αναβει πρασινο να ξεκινας με τριτη ταχυτητα.

ποτε θα μαθουνε μερικοι οτι εκτος απο την ταχυτητα σκωτονει και η κουλαμαρα και η χαζομαρα.

επισεις πρεπει να εισαι λιγο μικρος για να εχεις αποψη αν νομιζεισ οτι με ενα παπι 50 cc κινεζικο εισαι ποιο ασφαλεις απο ενα 600αρι sm εισαι βαθια νυχτωμενος , οπως και ο νομος ,

διοτι θα σου πω το ευλογο ερωτημα αλλο να πηγαινεις με ενα ktm πχ με 50 χαλαρα με 2 και αλλο με το 50αρακι κινεζικο που βγαζει 50 χ.α.ω τελικη να εχεις καρφωσει 4 ταχυτητα και να πηγαινεις κοφτες δηλ εκεινη την στιγμη νιωθεις οτι πας στο οριο εισαι τσιτομενος νομιζεις οτι κατι θα βγει μπροστα σου... και ναι ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 50 χιλιομετρα ,και αμα σε βγει κατι φιλε.. την π@υτσισες .. επησεις ειναι τοσο στον τοπο που μερικες φορες ξεκιναω στο φαναρι και κοντευουν να με πατησουν , μαλλων να με περασουν 5 αμαξια απο πανω μεχρι να πιασει την αστροφυσικη ταχυτητα των 35 χ.α.ω ..

Αυτα απο μενα προσοχη με τα μικρα 50 100 cc δε εχουν χασει λιγα παιδια την ζωη τους !

Δημοσ.

να γουσταρεις στο χωριο σου μεγαλε και εκει που δεν ενοχλεις τους αλλους, αλλιως θα βρεθει κανενας πειραγμενος και θα βρεθει η εξατμιση where the sun dont shine..

ειπαμε, καντε τη καβλα σας, μη ζητατε και τα ρεστα ομως..

(και για να μη παρεξηγηθω, τα ιδια ισχυουν και για οσους πετανε κατι μπουρια στα αμαξια τους και ακουγονται μεχρι το αλλο προαστιο)

καλη φαση η μοτοσυκλετα, καλη φαση και τα αμαξια...αλλα να σεβεσαι και τους αλλους

Δημοσ.
γιατι ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ so simple...

γιατι μας τα πριζετε?

γουσταρουμε acrapovic και εναν κυλινδρο .

Τελος!

>> αμα ξαναπεις ...

κομπρεσερ το μηχανακι μου θα γινουμε

φιλαρακια! D:) heh!

Δεν σας τα πρήζουμε εσείς μας τα πρήζεται (ότι έχει ο καθένας)

Και άμα γουστάρεις εσύ να μου υποβαθμίζεις την ποιότητας της ζωής μου εγώ μπορεί να γουστάρω να κάνω το κομπρεσέρ σου σιδερικά ή να σου πετάξω κανέναν κουβά καθώς περνας.

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 10 : 50 : 48-----

να γουσταρεις στο χωριο σου μεγαλε και εκει που δεν ενοχλεις τους αλλους, αλλιως θα βρεθει κανενας πειραγμενος και θα βρεθει η εξατμιση where the sun dont shine..

Καλή ιδεα εκτός από τον κουβά με το νερό.

Δημοσ.

Το θέμα βαβούρα κλπ που έχετε πιάσει συγνώμη κιόλας είναι ηλίθιο...

Σε ενοχλώ αλλα τυχαίνει όλος τυχαίος να με ενοχλείς και εσύ.

Κατερινάκι οδηγείς αμάξι, μήπως έχει τύχει να βάφεσαι καθώς οδηγείς, να πηγαίνεις σαν την κότα κ.α.

Έχετε δίκιο και εμένα μου τη σπάει να περνάνε στις 2 ή στις 3 έξω από το σπίτι μου με τέρμα τα ηχεία ή με εξατμίσεις κ να με ξυπνάνε (1ο όροφο μένω σε ψιλοκεντρικό δρόμο) αλλά και νερό να πετάξω και ανέβει ο άλλος και σε κάνει τούμπανο στο ξύλο τι θα του πείς; Θα καλέσω την αστυνομία; χαχαχαχαχαχα

Εσύ νοσοκομείο και αυτός άντε βρες τον.

Οι χειρότεροι οδηγοί είναι με αυτά τα scooter. Που πήραν ένα μηχανάκι, και πιάσανε τον Θεό από τα @@. Χώνονται όπου να 'ναι, οδηγούνε όπως να 'ναι και δε πα να φοράς κράνος.

Δε σέβονται τίποτα, ανοίγεις δρόμο να περάσουν με πιθανότητες να κάνεις ζημιά στο αμάξι σου και ούτε ένα ευχαριστώ. Σου χώνονται μπροστά σου και σου κόβουν και τον δρόμο κ πάνε και σαν κότες.

Δημοσ.

φιλε zelda, μη με τρελανεις τωρα

οταν μαθαινει καποιος μηχανακι ειναι το ιδιο 50αρι με 600αρι κ συμπλεχτη;; ελπιζω τον γιο σου να μη του μαθεις πανω σε tdm, θα τον χασεις πολυ νωρις...οσο για τα κυβικα το 100αρι μια χαρα κανει για τη πολη δεν ανεφερα τιποτα για 50αρι,100-125 ειπα που μια χαρα πανε, αν ξεκινας με 3τη ταχυτητα στο φαναρι τοτε ισως για αυτο να μη τραβαει.....

το οτι σε γενικες γραμμες ολες οι μηχανες ειναι επικινδυνες συμφωνω, ειναι και το τι σε βολευει εγω πχ. που εχω μακρυα ποδια δε μπορω να οδηγησω σkοοτερ γιατι χτυπαει το γονατο στο τιμονι οταν στριβω, ενας αλλος που ειναι κοντος και δε πατωνει πανω σε enduro καλυτερα να καβαλησει κατι στα μετρα του. Και δεν ειμαι 16, 22 ειμαι...εγραψα τι ηθελα να παρω οταν ημουν πιτσιρικι.

κατερινα, δε φταιει κανεις αν κανουν θορυβο τα μηχανακια (εκτος αν ειναι πειραγμενα) να διαμαρτυρηθεις στις εταιριες που τα κανουν ετσι οχι στους οδηγους τους. Και εγω εχω ενα γειτονα που εχει harley και τριζει το σπιτι οταν παιρνει μπρος αλλα τι να κανουμε..

Δημοσ.
Το θέμα βαβούρα κλπ που έχετε πιάσει συγνώμη κιόλας είναι ηλίθιο...

Γιατί είναι ηλίθιο?Μια χαρά είναι, ευκαιρία τα πω.

Σε ενοχλώ αλλα τυχαίνει όλος τυχαίος να με ενοχλείς και εσύ.

Κατερινάκι οδηγείς αμάξι, μήπως έχει τύχει να βάφεσαι καθώς οδηγείς, να πηγαίνεις σαν την κότα κ.α.

Δεν οδηγώ σαν κότα και είναι όντως εκνευριστικό.

Επειδή είναι όμως ενοχλητικό και αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κατακρίνουμε και αυτούς με τα μηχανάκια.

Απορώ, τους ίδιους δεν τους εχοχλεί αυτή η φασαρία??

Έχετε δίκιο και εμένα μου τη σπάει να περνάνε στις 2 ή στις 3 έξω από το σπίτι μου με τέρμα τα ηχεία ή με εξατμίσεις κ να με ξυπνάνε (1ο όροφο μένω σε ψιλοκεντρικό δρόμο) αλλά και νερό να πετάξω και ανέβει ο άλλος και σε κάνει τούμπανο στο ξύλο τι θα του πείς; Θα καλέσω την αστυνομία; χαχαχαχαχαχα

Εσύ νοσοκομείο και αυτός άντε βρες τον.

Όχι δεν τα λέμε σοβαρά αυτά.Αν δεν έχουμε σοβαρό κράτος να τους βάλει τις εξατμίσεις εκεί που είπε ο παραπάνω συνομιλητής δεν θα γίνει τίποτα.

Οι χειρότεροι οδηγοί είναι με αυτά τα scooter. Που πήραν ένα μηχανάκι, και πιάσανε τον Θεό από τα @@. Χώνονται όπου να 'ναι, οδηγούνε όπως να 'ναι και δε πα να φοράς κράνος.

Δε σέβονται τίποτα, ανοίγεις δρόμο να περάσουν με πιθανότητες να κάνεις ζημιά στο αμάξι σου και ούτε ένα ευχαριστώ. Σου χώνονται μπροστά σου και σου κόβουν και τον δρόμο κ πάνε και σαν κότες.

Πράγματι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...