Προς το περιεχόμενο

ελεος με τις μοτοσυκλετες.

gdriver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ασχέτως πόσο βλάκας ήταν αυτός που αγνόησε το φλας σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι το φλας δεν σου δίνει κάποιο ειδικό είδος προτεραιότητας.

το 4τροχο, δεν ηταν στην Εθνικη των 3-4 λωρίδων να αλλαζει συνεχεια λωριδες. Εκει, ναι... επειδη ο άλλος αναβει φλας (συνηθως μισο δευτερολεπτο πριν αλλαξει λωριδα), κανεις δεν ειναι υποχρεωμένος να τον σεβαστεί. Αν μπορείς, και αν θελες, του δινεις χώρο.

Εδω μιλαμε για στροφη ΔΕΞΙΑ, προς γκαράζ. δηλαδή μειωνε ταχυτητα, ή σχεδον ειχε σταματήσει, ειχε σαφή πρόθεση. Και του έρχεται ο πήθικος, απο ΔΕΞΙΑ. και προσπαθούμε να τον δικαιολογήσουμε.. άραξε.

αναβω τα ''αλαρμ'' που σημαινουν ''περαστε απο δεξια η αριστερα'' με το που βαζω οπισθεν ερχεται μια κοπολιτσα με σμαρτ και μου πιανει τη θεση λεγοντας οτι δεν εχει σημασια που αναψα τα ''αλαρμ''.

τα θελες και τά 'παθες.

Οδηγείς στην Αθήνα; βρισκεις θέση και ανάβεις αλαρμ. και περιμένεις αυτοι που ρχονται απο πισω να περάσουν. και βλεπεις στον καθρεπτη ενα στουμποσμαρτ να έρχεται (ή δεν το βλέπες; που κοιταζες; μπροστά; ή εβλεπες μονο την κοπολίτσα αλλα όχι το όχημα; ..) και δεν το στουκάρεις με την όπισθεν. :devil:

τα ''αλαρμ'' σημαινουν :

1. Συγνώμη, δεν ξέρω ακόμα να παρκάρω. κατεβαινει τώρα ο Ρούλης να το παρκάρει. Στο μεταξύ προσπεράστε με εσεις, να μην σας καθυστερώ.

2. σε μια ώρα επιστρέφω. Εδω θα το αφήσω. να μην παρκάρω τώρα, ολοκληρη διαδικασία για 5 πράγματα που θα πάρω. κάντε δουλειά σας.

3. εμεινα απο βενζίνη.

λοιπον, δε Athens Way : ψαχνοντας θέση, πας πολύ σιγά, ωστε να δημιουργήσεις καραβάνι πίσω. αδιαφορείς για το τι λένε οι πίσω. --> μολις βλέπεις θέση λιγο μπροστα... ---> γκαζι στο πάτωμα. αυξανεις την αποσταση απο τον αιφνιδιασμένο πισινό, κατα 2-3 μήκη ---> μολις περνάς την κενη θέση.... (ήδη εισαι σε νεκρά) --> Κοκαλώνεις!!! .. πριν φτάσεις ταχύτητα 0 εχεις βαλει ηδη οπισθεν ---> πισω ολοταχώς, δεν περιμενεις κανέναν (ο καλύτερος "πισινός" εχει πουλήσει τη μάνα του για μια θέση παρκιν, οποτε φαντάσου πόσο θα σεβαστει εσένα).

αλαρμ ανάβουμε μονο αν έχουμε μια απόσταση πάνω απο 10 μήκη.

Ο δρόμος ειναι ζούγκλα. Αν δεν αντέχεις:

πάρε μηχανάκι :-)

χου ρε! τεντιμπόϋδες!

tuning-hyundai-getz-07.jpg

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν το έχω ξαναπεί το ξαναλέω κι εγώ.Αν νομίζεται οτι ένας οδηγός βλέπει μόνιμα και τους 3 καθρέπτες όλη την ώρα είστε γελασμένοι.Ακόμα όταν προσπερνάτε από δεξιά είσται μελλοντικοί ανάπηροι ή νεκροί.Κοινώς άξιοι της μοίρας σας.Το είδαμε κι αυτό ρε!Να προσπαθήτε να μας πείσετε ότι είναι μια χαρά η διήθηση και μάλιστα από ΔΕΞΙΑ.

Δημοσ.
Λοιπόν το έχω ξαναπεί το ξαναλέω κι εγώ.Αν νομίζεται οτι ένας οδηγός βλέπει μόνιμα και τους 3 καθρέπτες όλη την ώρα είστε γελασμένοι.Ακόμα όταν προσπερνάτε από δεξιά είσται μελλοντικοί ανάπηροι ή νεκροί.Κοινώς άξιοι της μοίρας σας.Το είδαμε κι αυτό ρε!Να προσπαθήτε να μας πείσετε ότι είναι μια χαρά η διήθηση και μάλιστα από ΔΕΞΙΑ.

Η διηθηση ειναι μια χαρα, αλλα σε δρομους με μια λωριδα ανα κατευθυνση (η μονοδρομους) παντα απο αριστερα. Σε λεωφορους στυλ Θησεως, δεν υπαρχει δεξια αριστερα (γινεται διηθηση αναμεσα στις λωριδες). Και σε δρομους με λεωφοριοδρομο, ρολαρουμε ανετα, τη στιγμη που στις αλλες τρεις λωριδες γινεται της πουτανας (μεσογειων μεσημερι-απογευμα)

Δημοσ.
Η διηθηση ειναι μια χαρα, αλλα σε δρομους με μια λωριδα ανα κατευθυνση (η μονοδρομους) παντα απο αριστερα. Σε λεωφορους στυλ Θησεως, δεν υπαρχει δεξια αριστερα (γινεται διηθηση αναμεσα στις λωριδες). Και σε δρομους με λεωφοριοδρομο, ρολαρουμε ανετα, τη στιγμη που στις αλλες τρεις λωριδες γινεται της πουτανας (μεσογειων μεσημερι-απογευμα)

Η διήθηση μπορεί να φαίνετε μια χαρά (κι εμένα δεν με πειράζει από αριστέρα) αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.Τι δεν καταλαβαίνετε;Και διήθηση από τα δεξία 2 φορες παράνομη.

Δημοσ.
Η διήθηση μπορεί να φαίνετε μια χαρά (κι εμένα δεν με πειράζει από αριστέρα) αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.Τι δεν καταλαβαίνετε;Και διήθηση από τα δεξία 2 φορες παράνομη.

Ναι είναι παράνομη. Ωραία και; Παρακάτω....; Τι θες να πεις; Οτι αν απο σήμερα όλα τα δίκυκλα πήγαιναν στην μέση της κάθε λωρίδας, το ένα πίσω απο το άλλο, θα ήταν καλύτερα;

Ο νόμος ορίζει οτι τα δίκυκλα, οφείλουν να παρκάρουν οριζοντίως στο δρόμο, όπως τα αυτοκίνητα. Θα ήθελες να τον εφαρμόσουμε κι αυτό το νόμο;

Δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι λόγω των χαρακτηριστικών των μοτοσυκλετών, βοηθούν στην αποσυμφόρηση των δρόμων, στην δημιουργία θέσεων στάθμευσης και στην ελαχιστοποίηση των παραγόμενων ρυπών. Αντικαταστήστε κάθε δίκυκλο, με ένα αυτοκίνητο, και φανταστείτε την εικόνα.

Και φτάνει πλέον να βλέπετε με παρωπίδες. Για όσα μηχανάκια υπάρχουν που κάνουν υχορύπανση, υπάρχουν άλλα τόσα αυτοκίνητα που κάνουν ακριβώς την ίδια φασαρία είτε μέσω των εξατμίσεών τους είτε λόγω του ICE τους.

Δημοσ.

οπως εχει ειπωθει απο πολλους η βλακεια-ανευθυνοτητα-σταρχιδισμος δεν εχει να κανει με το μεσο αλλα με τον οδηγο

οδηγω και αμαξι και μοτοσυκλετες και η αληθεια ειναι οτι γουσταρω ποιο πολυ τις μηχανες μου αλλα καθε μεσο εχει το γουστο και την χρηση του,δεν βλεπω ως εχθρους τους 4τροχους αντιθετα με πολλους απο αυτους που μισουν τους 2κυκλιστες χωρις κανεναν προφανη η λογικο λογο

κυριοι 4τρατροχοι θελετε δεν θελετε τα 2κυκλα προσφερουν υπηρεσιες στην κοινωνια (λιγοτερο μποτιλιαρισμα,λιγοτερη μολυνση του περιβαλλοντος,λιγοτερη καταναλωση καυσιμου,περισσοτεροι χωροι για παρκινγκ) και για αυτους τους λογους θα επρεπε να τα βλεπετε με καλυτερο ματι

παραδεχομαι οτι πολλοι με μηχανες τους αλλαζουν εξατμιση και οτι αλλο με αποτελεσμα να θορυβουν ασυστολα και οδηγουν μαλακισμενα πολλες φορες,αλλα ποιος σας ειπε οτι οι σοβαροι 2κυκλιστες επικροτουν τετοιες συμπεριφορες,στην τελικη αναλογες μαλακιες κανουν και αυτοκινητιστες με κουλτουρα fust & the furious

απαλλαγειτε επιτελους απο το στερεοτυπο του αλητη μηχανοβιου που δεν ισχυει, ο κοσμος αλλαζει και η μοτοσυκλετα παγκοσμια ερχεται στο προσκηνιο για τους λογους που προανεφερα

η μοτοσυκλετα δεν ειναι εχθρος σας ειναι λυση

-----Προστέθηκε 25/11/2008 στις 09 : 10 : 35-----

ετσι ειναι (για την δεξια) αλλα γιατι φιλε μου οδηγας το κουτι σου κοντα στις διαχωριστικες λωριδες με αποτελεσμα να μην επιτρεπεις κανεναν να σε περασει?

πες μου γιατι θα πρεπει να αγορασεις Hummer για να πηγαινεις απο το σπιτι στην δουλεια και πισω καταλαμβανοντας ασκοπα πολυτιμο χωρο μονο και μονο θεωροντας ηλιθιοδως οτι σε κανει ποιο large;) αντρα

ελα ελεος μην ακουω μαλακιες οταν οι 4τρατροχοι αποδεδειγμενα απο ερευνες ευθυνεστε για περισσοτερα ατυχηματα στατιστικα τα οποια ειναι και ποιο πολυνεκρα

Δημοσ.

Και για το γαμώτο....

Νεκρός μοτοσικλετιστής που εγκατέλειψε αβοήθητο οδηγός ΙΧ

Δύο επιβάτες μοτοσικλέτας εγκαταλείφθηκαν αβοήθητοι στην άσφαλτο από τον οδηγό του ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκαν τα ξημερώματα στο Πέραμα. Ο οδηγός του δικύκλου εξέπνευσε, ενώ ο συνεπιβάτης του τραυματίστηκε ελαφρά.

Το δυστύχημα έγινε στις 04:45 τα ξημερώματα στη διασταύρωση της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Κωνσταντινουπόλεως. Αμέσως μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με τη μοτοσικλέτα, ο ασυνείδητος οδηγός πάτησε γκάζι και διέφυγε, αφήνοντας στο δρόμο τους δύο αναβάτες. Λίγα λεπτά αργότερα, ο οδηγός του δικύκλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο συνεπιβάτης νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

Ανάλογο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στον Πειραιά, όπου και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός του ΙΧ εγκατέλειψε τον 33χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας, ο οποίος και εξέπνευσε.

πηγη: http://www.zougla.gr/news.php?id=14536

Δημοσ.

πριν 2 μηνες περιπου γυναικα οδηγος αυτοκινητου κανοντας αντικανονικα αναστροφη και παραβιαζοντας και προτεραιοτητα με εριξε κατω με αποτελεσμα να σπασω δεξια κλειδα

η πλακα ειναι οτι για λιγο ειχε σταματησει πανω στην διαχωριστικη ξεγελοντας με οτι με ειδε με αποτελεσμα να μην σταματησω και απλα να μειωσω ταχυτητα,εκ των υστερων εμαθα οτι ετυχε να σταματησει για να απαντησει στο κινητο της και οτι δεν με ειχε δει καθολου,μιλαμε για ανθρωπο 1,80 υψος πανω σε XR 250 και για αποσταση 50 μετρων

με πηγε βεβαια στο νοσοκομειο (δεν μπορουσε να κανει και αλλιως απο την στιγμη που ειχε μαζευτει πολυς κοσμος),δεν φωναξα αστυνομια και την καθησυχασα οτι δεν θα την "κυνηγησω"

αποτελεσμα 1 μηνα με δεμενο χερι μεσα και ανημπορος ακομα και για βασικα πραγματα,οδηγησα ξανα μετα απο 2 μηνες και η κυρια ουτε περασε να με δει

πειτε μου τωρα ποσα ατυχηματα για τα οποια ευθυνεται μοτοσυκλετα εχετε δει και τα οποια οδηγησαν σε σωματικες βλαβες αλλων πλην των οδηγων και συνοδηγων των μοτοσυκλετων,ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ και ειμαι σιγουρος

Υγ πισω απο εμενα επεσε αλλος ενας μοτοσυκλετιστης ο οποιος ειδε τι εγινε,τρομαξε και μπλοκαρε το μπροστινο ευτυχως χωρις να παθει τπτ το σοβαρο

Δημοσ.

Οδηγώ μηχανάκι, μηχανή εδώ και 9 χρόνια, λίγο λιγότερο οδηγώ αμάξι.

Από προσωπική εμπειρία, λιγότερο επικίνδυνοι είναι οι οδηγοί με μηχανές και εξατμίσεις παρά παππούδες και κυριούλιδες με scooter και παπιά που απλά πήραν ένα μηχανάκι για να κινηθούν στην Αθήνα και ας μην έχουν ξανακαβαλήσει ποτέ τους.

Δε σέβοντε ούτε τη μηχανή ούτε που καβαλάνε, ούτε τον εαυτό τους ούτε τους άλλους.

Απο αυτοκίνητα πιο επικύνδινοι είναι γυναίκες οδηγοί που έχουν ξεχάσει τα σήματα του ΚΟΚ, κάτι Stop κλπ είναι απλά διακοσμητικά, και οι καθρέφτες είναι για να κοιτάνε αν είναι όμορφες, αν βάφτηκαν σωστά κλπ κλπ και τα flash τα ανάβουν τα Χριστούγενα γιατί νομίζουν οτι μόνο για το δέντρο κάνουν.

Ηλικιωμένοι οδηγοί που δε ξέρω αν βλέπουν πέρα απο την μύτη τους, πιάνουν αριστερή λωρίδα και πάνε με 40 το πολύ και μετράνε ώρες μέχρι να συναντήσουν τον Χάρο.

Ο οδηγός που δε σέβεται ούτε τον εαυτό του, που απο την τέρμα αριστερή λωρίδα στην Αλεξάνδρας θα μπεί τέρμα δεξιά για να στρίψει Βασ. Σοφίας και ας κλείσει μια μηχανή και κανα 2 αμάξια. Τι τσακίστηκε η μηχανή και καρφώθηκε στο αμάξι; Εγώ τον έκλεισα αλλά δεν έπεσε σε μένα, ας πάω να φύγω εγώ έστριψα τι με νοιάζει;

Και πολλά άλλα τέτοια που έχω συναντήσει στο δρόμο και ειδικά όταν δούλευα όλη μέρα με ένα μηχανάκι λόγο εργασίας.

Έχω πολλά παραδείγματα από τρακαρίσματα και έχουν δει πολλά τα μάτια μου στους δρόμους, έχω και γνωστό 1 χρόνο στην εντατική ακόμα από ηλίθιο που χάζευε και τον πήρε παραμάζωμα. Άμα δε σέβεσαι τον εαυτό σου ως οδηγό τότε πως θα σεβαστείς τους άλλους γύρω σου.

Εγώ πάντως ακόμα θα συνεχίσω να κάνω τον κάγκουρα με τον μονοκύλινδρό μου. Έτσι γουστάρω, και όπου με πέρνει θα συνεχίσω να τον κάνω. Όπου οι πιθανότητες είναι μικρότερες να με φάνε λάχανο.

Δημοσ.

Παντως για καποιους που αναρωτιουνται πως ειναι δυνατον ενα μηχανακι να πιασει χώρο 5-6-7 μέτρων που οσο και αν το προσπαθησε δεν το καταφερε, ειναι παρα πολυ απλο και απορω πως δεν το σκεφτηκε : Ειναι 2 αυτοκινητα σταθμευμενα και μεταξυ αυτων ειναι ενα τριτο (ας πουμε ενα βανακι ή ενα μεγαλο οικογενειακο αυτοκινητο)....Φευγει το βανακι και παει ο μοτοσυκλετιστης και βαζει οριζοντια τη μηχανη ΣΤΗ ΜΕΣΗ ακριβως του χώρου αυτου. Επομενως ναι μεν μπορει η μηχανη του να καταλαμβανει χωρο ας πουμε 2 μετρα αλλα μπροστα του και πισω του αφηνει απο 2 μετρα όπου δεν μπορει να παρκαρει κανεις (συνολο 6 μετρα).

Για μενα ο μοτοσυκλετιστης δικαιουται να βαλει διαγωνια τη μηχανη του (και οχι οριζοντια) οταν ειναι μεγαλη και κινδυνευει να του τη χτυπησει διερχομενο αμαξι επειδη προεξεχει. Και βεβαια εννοειται οτι δεν θα την βαλει στη μεση του κενου χωρου γιατι στην τελικη μπορει να θελει βαλει και αλλος ενας τη μηχανη του ή να παρκαρει ενα smart ή ακομα και ενα αμαξι αν ο χωρος ειναι 6 μέτρα όπως ειπωθηκε.

Το κακο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες στις γειτονιες οι οδηγοι μηχανων τις βαζουν ετσι για να πιασουν θεσεις. Αποδειξη? 1.Τους βλεπω απο το Μπαλκονι μου όπου ξαφνικα εχει που την ειχαν οριζοντια και καλα για να μην τους την χτυπησουν (η δικαιολογια), τη βαζουν καθετα και παρκαρουν και το αμαξι. 2.Πιο παλια οι ιδιοι ιδιοκτητες δεν το κανανε...απλα ακολουθουνε τη μοδα που προκυπτει απο την αναγκη....το θεμα ειναι οτι οι υπολοιποι συμπολιτες τους δεν φταινε.

Όσο για το ποιος κανει τις περισσοτερες παρανομιες ας μην λεμε οτι θελουμε....οποιος εχει μεγαλυτερη ευελιξια κανει και τις περισσοτερες...Το αυτοκινητο αντε να κανει καμμια αναστροφη, να περασει με κανα κοκκινο (πολυ λιγοτερες φορες απο το αμαξι), να περασει κανα stop (βεβαια αυτο θα το κανει κατα λαθος....αλλιως ειναι στοκος)....

Το μηχανακι που εχει ευελεξια θα παει αντιθετα στο ρευμα στη πατησιων, θα ανεβει στο πεζοδρομιο, θα μπει αναποδα στο στενο κτλ. Τουχιστον εγω οσες φορες ανέβαινα στη μηχανη του πατερα μου, δεν υπηρχε φορα που να μην περασει ενα κόκκινο (οχι σε κεντρικες λεοφωρους βεβαια...σε γειτονιες) ή να ανεβει σε ενα πεζοδρομιο ή να παει αντιθετα....Και βεβαια τον εκραζα.

Οσο για τους οδηγους αυτοκινητων, την ιδια παιδεια εχουν με αυτους των οδηγων μηχανων μιας και απο τον ιδιο φορεα παιρνουν το διπλωμα....Δυστυχως ολοι για τον Λουτσο ειστε (εγω εξαιρουμε :P)

Δημοσ.

τα επιχειρηματα σου Critter ειναι τραβηγμενα απο τα μαλια,δικαιωμα σου βεβαια να μην γουσταρεις αλλα μην λεμε και μαλ****,δεν φτανει που μας "καθαριζεται" στους δρομους ζητατε και τα ρεστα

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.
τα επιχειρηματα σου Critter ειναι τραβηγμενα απο τα μαλια,δικαιωμα σου βεβαια να μην γουσταρεις αλλα μην λεμε και μαλ****,δεν φτανει που μας "καθαριζεται" στους δρομους ζητατε και τα ρεστα

ΕΛΕΟΣ

Πρωτον ειπα οτι ο πατερας μου εχει μηχανη και δεν εχω κανενα κολλημα με τους οδηγους μηχανων, δευτερον ο μόνος λογος που δεν παιρνω μηχανη ειναι γιατι φοβαμαι μη με σκοτωσει κανενα αυτοκινητο που θα πεταχτει απο κανα stop και τελος πραγματικα αυτα που γραφω ειναι αυτα που βλεπω δεξια και αριστερα στην καθημερινοτητα μου χωρις να εχω καποια προτιμηση σε καποιο απο τα 2. Δεν μπορεις να αποκαλεις τραβηγμενα απο τα μαλλια αυτα που βλεπουν τα ματια μου οταν απλα τα περιγραφω χωρις να μεροληπτο υπερ καποιου. Αυτα βλεπω...τι να κανω δηλαδη?Σε ποιο πραγμα εχεις ενσταση να το συζητησουμε? Το ΕΛΕΟΣ δεν ειναι επιχειρημα....αν και δεν εχει να κανει με επιχειρηματα...επαναλαμβανω οτι μιλαω για αυτα που βλεπω χωρις να υπαρχει κανενας λογος να πω ψεματα ή να τα παρατραβηξω.

Προσωπικα οδηγω ενα starlet του 99 μονο και μονο για να κανω τη δουλεια μου, το πλενω με τη βροχη και δεν εχω καμμια κ@βλα με οτιδηποτε μηχανοκινητο.

Επισης το διπλωμα το πηρα κανοντας 40 αντι για 20 μαθηματα (πληρωσα τα διπλα), ξεκινησα να κυκλοφορω μονος μου μετα απο ένα εξαμηνο πορειας με τον πατερα μου, δεν υπαρχει ελιγμος που να μην αναψω φλας, κοιταω παντα πανω απο τον ωμο μου για τη νεκρη γωνια και προσπαθω να ειμαι καθολα νομιμος (εχω κανει αναστροφη παρανομη αλλα αυτο εχει γινει 2 φορες και δεν το ξανακανω υστερα απο αυτο που επαθε ενας φιλος)...Οδηγαω 9 χρόνια (δεν λεω οτι ειναι πολλα) και με εχουν τρακαρει 2 φορες εν κινηση και 5-6 παρκαρισμενο στη γειτονια μου.

P.S: Τον πατερα μου τον εχει πεταξει ταριφας βγαινοντας απο stop και τον εχει παρατησει...

-----Προστέθηκε 25/11/2008 στις 11 : 53 : 01-----

Α!και million, ξερεις πια ειναι η πλακα?....εσυ και εγω ειμαστε στο insomnia τακτικοι και καλλιστα μπορω εγω να συλλεξω 5-6 φωτογραφιες με τις περιπτωσεις παρκαρισματος που σου λεω και να στις στειλω....Το ζητημα ειναι οτι θα μου πεις : Αυτος ειναι εξαιρεση και σιγα μην χαντακωθουμε ολοι για εναν μλκ...Πραγματικα παντως στη γειτονια μου ειναι 2 που το κανουν τακτικα αυτο με 5-6 μετρα. Και επισης εννοειται οτι μιλαω για την μειοψηφια. Το θεμα βεβαια ειναι οτι τα μηχανακια ειναι παρα πολλα και ακομα και η μειοψηφια δημιουργει προβλημα στις γειτονιες. Μακαρι να ειμασταν ασφαλεις και να κυκλοφορουσαμε ολοι με μηχανακια...Και ανεση θα ειχαμε και δεν θα επιβαρυναμε το περιβαλλον.

Δημοσ.

oK λοιπον, στην γειτονια μου καμια 10αρια μηχανες και μηχανακια παρκαρουν διαγωνια και πιανουν χωρο 2 αυτοκινητων,αντιθετα το στενο που οδηγει στο σπιτι μου ειναι μονιμως κατειλημμενο (πολλες φορες δεν μπορω να βγω απο την πορτα μου) απο αυτοκινητα που τα γραφουν ολα στα @@ τους για να πανε να συννενοηθουν με εναν μαλεα που βαζει στερεοφωνικα σε αυτοκινητα, πολλοι απο αυτους δε οπως και ο μαλεας βρισκουν πολυ φυσιολογικο να χωνουν στο max το νεο τους αποκτημα μηπως και τους δει η Σουλα η τσαχπινα και πει "πωπω τι γαμω τους μαγκες ειναι αυτος που το εχει στην διαπασων και τους εχει ολους γραμμενους στους ορχεις του"

δεν ξερω ποσο καλος οδηγος εισαι ουτε το αμφισβητω αλλα αν δεις τα πραγματα πραγματικα αμεροληπτα θα δεις οτι τις ποιο πολλες ταρζανιες τις κανουν 4τροχοι και ξερεις γιατι? Γιατι ο 2κυκλιστης ξερει οτι οι μαλακιες του μπορει να του κοστισουν ακριβα αντιθετα ο 4τρατροχος εχει την ψευδαισθηση της ασφαλειας

μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν επειδη φοβαστε τις μηχανες και μην θεωρειτε οτι ολοι οι μηχανοβιοι ειναι πιτσιρικαδες που τραβανε σουζες,δεν εχω κανει ποτε σουζα και δεν την βρισκω με θορυβοδεις εξατμισεις,τα μηχανακια μου ειναι μαμα και τα χρησιμοποιω για να κανω τις δουλειες μου ποιο γρηγορα και χωρις αγχος,τελος η μεγαλη μου μηχανη χρησιμοποιειται μονο για εξορμησεις με φιλους τις Κυριακες

Δημοσ.
oK λοιπον, στην γειτονια μου καμια 10αρια μηχανες και μηχανακια παρκαρουν διαγωνια και πιανουν χωρο 2 αυτοκινητων,αντιθετα το στενο που οδηγει στο σπιτι μου ειναι μονιμως κατειλημμενο (πολλες φορες δεν μπορω να βγω απο την πορτα μου) απο αυτοκινητα που τα γραφουν ολα στα @@ τους για να πανε να συννενοηθουν με εναν μαλεα που βαζει στερεοφωνικα σε αυτοκινητα, πολλοι απο αυτους δε οπως και ο μαλεας βρισκουν πολυ φυσιολογικο να χωνουν στο max το νεο τους αποκτημα μηπως και τους δει η Σουλα η τσαχπινα και πει "πωπω τι γαμω τους μαγκες ειναι αυτος που το εχει στην διαπασων και τους εχει ολους γραμμενους στους ορχεις του"

Ok....Οποτε κοιτα τι κανεις τωρα...Με αντιμετωπιζεις λες και εγω ειμαι πολεμιος των μηχανων και δικαιολογεις τις μλκιες των μηχανων αντιπαραθέτωντας τις μλκιες των αυτοκινητων. Ειπε κανεις οτι τα αυτοκινητα δεν κανουν μλκιες? Εδω όμως μιλαμε για τις μηχανες και στην τελικη ενας που δεν εχει ουτε μηχανη ουτε αυτοκινητο γιατι να μην μπορει να περπατησει στο πεζοδρομιο επειδη το εχουν καβαλησει και οι 2?

Επισης περιγραφεις ενα σκηνικο που γινετε στη γειτονια σου με αυτοκινητα την ωρα που το σκηνικο με τα μηχανακια και το παρκινγκ γινεται ΣΕ ΟΛΕΣ τις γειτονιες μα σε όλες (τις πυκνοκατοικημενες). Αρα δεν ξερω ποιος ειναι υπερβολικος. Πρεπει να μπορεις να κρινεις συνολικα και οχι μεμονομενα. Αν εγω εχω ενα συνεργειο που φτιαχνει εξατμισεις μηχανων και βαζει σκαστρες ολη την μερα διπλα απο την πορτα μου θα πρεπει να το γενικευσω και να λεω ασχημα πραγματα για τις μηχανες?Προφανως και οχι.

δεν ξερω ποσο καλος οδηγος εισαι ουτε το αμφισβητω αλλα αν δεις τα πραγματα πραγματικα αμεροληπτα θα δεις οτι τις ποιο πολλες ταρζανιες τις κανουν 4τροχοι και ξερεις γιατι? Γιατι ο 2κυκλιστης ξερει οτι οι μαλακιες του μπορει να του κοστισουν ακριβα αντιθετα ο 4τρατροχος εχει την ψευδαισθηση της ασφαλειας

Πρωτον τα πραγματα τα βλεπω αμεροληπτα...Αν θες πιστεψε το...το επιχειρημα που λες ειναι σωστο και εχει να κανει με ενα σημαντικο ποσοστο μλκιων που κανουν οι αυτοκινητιστες αλλα σου επαναλαμβανω οτι αν το σκεφτεις με την κοινη λογικη ο πιο ευελικτος μπορει να κανει πιο πολλες ταρζανιες.

Ας τα βαλουμε κατω και ας μιλησουμε για το κεντρο της Αθηνας. Ποιος περναει τα περισσοτερα κόκκινα? Ο Αυτοκινητιστης λογο μεγεθους και πυκνοτητας κόσμου δεν μπορει να περασει με κοκκινο γιατι καποιον θα πατησει. Το μηχανακι κοιταει δεξια και αριστερα αν ερχεται κανα αμαξι και περναει. Το εχω κανει απειρες φορες με τον πατερα μου που εχει μαγαζι στο κεντρο και εχω δει να το κανουν αλλοι τοσοι γυρω του.

Παρκαρισμα : Ποσα μηχανακια ειναι στα πεζοδρομια του κέντρου και ποσα αυτοκινητα? Θες να κατεβω μια μερα Σταδιου, πανεπιστημιου, Αθηνας, πατησιων και να σου βγαλω φωτογραφιες? Η ακομα καλυτερα μιας και δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ, θες να κατεβουμε ενα Σαββατο πρωι μαζι να τα μετρησουμε?

Αντιθετο ρευμα: Ποσα αυτοκινητα μπορουν να κυκλοφορησουν στο κεντρο αναποδα στα στενα? Δες ποσα μηχανακια το κανουν στα στενα της Αθηνάς, της Ακαδημιας, της Σταδιου κτλ. Μαλιστα εχω τυχει παρολιγον θυμα τεραστιας καγκουριας στην Πεσματζογλου. Ήμουνα πεζός πηγαινοντας προς τη ροη των αυτοκινητων. Λιγο παρακατω ενα φορτηγο ειχε κανει σταση για να ξεφορτωσει και ειχε ανεβει το μισο στο πεζοδρομιο και το μισο ητανε στο δρομο. Δεν χωραγα να περασω και βγαινω στο δρομο χωρις εχω ορατοτητα μπροστα (δεν χρειαζοτανε υποθετικα γιατι πηγαινα προς τη ροη των αυτοκινητων και επομενως το μονο που επρεπε να κανω ηταν να κοιταξω πισω μου). Βγαινοντας λοιπον, κοιταω πισω και με το που γυριζω το κεφαλι μου με ξυριζει ενα παπακι απο το αντιθετο ρευμα. Παγωνει ο τυπος, ασπρισε και κατεβηκε και μου ζηταγε 1000 συγνωμες. Παλι καλα δλδ.

μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν επειδη φοβαστε τις μηχανες

Δεν φοβαμαι τις μηχανες...Οπως σου ειπα φοβαμαι τα αυτοκινητα ως οδηγος μηχανης.

και μην θεωρειτε οτι ολοι οι μηχανοβιοι ειναι πιτσιρικαδες που τραβανε σουζες,δεν εχω κανει ποτε σουζα και δεν την βρισκω με θορυβοδεις εξατμισεις,τα μηχανακια μου ειναι μαμα και τα χρησιμοποιω για να κανω τις δουλειες μου ποιο γρηγορα και χωρις αγχος,τελος η μεγαλη μου μηχανη χρησιμοποιειται μονο για εξορμησεις με φιλους τις Κυριακες

Σαφως και δεν νομιζω κατι τετοιο. Και ο πατερας μου για τη δουλεια του την εχει όπως και πολλοι φίλοι μου. Έναν φιλο ειχα που ετρεχε πολυ και αυτος ηταν με αμαξι (και λεω ητανε γιατι πλεον μας κοιταει απο ψηλα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...