kfyros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 λοιπον, δε Athens Way : ψαχνοντας θέση, πας πολύ σιγά, ωστε να δημιουργήσεις καραβάνι πίσω. αδιαφορείς για το τι λένε οι πίσω. --> μολις βλέπεις θέση λιγο μπροστα... ---> γκαζι στο πάτωμα. αυξανεις την αποσταση απο τον αιφνιδιασμένο πισινό, κατα 2-3 μήκη ---> μολις περνάς την κενη θέση.... (ήδη εισαι σε νεκρά) --> Κοκαλώνεις!!! .. πριν φτάσεις ταχύτητα 0 εχεις βαλει ηδη οπισθεν ---> πισω ολοταχώς, δεν περιμενεις κανέναν (ο καλύτερος "πισινός" εχει πουλήσει τη μάνα του για μια θέση παρκιν, οποτε φαντάσου πόσο θα σεβαστει εσένα). αλαρμ ανάβουμε μονο αν έχουμε μια απόσταση πάνω απο 10 μήκη. Ο δρόμος ειναι ζούγκλα. Αν δεν αντέχεις: πάρε μηχανάκι χου ρε! τεντιμπόϋδες! LOL man. Κορυφαία περιγραφή. Πάντως εγώ ανάβω αλάρμ για να παρκάρω. Δεν μου έχει τύχει ακόμη αλλά αν κάποιος πάει να χωθεί ενώ είμαι με όπισθεν και αλάρμ για να παρκάρω, απλά δεν θα πατήσω φρένο και θα πέσω πάνω του (πατάω και λίγο γκαζάκι για να του κάνω μεγαλύτερη ζημιά αφού θα με πληρώσει έτσι κι αλλιώς) . Ας πει μετά ότι θέλει στην αστυνομία (Τι θα πει ? ότι πήγαινα να παρκάρω και μου χώθηκε? Θα πω ότι δεν τον είδα. Σε κάθε άλλη περίπτωση με χτύπησε από πίσω και με πληρώνει)!!! Επειδή είναι όμως ενοχλητικό και αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κατακρίνουμε και αυτούς με τα μηχανάκια. Απορώ, τους ίδιους δεν τους εχοχλεί αυτή η φασαρία?? Όχι δεν τα λέμε σοβαρά αυτά.Αν δεν έχουμε σοβαρό κράτος να τους βάλει τις εξατμίσεις εκεί που είπε ο παραπάνω συνομιλητής δεν θα γίνει τίποτα. Κάθε φορά που περνάει ένα ρημάδι που κάνει σαν αεροπλάνο παίρνε το νουμεράκι κοπέλλα μου και τηλέφωνο στο 100. Μην γκρινιάζεις μόνο χωρίς να κάνεις τίποτα. Συνήθως τους παίρνουν τηλέφωνο και τους λένε να φέρουν το μηχανάκι από το τμήμα για έλεγχο. Και τους τσούζει πολύ που πρέπει να τα σκάσουν για να ξαναβάλουν τη μαμά εξάτμιση πάνω και να αλλάξουν την πειραγμένη κεφαλή. Συνήθως αυτά που κάνουν τρελλή φασαρία είναι κάτι μπουρδέλα παπιά που τα έχουν πιτσιρικάδες. Η κομμένη εξάτμιση είναι δείγμα του "δεν έχω λεφτά για να πάρω μηχανή της προκοπής". Όσο πιο μικρό και ρημάδι , τόσο πιο πολύ η φασαρία (Joe Bar modo) Οι περισσότερες μεγάλες μηχανές φοράνε εξατμίσεις ομολογκαρισμένες που πληρούν τα standards θορύβου. Είναι μαλάκας όποιος πάει και βάζει κουκουρούκου εξατμίσεις σε μηχανή γιατί κάνει ζημιά στον κινητήρα, αυξάνει την κατανάλωση και μειώνει πολλές φορές την απόδοση. Η εξάτμιση δεν είναι απλά εξαγωγή καυσαερίων. Οι αρμονικές της (sound waves) χρησιμοποιούνται για την υποβοήθηση του πιστονιού και των βαλβίδων στο σκάσιμο , και άρα στην οικονομία καυσίμου και καλύτερη απόδοση του κινητήρα, κάτι που ελάχιστοι εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουν. Το μήκος , η διατομή στα διάφορα σημεία , οι καμπύλες , και ο γενικότερος σχεδιασμός της κάθε εξάτμισης γίνονται με βάση αυτές τις παραμέτρους, ώστε οι αρμονικές να επιστρέφουν στον κύλινδρο την ώρα που ανοίγουν οι βαλβίδες και να βοηθούν την κίνηση του κυλίνδρου. Αν κάποιος βάλει μια σωλήνα καλοριφέρ σε ένα κινητήρα , το πιο πιθανό είναι ότι θα τον πάρει στα χέρια κάποια στιγμή, και ότι θα καίει περισσότερο και δεν θα αποδίδει όπως θα περίμενε. φιλε zelda, μη με τρελανεις τωραοταν μαθαινει καποιος μηχανακι ειναι το ιδιο 50αρι με 600αρι κ συμπλεχτη;; ελπιζω τον γιο σου να μη του μαθεις πανω σε tdm, θα τον χασεις πολυ νωρις...οσο για τα κυβικα το 100αρι μια χαρα κανει για τη πολη δεν ανεφερα τιποτα για 50αρι,100-125 ειπα που μια χαρα πανε, αν ξεκινας με 3τη ταχυτητα στο φαναρι τοτε ισως για αυτο να μη τραβαει..... το οτι σε γενικες γραμμες ολες οι μηχανες ειναι επικινδυνες συμφωνω, ειναι και το τι σε βολευει εγω πχ. που εχω μακρυα ποδια δε μπορω να οδηγησω σkοοτερ γιατι χτυπαει το γονατο στο τιμονι οταν στριβω, ενας αλλος που ειναι κοντος και δε πατωνει πανω σε enduro καλυτερα να καβαλησει κατι στα μετρα του. Και δεν ειμαι 16, 22 ειμαι...εγραψα τι ηθελα να παρω οταν ημουν πιτσιρικι. Είναι εγκληματική αυτή η λογική Hellaslover. Δεν σου λέω ότι ένας πιτσιρικάς πρέπει να πάρει χιλιάρι όπως εγώ που είμαι γομάρι , αλλά είναι παράλογο να πιστεύει κάποιος ότι με ένα φτηνό και μικρό μηχανάκι θα μάθει να οδηγάει καλύτερα από ένα μεγαλύτερο και πιο ακριβό.. Και τι κόλλημα έχεις φάει με το συμπλέκτη? Δε μιλάμε και για μαθηματική συνάρτηση... Μια μανέτα είναι η ρημάδα.. Εγώ δεν έπιασα ποτέ αυτόματο στα χέρια μου , και μου φαίνεται αφύσικο όταν προσπαθώ να οδηγήσω κάποιο τέτοιο όποτε χρειάζεται (scooter ή παπί).. Αν μάθεις να οδηγάς με συμπλέκτη, έχει περισσότερες επιλογές στην οδήγηση (και στη διόρθωση λαθών) απ' ότι με το αυτόματο... Και αν θες να ξέρεις, μηχανάκι μπορεί να μάθε κάποιος οδηγώντας σε πιστάκια κάρτ από 5 χρονών με 50άρια endurάκια ή minibikes που πάνε με 120 χλμ. την ώρα, με το κρανάκι του και τη στολή του, και στα 15 του να κατεβαίνει σε αγώνες enduro ή ταχύτητας με 600άρια racing.. Αυτή είναι η σωστή εκμάθηση, και όχι η αδερφίστικη λογική του να οδηγάω 50άρι μέχρι 40 χρονών ώστε να ωριμάσω οδηγικά... κατερινα, δε φταιει κανεις αν κανουν θορυβο τα μηχανακια (εκτος αν ειναι πειραγμενα) να διαμαρτυρηθεις στις εταιριες που τα κανουν ετσι οχι στους οδηγους τους. Και εγω εχω ενα γειτονα που εχει harley και τριζει το σπιτι οταν παιρνει μπρος αλλα τι να κανουμε.. Harley?? μου χάλασε η χύτρα ταχύτητας, δεν του λές να βγάλει το καπάκι του στρόφαλου να μου το στείλει?? Μηχανές είναι αυτές ή κατσαρόλες? :-D
De@th L0rd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 οπως εχει ειπωθει απο πολλους η βλακεια-ανευθυνοτητα-σταρχιδισμος δεν εχει να κανει με το μεσο αλλα με τον οδηγο οδηγω και αμαξι και μοτοσυκλετες και η αληθεια ειναι οτι γουσταρω ποιο πολυ τις μηχανες μου αλλα καθε μεσο εχει το γουστο και την χρηση του,δεν βλεπω ως εχθρους τους 4τροχους αντιθετα με πολλους απο αυτους που μισουν τους 2κυκλιστες χωρις κανεναν προφανη η λογικο λογο κυριοι 4τρατροχοι θελετε δεν θελετε τα 2κυκλα προσφερουν υπηρεσιες στην κοινωνια (λιγοτερο μποτιλιαρισμα,λιγοτερη μολυνση του περιβαλλοντος,λιγοτερη καταναλωση καυσιμου,περισσοτεροι χωροι για παρκινγκ) και για αυτους τους λογους θα επρεπε να τα βλεπετε με καλυτερο ματι παραδεχομαι οτι πολλοι με μηχανες τους αλλαζουν εξατμιση και οτι αλλο με αποτελεσμα να θορυβουν ασυστολα και οδηγουν μαλακισμενα πολλες φορες,αλλα ποιος σας ειπε οτι οι σοβαροι 2κυκλιστες επικροτουν τετοιες συμπεριφορες,στην τελικη αναλογες μαλακιες κανουν και αυτοκινητιστες με κουλτουρα fust & the furious απαλλαγειτε επιτελους απο το στερεοτυπο του αλητη μηχανοβιου που δεν ισχυει, ο κοσμος αλλαζει και η μοτοσυκλετα παγκοσμια ερχεται στο προσκηνιο για τους λογους που προανεφερα η μοτοσυκλετα δεν ειναι εχθρος σας ειναι λυση -----Προστέθηκε 25/11/2008 στις 09 : 10 : 35----- ετσι ειναι (για την δεξια) αλλα γιατι φιλε μου οδηγας το κουτι σου κοντα στις διαχωριστικες λωριδες με αποτελεσμα να μην επιτρεπεις κανεναν να σε περασει? πες μου γιατι θα πρεπει να αγορασεις Hummer για να πηγαινεις απο το σπιτι στην δουλεια και πισω καταλαμβανοντας ασκοπα πολυτιμο χωρο μονο και μονο θεωροντας ηλιθιοδως οτι σε κανει ποιο large;) αντρα ελα ελεος μην ακουω μαλακιες οταν οι 4τρατροχοι αποδεδειγμενα απο ερευνες ευθυνεστε για περισσοτερα ατυχηματα στατιστικα τα οποια ειναι και ποιο πολυνεκρα Εγώ οδηγώ κανονικά και όχι πάνω στην διαχωρίστικη αφήνοντας χώρο για να περνάνε τα μηχανάκια.Αλλά βλέπεις οι επόμενοι απο μένα δεν έκαναν το ίδιο και ο τυπάκος δεν βολεύεται τώρα που έχει πιάσει 70 χλμ/ωρα στην δεξιά να κάνει μανούβρα και χώνεται και όποιον πάρει ο χάρος...(Καναν πεζό,καμιά πόρτα,τον εαυτό του τον ίδιο.Γιατί αν έρθει και με κλείσει ένας από τα αρίστερα(πχ ένα ακόμα μηχανάκι) εγώ για να μην σκοτώσω αυτόν από το αριστερά,πες μου τι θα κάνω μηχανικά για να τον αποφύγω; Έπιασες το νόημα; Και τώρα αν τα κοκορέτσια είναι παράνομα αμφιβάλλω αν είναι το ίδιο να έχει κάποιος χοληστερίνη κ να είναι με το μισό σώμα μαρμελάδα σε κρεβάτι της εντατικής
Houston Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 LOL man. Κορυφαία περιγραφή.Κάθε φορά που περνάει ένα ρημάδι που κάνει σαν αεροπλάνο παίρνε το νουμεράκι κοπέλλα μου και τηλέφωνο στο 100. εσύ το κάνεις αυτό ? βρήκες αποτέλεσμα ή σε γράψαν ? στα @@ τους εννοείτε ,δεν φωναξα αστυνομια και την καθησυχασα οτι δεν θα την "κυνηγησω" τώρα όσο και να φωνάζεις δεν ωφελεί…φέρθηκες μαλάκας
kfyros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 εσύ το κάνεις αυτό ? βρήκες αποτέλεσμα ή σε γράψαν ? στα @@ τους εννοείτε Ίσως εκπλαγείς φίλε μου...
ZELDA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 να γουσταρεις στο χωριο σου μεγαλε και εκει που δεν ενοχλεις τους αλλους, αλλιως θα βρεθει κανενας πειραγμενος και θα βρεθει η εξατμιση where the sun dont shine..ειπαμε, καντε τη καβλα σας, μη ζητατε και τα ρεστα ομως.. (και για να μη παρεξηγηθω, τα ιδια ισχυουν και για οσους πετανε κατι μπουρια στα αμαξια τους και ακουγονται μεχρι το αλλο προαστιο) καλη φαση η μοτοσυκλετα, καλη φαση και τα αμαξια...αλλα να σεβεσαι και τους αλλους ΛΟΙΠΟΝ φιλε οσο αφορα το χωριο ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ σου που το παιζεις και βερα Αθηναιος 2 ας ερθει οποιος πειραγμενος θελει να μου κανει ζημεια στην περιουσια μου και θα σου πω εγω ποιος ειναι ποιο πειραγμενος μετα. κατερινιο μου δε σου απαντω εσενα γιατι δε σας καταταζω στους οδηγους εσας τις γυναικες αλλα στη κατηγορια " βγηκε ο χαρος παγανια " ασε που αμα με βρεις σημαδι με το κουβα θα σου τον φορεσω κολλαρο η μαλλων κολλιε! φιλικα παντα..
Critter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 2 ας ερθει οποιος πειραγμενος θελει να μου κανει ζημεια στην περιουσια μου και θα σου πω εγω ποιος ειναι ποιο πειραγμενος μετα. Και αν ο αλλος ξερει καράτε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ΛΟΙΠΟΝ φιλε οσο αφορα το χωριο ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ σου που το παιζεις και βερα Αθηναιος 2 ας ερθει οποιος πειραγμενος θελει να μου κανει ζημεια στην περιουσια μου και θα σου πω εγω ποιος ειναι ποιο πειραγμενος μετα. κατερινιο μου δε σου απαντω εσενα γιατι δε σας καταταζω στους οδηγους εσας τις γυναικες αλλα στη κατηγορια " βγηκε ο χαρος παγανια " ασε που αμα με βρεις σημαδι με το κουβα θα σου τον φορεσω κολλαρο η μαλλων κολλιε! φιλικα παντα.. καλά αυτό το "φιλικά πάντα" σε τέτοια posts δεν είναι απίστευτο? δλδ αν δεν ήταν φιλικά τι θα έγραφες?
Billman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Και αν ο αλλος ξερει καράτε? Τον πατάμε, απλά τα πράγματα.
ZELDA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 δε ξερω τι εχει κανει ο αλλος , ξερω οτι εχω κανει παλιοτερα 3 χρονια Kick boxing οπωτε πιστευω οτι θα του σπασω τα δοντια χαλαρα και ευχαριστημενος να ειναι.. ThReSh πιστεψε με φιλικα τα λεω , αν τα ελεγα εχθρικα θα ετρωγα ban σιγουρα.. heh! Υ.Π οδηγω και αμαξι αρκετα χρονια και μηχανη , και scooter παλιοτερα και 50 cc και 100 αρακι , και sm εχουν περασει σχεδον ολες οι κατηγοριες , οπωτε μπορω πιστευω να εχω μια αποψη για το ποιος ειναι ποιο επικυνδινος οδηγος! Θυμαμαι καποτε ειχα μια γκομενα που κοπηκε στην οδηγηση .. που λετε κλααααμααα! κλαμαααα ευτυχως ο μπαμπας της δουλευε στην δημαρχια και το πηρε , Λοιπων 2 φορες μπηκα στο αμαξι να με παει καπου ... ε αυτο ηταν απο τοτε εχω να τα φτιαξω με γκομενα! αυτη η συζητηση δεν βγαζει πουθενα ολο τα ιδια πραγματα.. φταινε οι δρομοι , τα τσογλανια , οι κουτακιδες , η ταχυτητα , το θεμα ειναι ποσο εξυπνος και οδηγικα ενημερωμενος ειναι ο καθενας αλλα και ποσο τυχερος , συμφωνα με τις πιθανοτητες καποιοι θα σκωτοθουν το θεμα ειναι εχουμε ξεπερασει παρα πολυ τις πιθανοτητες και αυτο ειναι κακο! Στην Σουηδια ας πουμε δεν ειναι υποχρεωτικο να πας σχολη οδηγων και να κανεις μαθηματα μπορει να κανεις με τον πατερα σου , νομιμα προσεξε ποσο διαφορετικη νοοτροπια υπαρχει ενω εδψ πρεπει να κανεις 20 μαθηματα και να σε αρμεξουν και τελικα κανεις 7 μαθηματα μετα απο παζαριλικια αλλα πληρωνεις ολο το ποσο , τι θελω να πω χ@στηκε η φοραδα αν μαθεις Εσυ να οδηγας! μονο να γραφουν τα πιτσιρικια ξερουν , για sebrik και κρανοι σοβαρα; ειμαι τοσο απογοητευμενος απο το συστημα γενικα την τροχαια που δε τους κανω την χαρη και δε σταματαω ποτε! εκτος και αν εχει ζητά .. δηλ πεστε με κλασικο τσογλανι δεν τρεχει τιποτα.. D και για την ιστορια , εχω ενα saxo 16v και ενα lc4 640 sm + ενα παπι 50 κινεζικο και ενα scooter φοραω παντα ζωνη εξω απο την πολη και κρανος με το 50αρι ενω με το sm καμια φορα δε γουσταρω να βαλω κρανος αισθανομαι ομως ποιο ασφαλης. με το μεγαλο .
Critter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 δε ξερω τι εχει κανει ο αλλος , ξερω οτι εχω κανει παλιοτερα 3 χρονια Kick boxing οπωτε πιστευω οτι θα του σπασω τα δοντια χαλαρα και ευχαριστημενος να ειναι.. Ο αλλος μπορει να εχει νταν ενω εσυ με 3 χρονια αντε πρασινη 2(ολοκληρη) να εχεις παρει.
Houston Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ΛΟΙΠΟΝ φιλε οσο αφορα το χωριο ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ σου που το παιζεις και βερα Αθηναιος 2 ας ερθει οποιος πειραγμενος θελει να μου κανει ζημεια στην περιουσια μου και θα σου πω εγω ποιος ειναι ποιο πειραγμενος μετα. κατερινιο μου δε σου απαντω εσενα γιατι δε σας καταταζω στους οδηγους εσας τις γυναικες αλλα στη κατηγορια " βγηκε ο χαρος παγανια " ασε που αμα με βρεις σημαδι με το κουβα θα σου τον φορεσω κολλαρο η μαλλων κολλιε! φιλικα παντα.. Κρινιώ φωναξέ την
jason_rethymno Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Οδηγώ μηχανάκι, μηχανή εδώ και 9 χρόνια, λίγο λιγότερο οδηγώ αμάξι.Από προσωπική εμπειρία, λιγότερο επικίνδυνοι είναι οι οδηγοί με μηχανές και εξατμίσεις παρά παππούδες και κυριούλιδες με scooter και παπιά που απλά πήραν ένα μηχανάκι για να κινηθούν στην Αθήνα και ας μην έχουν ξανακαβαλήσει ποτέ τους. Δε σέβοντε ούτε τη μηχανή ούτε που καβαλάνε, ούτε τον εαυτό τους ούτε τους άλλους. Απο αυτοκίνητα πιο επικύνδινοι είναι γυναίκες οδηγοί που έχουν ξεχάσει τα σήματα του ΚΟΚ, κάτι Stop κλπ είναι απλά διακοσμητικά, και οι καθρέφτες είναι για να κοιτάνε αν είναι όμορφες, αν βάφτηκαν σωστά κλπ κλπ και τα flash τα ανάβουν τα Χριστούγενα γιατί νομίζουν οτι μόνο για το δέντρο κάνουν. Ηλικιωμένοι οδηγοί που δε ξέρω αν βλέπουν πέρα απο την μύτη τους, πιάνουν αριστερή λωρίδα και πάνε με 40 το πολύ και μετράνε ώρες μέχρι να συναντήσουν τον Χάρο. Ο οδηγός που δε σέβεται ούτε τον εαυτό του, που απο την τέρμα αριστερή λωρίδα στην Αλεξάνδρας θα μπεί τέρμα δεξιά για να στρίψει Βασ. Σοφίας και ας κλείσει μια μηχανή και κανα 2 αμάξια. Τι τσακίστηκε η μηχανή και καρφώθηκε στο αμάξι; Εγώ τον έκλεισα αλλά δεν έπεσε σε μένα, ας πάω να φύγω εγώ έστριψα τι με νοιάζει; Και πολλά άλλα τέτοια που έχω συναντήσει στο δρόμο και ειδικά όταν δούλευα όλη μέρα με ένα μηχανάκι λόγο εργασίας. Έχω πολλά παραδείγματα από τρακαρίσματα και έχουν δει πολλά τα μάτια μου στους δρόμους, έχω και γνωστό 1 χρόνο στην εντατική ακόμα από ηλίθιο που χάζευε και τον πήρε παραμάζωμα. Άμα δε σέβεσαι τον εαυτό σου ως οδηγό τότε πως θα σεβαστείς τους άλλους γύρω σου. Εγώ πάντως ακόμα θα συνεχίσω να κάνω τον κάγκουρα με τον μονοκύλινδρό μου. Έτσι γουστάρω, και όπου με πέρνει θα συνεχίσω να τον κάνω. Όπου οι πιθανότητες είναι μικρότερες να με φάνε λάχανο. οχι επικύνδινοι . Επικίνδυνοι είναι το σωστό Μαθετε ορθογραφία .αν είναι δυνατόν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ThReSh πιστεψε με φιλικα τα λεω , αν τα ελεγα εχθρικα θα ετρωγα ban σιγουρα.. heh! καλά μπροστά σε άλλον φιλικά αυτά δεν είναι δεν λέω ότι δεν έχεις δικαίωμα να τσαντιστείς αλλά το φιλικά στο τέλος φαίνεται γελοίο... γιατί με την ίδια λογική πχ βρίζεις μάνες πετάς και ένα φιλικά πάντα στο τέλος και καθαρίζεις οχι επικύνδινοι . Επικίνδυνοι είναι το σωστόΜαθετε ορθογραφία .αν είναι δυνατόν ε τι είναι η ορθογραφία? (google it damn it!)
Houston Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ρε γαιδούρια ξεχάσατε να πείτε χρόνια πολλά στην Κατερινιώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.