katerina_a_86 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Κάθε φορά που περνάει ένα ρημάδι που κάνει σαν αεροπλάνο παίρνε το νουμεράκι κοπέλλα μου και τηλέφωνο στο 100. Μην γκρινιάζεις μόνο χωρίς να κάνεις τίποτα. Συνήθως τους παίρνουν τηλέφωνο και τους λένε να φέρουν το μηχανάκι από το τμήμα για έλεγχο. Και τους τσούζει πολύ που πρέπει να τα σκάσουν για να ξαναβάλουν τη μαμά εξάτμιση πάνω και να αλλάξουν την πειραγμένη κεφαλή. Δεν αμφιβάλλω ότι αυτές οι μηχανές θορύβου δεν είναι η πλειοψηφία αλλά κάποιοι εδώ μεσα τις υπερασπίζονται κιόλας. [ Οι επιβαίνοντες είναι συνήθως λυκειόπαιδα (οι λεγόμενοι κάγκουρες) με χαίτη στο κεφάλι (τον λεγόμενο λασποτήρα) και προσπαθούν να εντυπωσιάζουν την μαιρούλα.Είναι και παόκια. Άλλοι κάνουν delivery πίτσες με κάτι μηχανάκια που όταν τα ακούς λες δεν θα ξαναπαραγγείλω τίποτα.] Αυτό με την αστυνομία δεν το ήξερα. Δεν πίστευα δηλαδή ότι θα με πάρουν στα σοβαρά. Πάντως δεν είναι ότι καλύτερο να πρέπει να καταφύγεις στην ρουφιανιά επειδή το κράτος δεν μπορεί να πάρει τα μέτρα του και δεν νομίζω να το κάνω. ΛΟΙΠΟΝ φιλε οσο αφορα το χωριο ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ σου που το παιζεις και βερα Αθηναιος 2 ας ερθει οποιος πειραγμενος θελει να μου κανει ζημεια στην περιουσια μου και θα σου πω εγω ποιος ειναι ποιο πειραγμενος μετα. κατερινιο μου δε σου απαντω εσενα γιατι δε σας καταταζω στους οδηγους εσας τις γυναικες αλλα στη κατηγορια " βγηκε ο χαρος παγανια " ασε που αμα με βρεις σημαδι με το κουβα θα σου τον φορεσω κολλαρο η μαλλων κολλιε! φιλικα παντα.. Στο χωριό του να πάει όποιος δεν σέβεται τους άλλους και δεν είναι για να ζει σε πόλη. Η περιουσία σου αν είναι θορυβώδης έχει πάθει ήδη ζημιά οπότε πάνε και διόρθωσέ την. Μη μου απαντάς ως οδηγό.Αδιαφορώ για την γνώμη σου για τις οδηγικές μου ικανότητες και δεν είναι αυτό το θέμα μας. Θα μπορούσες να μου απαντήσεις ως κάποια που την ενοχλεί ο θόρυβος συσκευών σαν αυτή που λες ότι διαθέτεις. Φιλικά πάντα. ρε γαιδούρια ξεχάσατε να πείτε χρόνια πολλά στην Κατερινιώ thanks!!!:-)
ZELDA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 φιλε ThReSh το οτι βαζω "φιλικα " το βαζω για το λογο οτι πιστευω οτι το κλιμα ειναι χαλαρο και δε μαλωνουμε απλα εχουμε καποια αντιπαραθεση σε φιλικο κλιμα , το να βρισω μανες οπως λες .. αντε και εβρισα , ειναι αναγκη να πω φιλικα μετα? δηλαδη αμα βρισω μανες .. καικαι πω και ενα τρ@βα γ@#$% αντι για φιλικα θα αλλαξει κατι? Οσο αφορα τον jason_rethymno καλα φιλε εσυ εισαι ακομα στο δημοτικο νομιζεις οτι αμα δεν κανεις λαθος στην ορθογρσφια θα κερδισεις κουκουρουκου.. απορω πως μπορεις και προσβαλλεις καποιον για τετοια αιτια εστω και δυκτιακα.. να τα κοιταξεις αυτα τα κομπλεξ φιλε . οσο αφορα τον Critter , ενταξει αδερφε αμα εχει 3 νταν τον ηπιαμε.. και τι να λεει hahaha οσο αφορα την κατινα τωρα το μηχανακι μου δεν κανει θορυβο επηδει ειναι κατι χαλασμενο αλλα επηδει εδωσα ενα 500αρικο επιπλεων για να την βαλω και να ΓΟΥΣΤΑΡΩ δε μπορεις να πιασεις το νοημα.. του γουστου , της κ@υλας και ας με γραψει η τροχαια αμα δεν φοραω τον σιγαστηρα μου ... τι μου λες οτι σε υποβαθμιζω την ποιοτητα ζωης σου? εχεις λυσει ολα τα προβληματα σου και το μονο που σε νοιαζει ειναι ο θορυβος απο τα μηχανακια αμα σε πειραζει ΤΟΟΟΟΣΟ ε τοτε αγαπη μου τραβα εσυ στο χωριο σου να ακους τις κατσικες! και να γλυτωσεις απο το θορυβο την εκγληματικοτητα και ολα τα αρνητικα της μεγαλοπουλης .. συγνωμη αλλα εγω μιλαω σταρατα και λεω οτι θελω να πω, δεν κανω τον γλυκουλη επηδει σε λενε κατερινα.. υ.π φιλικα και χρονια πολλα κατερινακι .
sectoras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 για ποιο λογο εγινε banned o zelda επηδει λεει την αλληθια?
jason_rethymno Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 τρεις φαγανε ban. καλα τι εγινε? δε καταλαβα.
duende Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ΛΟΙΠΟΝ φιλε οσο αφορα το χωριο ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ σου που το παιζεις και βερα Αθηναιος 2 ας ερθει οποιος πειραγμενος θελει να μου κανει ζημεια στην περιουσια μου και θα σου πω εγω ποιος ειναι ποιο πειραγμενος μετα. κατερινιο μου δε σου απαντω εσενα γιατι δε σας καταταζω στους οδηγους εσας τις γυναικες αλλα στη κατηγορια " βγηκε ο χαρος παγανια " ασε που αμα με βρεις σημαδι με το κουβα θα σου τον φορεσω κολλαρο η μαλλων κολλιε! φιλικα παντα.. τσαμπα τα bytes που χαραμιζω για παρτη σου αλλα τεσπα οσον αφορα τα χωρια κλπ το αφηνω ανευ σχολιασμου (μη φαμε και ban) οσο για τα kick boxing μπαρμπουτσαλα, μεγαλες κουβεντες μη λες.. . ευχομαι τουλαχιστον η οδηγικη σου συμπεριφορα να μην εχει καμια σχεση με αυτο που δειχνεις εδω μεσα (φιλικα κ μλκιες δε βαζω, στραβα θα το εκλαβεις ουτως η αλλως..) στο θεμα μας τωρα αυτο που ανεφερε ο kfyros σχετικα με το 100 ειναι ενδιαφερον (αν οντως καθεται να ασχοληθει η αστυνομια με τετοια θεματα) συμφωνω οτι καποιος που οδηγει μηχανη καλο ειναι να εχει πρωτα μια εμπειρια απο αυτοκινητο καθαρα και μονο για να διαπιστωσει πως και γιατι σε καποιες περιπτωσεις (πλην εγκεφαλικης μλακιας) δεν μπορουν να υπολογισουν εναν μοτοσυκλετιστη στο δρομο οι εργοστασιακες εξατμισεις δεν ειναι το προβλημα, τα aftermarket μπουρια ειναι. και εκει δε μπορει κανεις να ζητησει τα ρεστα δυστυχως οσο λειπει παιδεια και αλληλοσεβασμος αναμεσα στους πολιτες θα επικρατει αυτο το μπαχαλο και μη ξεχναμε μλακες υπαρχουν και στις 2 πλευρες και μη ξεχναμε μ@λακες υπαρχουν και στις 2 πλευρες
duende Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 πεταξα και γω ενα edit γιατι παρα-αναψανε τα αιματα (χωρις λογο) τεσπα.. ασχετο, τωρα το ειδα tags "γαρδέλης, κολημένα μυαλά, λαϊκισμός, σατανάδες" :lol: (χρονια πολλα κατερινιοοο χοχοχοο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 φιλε ThReSh το οτι βαζω "φιλικα " το βαζω για το λογο οτι πιστευω οτι το κλιμα ειναι χαλαρο και δε μαλωνουμε απλα εχουμε καποια αντιπαραθεση σε φιλικο κλιμα , το να βρισω μανες οπως λες .. αντε και εβρισα , ειναι αναγκη να πω φιλικα μετα? δηλαδη αμα βρισω μανες .. καικαι πω και ενα τρ@βα γ@#$% αντι για φιλικα θα αλλαξει κατι? "χαλαρό" το κλίμα αλλά με το προηγούμενο σου post δείχνεις αγένεια, μην πω ότι προσβάλεις κιόλας... οπότε και πάλι το "φιλικά" δεν άλλαξε κάτι...για αυτό κάθομαι και σε πρήζω...
De@th L0rd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Γιατί σταματήσατε ρε άκαρδοι να ποστάρετε pics με μηχανάκια;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Tα 3 μπανς δε σου φτανανε?
kx5 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα σταθώ στο ότι μερικοί υποστηρίζουν ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι σαν σύνολο καλύτεροι και πιο σωστοί οδηγοί. Είμαι σχεδόν κάθε μέρα/βράδυ στους δρόμους οδηγώντας. Έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν οι μισές μοτοσυκλέτες έχουν καμμένα φώτα (είτε μπροστά, είτε πίσω, είτε και τα δύο). Η πλειοψηφία των οδηγών/συνεπιβατών δε φοράνε κράνος (ορισμένοι το έχουν περασμένο στο χέρι). Οι κολλητές σφήνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα και η παραβίαση κόκκινων φαναριών, STOP παραμένουν καθημερινό φαινόμενο. Δε θα αναφέρω άλλα στραβά καθώς δεν αποτελούν όλα αποκλειστικότητα των μοτοσικλετιστών, αλλά... ...όταν ένας άνθρωπος καβαλάει τη μηχανή του μέσα στη νύχτα, χωρίς φώτα, χωρίς κράνος, "παίζοντας" με τα άλλα οχήματα στο δρόμο - ουσιαστικά παίζοντας με την τύχη του, τότε λυπάμαι αλλά μου είναι δύσκολο να τον κατατάξω στους προσεκτικούς και σωστούς οδηγούς. Κάποιοι θα πουν ότι ξέρει πολύ καλά τη μοτοσυκλέτα του και τις δυνατότητές της, ότι έχει καλύτερη αίσθηση του δρόμου. Κάτι τέτοιο όμως δεν αποτελεί σοβαρή δικαιολογία. Όποτε βρίσκομαι στο δρόμο έχω την αίσθηση ότι σχεδόν οι μισοί μοτοσυκλετιστές οικειοθελώς παίζουν με τη ζωή τους. Ίσως να τα παραλέω στους αριθμούς αλλά και πάλι... είναι πάρα πολλοί.
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Γιατί σταματήσατε ρε άκαρδοι να ποστάρετε pics με μηχανάκια; φιξτ kx5 , έχεις δίκιο σ' αυτά που λες. Ούτε στατιστικό συμπέρασμα μπορεί να βγει "ποιοί είναι καλύτεροι". Σαν "μηχανόβιος" εγώ θα πω ότι ίσως να είναι ποιοτική η διαφορά. Και εννοώ : Ίσως οι "καλύτεροι από τους καλούς", αν συγκρίνεις μηχανόβιους με αυτικινητόβιους, ΙΣΩΣ ν' αποδιεχτούν οι πρώτοι. Κι αυτό γιατί το να "κατέχεις" από μηχανή, σε ζυμώνει αλλιώς. Είναι όμως πολλοί οι παράμετροι που μπαίνουν στη μέση, κι άντε να βγάλεις φιρμάνι "ποιοί είναι οι καλύτεροι" και να γενικεύσεις. Ας μείνουμε στο γεγονός ότι ΓΕΝΙΚΑ από "παιδεία" πάσχουμε, από κράτος πάσχουμε, από υποδομές κι από 1002 άλλα σκ... επίσης πάσχουμε, και γι' αυτό στους δρόμους γίνεται ένα ΓΕΝΙΚΟ μπάχαλο. Αλλιώς ο καθ' ένας θα συνεχίζει να λέει το μακρύ και το κοντό του. Ότι οι "2τροχοι" γράφουν τους πάντες (εαυτούς συμπεριλαμβανομένους) στα παπάρια τους, οι "4τροχοι" είναι βολεμένοι και χασάπηδες, ενώ η αλήθεια είναι ότι και τα 2 υφίστανται σε μεγάλο βαθμό. Τί να μείνει από ένα thread ; "Στηρίξτε" τα δίτροχα, γιατί σαν επιλογή είναι από τη φύση της λύση για πολλά, "βαρέστε" τους κάφρους είτε των 2, είτε των 4, είτε μιλάμε για τροχούς, είτε για πόδια...
cbr600RR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 μας δουλευεις ρε φιλε? επεσες εσυ πανω σε εναν ψυχακια και μας εκανε ολους ισους και ομοιους?? για ολα φταινε οι μηχανες?? μπορω να σου πω 1000 αντιστοιχα παραδειγματα απο αυτα που λετε γα τις μηχανες.. προσπεραση με φλας σε αμαξι και την ιδια στιγμη το αμαξι κανει και αυτο προσπεραση ΧΩΡΙΣ φλας και χωρις να δωσει σημασια στη μηχανη, σε δρομο Τ το αμαξι βγαζει ΟΛΗ τη μουρη και το μισο αμαξι μεσα στη μεση του δρομου για να παρει αυτος και καλα την προτερεοτητα...... εσυ αν πηγαινεις κανονικα, η θα σταματησεις 'η θα γινεις χαλκομανια , αυτοκινητα που κολανε πισω απ το μηχανακι επειδη θελει να παει με το διπλασιο του οριου ταχυτητας ,αμαξια που παρκαρουν μπροστα σε φαναρι διασταυρωσης και το μηχανακι πρεπει να κανει την προσευχη του την στιγμη που περναει με ΠΡΑΣΙΝΟ , αμαξια που φρεναρουν κοκκαλο μονο και μονο επειδη ειχαν κολησει πισω απο αλλο αμαξι που εκανε το ιδιο..... ξεχνανε οτι τα μηχανακια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΔΙΠΛΟ ΔΙΚΣΟΦΡΕΝΟ!! , αμαξια που απλα στο κοκκινο περνανε με τσιτα γκαζια για να γλιτωσουν 2 λεπτα και να το παιξουν μουρες , καποιο αναφερει την μολυνση και το θορυβο μαλλον ΔΕΝ εχει δει πειραγμενο PUNTO να γκαζωνει ενω το φαναρι απεχει 5 μετρα!!! , οσο για την μολυνση τι να σου πω μονο ενας χαζος μπορει να πει οτι τα μηχανακια μολυνουν περισσοτερο απο αμαξι! , γκομενες με αμαξι νομιζουν οτι ειναι σε τανκ και προχωρανε μεχρι να πεσει η Τριπολιτσα! , αμαξια που επειδη βαριουντε οι οδηγοι να σταματησουν στα ΣΤΟΠ ( που να κατεβαζεις τωρα ταχυτητα + συμπλεκτη και φρενο πωω πωω ) μπαινουν με φορα σε διασταυρωσεις και οποιον παρει ο χαρος! και μπορω να μιλαω για ωρες για τους βλακες που μπαινουν σε ενα αμαξι και νομιζουν οτι ειναι ο ΙRΟΝ ΜΑΝ...!! ντροπη ρε .. σκεψου ολα τα παραπαω να σε περιμενουν σε καθε καθετο δρομο.. εσυ εισαι μεσα στο κλουβι αμαξι και δε σου καιγετε καρφι την ιδια στιγμη! οποιον παρει ο χαρος! οι οδηγοι αυτοκινητων ειναι οι πλεον ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.. προχτες στην υμητου ενα μηχανακι περναγε απο πρασινο και ενα αμαξι εξκανε αναστροφη πανω στη λεωφορο και το πηρε σβαρνα το παιδι.. ο οδηγος κατεβηκε και επ το εξης : καλα δε με ειδε να σταματησει..? ε πηγε μαζι με το παιδι στο νοσοκομειο.. το καθε ΖΩΟ που λαδωνει για διπλωμα ειναι πιθανος λογος προκλησης ατυχηματος.. και μετα βγαινει ο αλλος να παραπονεθει για τα μηχανακια.. κανεις δεν ειναι αγιος μην λεμε βλακειες.. αλλα οχι κιετσι.. αμαξια πανω σε πεζοδρομια.. πανω σε διαβασεις πεζων.. πανω σε ραμπες ΑΜΕΑ , αμαξια παντου! ρε σα δε ντρεπεστε! εμεις καθε μερα παιζουμε με τον χαρο.. οι οδηγοι αυτοκινητων μαντεψε τι παιζουν!
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ο αλλος μπορει να εχει νταν ενω εσυ με 3 χρονια αντε πρασινη 2(ολοκληρη) να εχεις παρει. και αν ο αλλος εχει 45αρι;
kx5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 washcloud γενικά είναι θέμα παιδείας. Όσο για το ποιος οδηγός μπορεί είναι ανώτερος, δε το ξέρω. Πιστεύω ότι οι καλύτεροι και πιο προσεκτικοί οδηγοί λογικά θα έχουν εμπειρία και στα δύο οχήματα. cbr600RR δεν έπεσα σε ένα μόνο "ψυχάκια" (όπως τον αποκαλείς)... όπως έγραψα παραπάνω είναι πολλοί, πάρα πολλοί Όσο για τα παραδείγματα που μας λες, μπορώ στα γρήγορα να σου αναφέρω άλλα τόσα με απαράδεκτους μοτοσυκλετιστές. Και αν μερικοί λαδώνουν για το δίπλωμα (ναι είναι ζώα), φαντάσου πόσοι καβαλάνε μοτοσυκλέτα χωρίς δίπλωμα, ή πόσοι αγοράσουν στα ανήλικα παιδιά τους παπιά, σκουτεράκια χωρίς να ίδια να έχουν δίπλωμα. EDIT: Για να μη παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω πουθενά ότι για όλα φταίνε οι μοτοσυκλετιστές (που σε λίγες μέρες θα γίνω και εγώ ένας).
cbr600RR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγω ειμαι με μηχανακι στο δρομο και αν κανω μ@λ@κια θα σκοτωθω.. εαν κανεις εσυ μ@λ@κια με το αμαξι , μπορεις να παρεις κοσμο και κοσμακι σβαρνα! συνεχιζω να υποστηριζω οτι αναφερεσαι σε μια μειοψηφια "παιδιων" που νομιζουν οτι το μηχανακι ειναι μαγκια και παιζουν με τις ζωες τους.. καθε μερα σας τρωω στη μαπα! εσυ με το αμαξι οτι μ@λ@κια και να κανεις εισαι καβατζωμενος.. εγω με την μηχανη ΔΕΝ ειμαι..μπορεις να το καταλαβεις αυτο? ποιος γονεας μωρε αγοραζει στο παιδι του μηχανακι χωρις διπλωμα.. στο μενιδι μενεις με τους γυφτους? ΕΛΕΟΣ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.