Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Nope, δες τι max αναλυση υποστηριζει η καρτα γραφικων σου κ μετα αποφασιζεις
kapezanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 και μια φωτό με το αποτέλεσμα τελικά με την βοήθεια του micos000 (ευχαριστώ φίλε ) αγόρασα την Sparkle 9600 GT SVGA (PCI- Express, 1 GB) και έκανα αναβάθμιση και σε τροφοδοτικό 500W και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... αν (λέω αν) ήθελα να βάλω και τρίτη οθόνη τι θα έπρεπε να κάνω ; Φιλε μου εισαι πολυ σωστος πιλοτος!και το κιριλε σταχτοδοχειο και τη τσιγαρια με τρελαινει!ωραιος!!!
Nick1150 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ Η αλήθεια είναι ότι είμαι άσχετος από παιχνίδια. Τα μόνα παιχνίδια που παίζω εδώ και χρόνια είναι Pro evolution σε PS, και το Microsoft Flight Simulation. Πρόσφατα μάλιστα δοκίμασα online και αρρώστησα. Είμαι κάθε μέρα στο pc μια ώρα περίπου και πετάω. Το online Sim είναι απίθανο. Αν δεν το δοκιμάσει κανείς δεν θα καταλάβει. Αααααα η μέγιστη ανάλυση της κάρτας είναι 2560 x 1024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.