Προς το περιεχόμενο

Έχασα τα αρχεία μου

dennisnv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα φορματ και εχασα τα αρχεια μου.Υπαρχει καποιο προγραμα για να ξαναβρω τα αρχεια μου??Τα χριαζομαι.Σας παρακαλω παιδια απαντηστε ολο το βραδυ θα κατσω και θα περιμενω.:cry::cry:

Δημοσ.
Εκανα φορματ και εχασα τα αρχεια μου.Υπαρχει καποιο προγραμα για να ξαναβρω τα αρχεια μου??Τα χριαζομαι.Σας παρακαλω παιδια απαντηστε ολο το βραδυ θα κατσω και θα περιμενω.:cry::cry:

μόνο recovery σε περίπτωση που διαγράψεις κάτι και πάλι δύσκολα.απο ότι εχω δοκιμασει μόνο εικόνες και μουσική κατάφερα!

δυστυχώς φίλε μου nop!

Δημοσ.

Αυτό που ΔΕΝ θα κάνεις είναι να γράψεις οτιδήποτε πάνω στον δίσκο.

Μην πας να κάνεις εγκατάσταση windows από πάνω δηλαδή ή κάτι τέτοιο. Οτιδήποτε γράφτει στο δίσκο αυτή τη στιγμή θα σβήσει αμετάκλητα κάποιο αρχείο σου.

Θα φορτώσεις λειτουργικό σε άλλο δίσκο, ή αν δεν έχεις θα πάρεις ένα δεύτερο ή θα βάλεις τον σβησμένο σε άλλο pc που λειτουργεί.

Μετά recovery με κάποιο πρόγραμμα. Αν ο δίσκος δεν έχει πειραχτεί λογικά θα τα βρεις όλα.

Επίσης μπορείς να κάνεις boot με ένα linux livecd, για να έχεις λειτουργικό χωρίς να πειράξεις τον δίσκο, αλλα δεν ξέρω καθόλου τι υπάρχει για recovery σε linux.

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιο αξιόπιστο recovery πρόγραμμα, κι ότι καταφέρεις να σώσεις... Ας προτείνει κάποιος ένα σχετικό καλό πρόγραμμα γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το θέμα. Στην χειρότερη περίπτωση, μπορείς να το πας σε επαγγελματία (επαγγελματία όμως, που έχει τα σχετικά προγράμματα και ξέρει να τα χειρίζεται, κι όχι τεχνικό της πλάκας) να προσπαθήσει να σου κάνει ανάκτηση δεδομένων.

Δημοσ.
κανενας πιο εσιοδοξος?

Θα γίνει σίγουρα recovery. Και όχι μόνο αυτό. Τα αρχεία σου θα είναι καλύτερα από πριν. Τα mp3 θα ακούγονται καλύτερα, τα JPEG artifacts θα έχουν φύγει. Και όχι μόνο αυτό. Θα κάνεις καριέρα στη δουλειά σου, θα διαπρέψεις παγκοσμίως, θα ιδρύσεις δική σου εταιρεία και τελικά θα γίνεις ένας από τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Σοβαρά τώρα, με κανένα προγραμματάκι του τύπου R-Studio NTFS (αν θυμάμαι καλά) την κάνεις τη δουλειά σου. Το μόνο "πρέπει" είναι να πάψεις οπωσδήποτε να χρησιμοποιείς το δίσκο μέχρι να κάνεις recovery (και το recovery να το κάνεις οπωσδήποτε σε άλλο δίσκο, για να μη γίνει overwrite). Κατά τα άλλα, κάθε πρόγραμμα έχει τον τρόπο του, αλλά εγώ όσες φορές έχω προσπαθήσει recovery (τουλάχιστον με το πρόγραμμα που ανέφερα), πήρα τα αρχεία πίσω. Χρειάζεται ώρα και υπομονή όμως.

Δημοσ.
κανενας πιο εσιοδοξος?

Φυσικά και δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Μπορείς να "εσιοδοξείς" :-)

Χρησιμοποίησε κάποιο από τα άπειρα προγράμματα ανάκτησης δεδομένων και θα έχεις πίσω έως και 99% των αρχείων σου.

Προσωπικά όταν το χρειάστηκα, το "Recover My Files" 'έκανε θαύματα. Ακόμα και αν μετά το φορμάτ έκανες εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού στον δίσκο. Εγγυημένα.

Δημοσ.

Εκανα μια μαλακια.περασα τα windows.επρεπε να κανω φορματ γιατι δεν δουλεβε καθολουυ το PC.τα εχασα τα αρχεια πιτε μου θα το παρω ξηχρεμα.(το πολυ πολυ να πεσω απο τον 6 που μενω κιολας)δεν ειναι αστιο σοβαρα μιλαω

αν υπαρχει καπιο πραγραμα μιτε απο που να το κατεβασω. ¨σας παρακαλω παιδια

Δημοσ.

Το περασα το προγραμα αλλα δεν ξερω πως να το να χρησιμοποιησω.(μην γελατε)Τι πρεπει να κανω αυριω εχω σχολειο και εχω πραγματα που χριαζομαι.

-----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 01 : 36 : 14-----

Απαντηστε καπιος pleaseeeeeee σας λεω τον χριαζομαι :(:(:(:(

Δημοσ.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς το δίσκο από τον οποίο θες να ανακτήσεις, τόσο μειώνεις τις πιθανότητές σου.

Δημοσ.

Ενταξει δεν τον χρισιμοπειω αλλα τι πρεπει να κανω με το προγραμα??

Απαντηστε ρε παιδια please δεν κοιμαμαι για να φτιαξω το PC μου

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο προγραμμα δεν το ξέρω αλλά δε νομίζω να μπορείς να ανακτήσεις αρχεία χωρίς να έχεις δεύτερο δίσκο να τα βάλεις. Και ένας εξωτερικός ή ακόμα και φλασάκι θα έκανε, αν δεν είναι πολλά.

Αν μιλάμε για το recover my files πάντως ξεκίνα απο δω http://www.recovermyfiles.com/recovery-checklist.php

(google is your friend!)

Έχε υπ'όψιν ότι αυτά τα προγράμματα συνήθως δε σου δίνουν τα αρχεία σου αν δεν τα αγοράσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...