Προς το περιεχόμενο

Τρελο προβλημα με ασυρματο ρουτερ philips.

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Εχω το ασυρματο ρουτερ της philips(μαζι με το κοννεξ)>Εσχατως παρουσιαζει το εξης προβλημα.Οταν αφηνω τον υπολογιστη ανοιχτο για πολυ(πχ ολο το βραδυ) κοβεται η παροχη ιντερνετ(σβηνει το λαμπακι του ιντερνετ στο ρουτερ).Του βαζω λοιπον τους κωδικους της οτενετ([email protected]) και επανερχεται.Τι φταιει.Μου το εκανε μια φορα και νομιζα οτι ειναι τυχαιο αλλα απο οτι βλεπω ξαναγινε χθες.Ειναι θεμα ρουτερ η συνδεσης???

Δημοσ.

Πρέπει να δοκιμασεις και με άλλο ρουτερ για να δεις αν ο αποσυγχρονισμός είναι θέμα ρούτερ ή γραμμής.

Δημοσ.
Πρέπει να δοκιμασεις και με άλλο ρουτερ για να δεις αν ο αποσυγχρονισμός είναι θέμα ρούτερ ή γραμμής.

επειδη δεν εχω αλλο ρουτερ μπορει να γινει αυτο με αλλο τροπο????ΚΑι κατι ακομη .Το οτι γινεται μονο κατα τη διαρκεια της νυχτας μηπως λεει κατι ????

-----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 12 : 29 : 19-----

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα

μαλλον εχεις καποιον ιο

format και καθαρισες

ειναι τρομακτικα δυσκολο να κανω φορματ.Εχω το nod 32.Μηπως να εκανα full system scan?Καποια αλλη ιδεα εκτος φορματ?????

Δημοσ.

εγω θα προτεινα να πεταξεις το μπρικι που σου εδωσαν απο τον οτε και να παρεις ενα ρουτερ της προκοπης! :devil:

Δημοσ.

Το οτι γινεται την νυχτα πιθανον να λέει οτι φορτιζεται πολυ απο το συνεχες download και ισως να ανεβαζει και θερμοκρασια. Ιος δεν νομιζω να ειναι.

Δημοσ.
εγω θα προτεινα να πεταξεις το μπρικι που σου εδωσαν απο τον οτε και να παρεις ενα ρουτερ της προκοπης! :devil:

to philips δε θεωρειται καλο?????

-----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 01 : 13 : 58-----

Το οτι γινεται την νυχτα πιθανον να λέει οτι φορτιζεται πολυ απο το συνεχες download και ισως να ανεβαζει και θερμοκρασια. Ιος δεν νομιζω να ειναι.

Και εγω προς εκει προσανατολιζομαι.Ομως και το πρωι ειναι ανοιχτο αντιστοιχες ωρες.Γιατι κρασαρει το βραδυ και οχι το πρωι?????

Δημοσ.

Υποψιαζομαι οτι το βραδυ θα πιανει μεγαλυτερες ταχυτητες και ετσι περισσοτερα δεδομενα σε λιγοτερο χρονο διαχειριζεται το ρουτερ. Επισης δες μηπως συμβαινουν τιποτα μικροδιακοπες ρευματος το βραδυ. Το phillips δεν ειναι τοσο κακο απλα ενα linksys θα ηταν ακομα καλυτερο!

Δημοσ.

καταρχην σβηνει το λαμπακι του ιντερνετ η του συχρονισμου?.δεν επανερχεται μονο του?γ.χανει τιποτα στοιχεια?αν δεν κατεβαζεις το κανει αυτο?αν απλα εχεις πχ ενα msn ανοιχτο το κανει αυτο?με αλλο p2p προγραμμα δοκιμασες?με αλλο ρουτερ?αλλο firmware.θελει αρκετες δοκιμες για να δεις.

Δημοσ.

Oταν τον αφηνω ανοικτο ολη τη νυχτα το φωτακι του adslαναμενο του ιντερνετ επισης δε κατεβαζει ομως τιποτα.Μολις κανω επανεκιννηση του ρουτερ σβηνει το φωτακι του ιντερνετ.Μπαινω στο σετ up βαζω τους κωδικους της οτενετ και ξεκολαει.Ολα οκ.Μετα τους δικους μου και δουλευει κανονικα.Αυτη ειναι η διαδικασια.

Δημοσ.

Παιδια μπουκώνει το modem απο τα πολλα download.

Το δικό μου εκτός από το μπούκωμα επανεκκινεί μόνο του όταν του βάζω δύσκολα (π.χ.Limewire) και φυσικά μπουκώνει.

Δοκίμασε να βγάλει το firewall του router.

Δημοσ.

μειωσε τα max connections sto προγραμμα που εχεις και επισης κανε port forward.δες για αλλο firmware και δοκιμασε με λιγοτερα αρχεια.λογικα και αμα το κλεισεις και το ξανανοιξεις μετα απο 2-3 λεπτα θα μπει και χωρις να εχεις βαλει ταστοιχεια της οτενετ.απλα μαλλον δεν προλαβενει να κανει timetout οποτε μεχρι να βαλεις οτενετ στοιχεια και τα δικα σοθ ξανα εχει κανει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...