Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για αναγνωση και επεξεργασια αρχειου excel .xlsx

oldnew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα για να επεξεργαστω αρχειο με καταληξη .xlsx . Οχι .xls που ειναι αρχειο excel αλλα αυτο που γραφω το οποιο ειναι αρχειο απο mobile excel αρχειο excel δηλαδη απο κινητα τηλεφωνα pda κλπ. Μπορω να το ανοιξω με το excel 2003 που εχω στο pc αφου εγκαταστησω ενα plugin απο microsoft, αλλα ανοιγει μονο για αναγνωση, δεν μπορω να το ξανασωσω με καταληξη xlsx ωστε να το παρω παλι στο κινητο τηλεφωνο.. Καμια λυση? Καπου διαβασα οτι ισως να μπορω να κανω αυτο που θελω εγκαταστωντας το open ofice, αλλα δεν θα ηθελα να εγκαταστησω ολο αυτο το πακετο μονο για αυτο το λογο μιας και εχω ηδη το excel 2003 ...

Δημοσ.

Είναι τύπος αρχείου του Office 2007. Οι παλιές καταλήξεις, με ένα x στο τέλος συμβολίζουν το 2007 format. ;)

EDIT: Το PDA σου διαβάζει μόνο .xlsx και όχι .xls; Αυτό ακούγεται περίεργο. Σε τέτοια περίπτωση, μάλλον δε θα γλυτώσεις και θα πρέπει να βρεις ένα πακέτο που να επεξεργάζεται το 2007 format (και όχι μόνο να μπορεί να το διαβάσει, όπως το plug-in που έβαλες). Άρα, λογικά, η ευκολότερη λύση είναι να εγκαταστήσεις το Office 2007 αν το έχεις.

Δημοσ.

Φιλε μου, μολις μου ελυσες το προβλημα.. Δεν ηξερα οτι στο κινητο μπορω να σωσω τα αρχεια και στην κλασικη αναλυση .xls τα εσωζε αυτοματα σε μορφη .xlsx, πηγαινωντας στις ρυθμισεις ειδα τελικα οτι μπορω να σωσω και στην κλασικη μορφη, οποτε κανενα προβλημα. Μερικες φορες η λυση ειναι κατω απο τη μυτη μας και δεν τη βλεπουμε ε?.. Και εχω κατεβασει ενα σωρο προγραμματα προσπαθωντας να κανω τη μετατροπη απο τη μια μορφη στην αλλη.. Thanks και παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...