oldnew Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Υπαρχει καποιο προγραμμα για να επεξεργαστω αρχειο με καταληξη .xlsx . Οχι .xls που ειναι αρχειο excel αλλα αυτο που γραφω το οποιο ειναι αρχειο απο mobile excel αρχειο excel δηλαδη απο κινητα τηλεφωνα pda κλπ. Μπορω να το ανοιξω με το excel 2003 που εχω στο pc αφου εγκαταστησω ενα plugin απο microsoft, αλλα ανοιγει μονο για αναγνωση, δεν μπορω να το ξανασωσω με καταληξη xlsx ωστε να το παρω παλι στο κινητο τηλεφωνο.. Καμια λυση? Καπου διαβασα οτι ισως να μπορω να κανω αυτο που θελω εγκαταστωντας το open ofice, αλλα δεν θα ηθελα να εγκαταστησω ολο αυτο το πακετο μονο για αυτο το λογο μιας και εχω ηδη το excel 2003 ...
teo64x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Είναι τύπος αρχείου του Office 2007. Οι παλιές καταλήξεις, με ένα x στο τέλος συμβολίζουν το 2007 format. EDIT: Το PDA σου διαβάζει μόνο .xlsx και όχι .xls; Αυτό ακούγεται περίεργο. Σε τέτοια περίπτωση, μάλλον δε θα γλυτώσεις και θα πρέπει να βρεις ένα πακέτο που να επεξεργάζεται το 2007 format (και όχι μόνο να μπορεί να το διαβάσει, όπως το plug-in που έβαλες). Άρα, λογικά, η ευκολότερη λύση είναι να εγκαταστήσεις το Office 2007 αν το έχεις.
oldnew Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Φιλε μου, μολις μου ελυσες το προβλημα.. Δεν ηξερα οτι στο κινητο μπορω να σωσω τα αρχεια και στην κλασικη αναλυση .xls τα εσωζε αυτοματα σε μορφη .xlsx, πηγαινωντας στις ρυθμισεις ειδα τελικα οτι μπορω να σωσω και στην κλασικη μορφη, οποτε κανενα προβλημα. Μερικες φορες η λυση ειναι κατω απο τη μυτη μας και δεν τη βλεπουμε ε?.. Και εχω κατεβασει ενα σωρο προγραμματα προσπαθωντας να κανω τη μετατροπη απο τη μια μορφη στην αλλη.. Thanks και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.