makis129 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Με ενδιαφερει να παρω ενα δανειο καταναλωτικο περιπου 3500 για 2 χρονια και ενω οι τοκοι ειναι περιπου 400 ευρω σχεδον σε ολες τις τραπεζες σου βαζουν με τον τσαμπουκα αλλα 200 ευρω για ανοητα εξοδα φακελου/προεγκρισεως. Μεχρι στιγμης, η καλυτερη μου επιλογη ειναι μεσω της αγροτικης τραπεζας που αναφερει στο site της οτι εχει εξοδα 90ευρω. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια τραπεζα που να σου δινει καταναλωτικο με λιγοτερα ή καθολου εξοδα?
klainmaingr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Και να μην έχει έξοδα θα τα πληρώνεις στους τόκους ή στο κυμαινόμενο εν καιρό... Επίσης οι περισσότερες χωρίς έξοδα έχουν πρόστιμο αποπληρωμής που για μένα είναι ο χειρότερος τραπεζικός θεσμός ever και γι αυτό δεν έχω ποτέ ιδιαίτερα πάρεδωσε.. Τέλος το καταναλωτικό μου ακούγεται luxury related και ο σέφ προτείνει να μαζέψεις τα $$ (δεν είναι τραγικό ποσό τα 3500€) και να τα χρησιμοποιήσεις μετά κατα βούληση αποφεύγοντας να δώσεις άλλα πόσα νταβατζιλίκι σε κάποια τράπεζα..
af9pk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Για κοίταξε στην Alpha Bank το Alpha Επιπλεον (μέχρι 6000€) - δεν έχει καθόλου έξοδα εγκρίσεως.
kosmasgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 80 ευρώ νομίζω έχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.