katsikoula Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 παιδια σκεφτομαι να παρω router κ ειμαι αναμεσα στα εξης 2: * Asus DSL-N13 * Asus WL-500W εχω καταληξει σε αυτα τα 2 επειδη εχουν υψηλες ταχυτητες αλλα κ ftp κ print server (κ τα 2 πολυ σημαντικα γ εμενα). απο οτι εχω καταλαβει η μονη διαφορα τους ειναι οτι το πρωτο ειναι modem-router ενω το δευτεροε ειναι μονο router. εμενα δεν με πειραζει κ τοσο πολυ αυτο. αλλοστε εχω ενα modem-router (Linksys WAG200G) κ σκεφτομαι μηπως μπορω να το "ενωσω" με καποιο απο τα 2 πρωαναφερομενα κ να συνδιασω modem με router κ να ειναι ενταξει. εσεις τι λετε??? γινεται να τα συνδεσω με καποιον τροπο ωστε να μην χριαστει να δωσω παραπανω λεφτα ωστε να παρω το DSL-N13??? αν καποιος εχει καμια προταση για router ή για modem-router που να ειναι τεχνολογιας N κ να ειναι επισης print & Ftp server ας το πει.
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μπορεις να τα ενωσεις οπως λες απλα σκεψου οτι θα μπλεχτεις με αρκετα παραπανω ρυθμισεις οπως θα ειναι πιο δυσκολο το Port forward γιατι θα πρεπει να γινουν 2 port forward.το εχω κανει αυτο που λες με router zyxel και access point belkin.δεν ειναι κατι το δυσκολο αλλα αναλογως τι ξερει ο καθενας.επισης το wl 500w εχει απειρα firmware για οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις οπως λενε.
katsikoula Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 επιτελους μια απαντηση!!! LOL καπου διαβασα οτι το wl 500w συγχρονιζει αρκετα χαμηλα σε γραμμη ADSL2+. πιο συγκεκριμενα συγχρονισε σε 13MB ενω ενα καινουριο μοντελο Netgear (δεν θυμαμαι πιο ακριβως) συγχρονισε στα 24MBps. κριμα δεν ειναι να πιανω τοσο χαμηλες ταχυτητες??? οταν λες απειρα firmware εννοεις custom ε??? αυτα τι παραπανω κανουν απο το αυθεντικο??? σε τι χρησιμευουν??? μπορεις να δωσεις κανενα παραδειγμα???
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 α.δεν ξερω τι παραπανω κανουν τα custom.β.δεν γινετε να συγρχονιζει τοσο πιο χαμηλα.εγω πχ με speedtouch 780 κλειδωνε 3 mbit πιο χαμηλα απο Linksys αλλα οχι και 11 mbit πιο κατω.και για να πιασεις 24 δεν ειναι θεμα ρουτερ αλλα πρεπει να εισαι διπλα στον οτε.εχω δοκιμασει πολλα netgear και πραγματι οταν περνουσα το τελευταιο firmware συγχρονιζαν πιο ψηλα απο οτι με τα προηγουμενα αλλα κανα megabit οχι παραπανω.το ιδιο και με το linksys.για να πετυχεις 24 πρεπει να εισαι κολητα στον οτε οποτε δεν πιστευω οτι καποιος που ειναι διπλα στον οτε και κλειδωνει 24 οτι με to asus θα κλειδωνει 13.δεν τα εχω δοκιμασει τα asus αλλα μου φενεται τρελη διαφορα.τωρα ας μας πει καποιος που το εχει στα ποσα κλειδωνει αμα εχει κανει και δοκιμη με αλλο ρουτερ.απο ρουτερ σε ρουτερ βλεπεις διαφορα αλλα της ταξης του 1,2 mbit ΣΥΝΗΘΩς.σπιτι μου που εχω δοκιμασει 2-3 ρουτερ το speedtouch to 780 μου εριξε 2,5 mbit και σε καποιου εχω ακουσει max 5 mbit.απλα η speedtouch εβγαλε το 787 και δεν μπηκε στον κοπο να βγαλει firmware για να διορθωσει αυτο ας το πουμε το bug.οτι αλλο ειναι και μπορω να βοηθησω tell me.μπορεις να παρεις απλα access point asus αλλα δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα ειναι ολα ευκολα.υπαρχουν βεβεα και πατεντες για να παιξει πιο ευκολα αλλα εκει δεν ξερω τι θα γινει με τον δισκο.ΛΟΓΙΚΑ παντα και με τη ν πατεντα που κανουμε για να κανουμε εναν adsl router σκετο access point χωρις πολλα πολλα πιστευω οτι θα παιξουν και οι δισκοι αφου στην πραξη απλα μια ip τους κανει assign.το ιντερνετ παει απο αλλου οποτε αμα θες και φοβασε το asus adsl παρε το access point και σε βοηθαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.