Προς το περιεχόμενο

Κολαει το pc μου!!!

peorambo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. εκεί που κάθομαι και ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου ξαφνικά κολάι. Παγώνη η οθόνη και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι reset από τον πύργο. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από θερμοκρασία και αγόρασα ένα tower της raidmax με 5 ανεμιστήρες μια 2 μνήμη στα 1066(είχα άλλη μια ίδια και τώρα έχω 4gb) και έναν άλλον hdd sata II 250gb Πιστεύοντας ότι θα είναι ένα από αυτά αλλά τελικά πάλι το κάνει. Τι μπορεί να φταίει??? Ευχαριστώ

post-43195-129062977571_thumb.jpg

post-43195-129062977573_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι εννοείς όταν λες εκεί που κάθεσαι και ασχολείσαι; Όταν παίζεις παιχνίδια ή όταν είσαι στο msn ή ακούς μουσική π.χ.;

Πριν αλλάξεις κουτί, τσέκαρες θερμοκρασίες κάρτας γραφικών, επεξεργαστή, chipset;

Από τι αποτελείται το σύστημα;

Δημοσ.

Για καλο κ για κακο ανοιξε τον κ κοιταξε μην εχει ξεκουμπωθει καμια καρτα γραφικων η μνημη (μην τυχον εκανες καμια αναβαθμιση .

Δημοσ.

Δώσε παραπάνω πληροφορίες. Μπορεί να "κολλάει" για χίλιους δυο λόγους. Τι κάνεις όταν κολλάει; Παίζεις παιχνίδια, σερφάρεις κτλ ; Ή συμβαίνει σε τυχαία διαστήματα ανεξαρτήτως του τι κάνεις;

Δημοσ.

Αρχικα δινεις μια περιγραφη του συστηματος ... το προβλημα το παρουσιασε ξαφνικα μετα απο καποιο μεγαλο διαστημα που ολα πηγαιναν καλα η απο την αρχη που το εστεισες ;

Δημοσ.
Τι εννοείς όταν λες εκεί που κάθεσαι και ασχολείσαι; Όταν παίζεις παιχνίδια ή όταν είσαι στο msn ή ακούς μουσική π.χ.;Δεν κολλάει κάπου συγκεκριμένα. Μπορεί δηλαδή να κολλήσει όταν κάνω download ή όταν παίζω game ή ή ή ή

Πριν αλλάξεις κουτί, τσέκαρες θερμοκρασίες κάρτας γραφικών, επεξεργαστή, chipset;

Όχι δεν είχα τσεκάρει τίποταΑπό τι αποτελείται το σύστημα;Το σύστημα αποτελείται από (Intel core 2 duo E8200 2.66ghz,4gb ram 1066,asus 3650,motherboard είναι της foxconn)

Μαλλον φταινε τα windows σου αφου απεκλεισες το προβλημα υπερθερμανσης!

Για καλο κ για κακο ανοιξε τον κ κοιταξε μην εχει ξεκουμπωθει καμια καρτα γραφικων η μνημη (μην τυχον εκανες καμια αναβαθμιση .O tower έχει κουμπωθεί και ξεκουμπωθεί αρκετές φορές για καθάρισμα για έλεγχο στα ποδαράκια μην δεν παταεί κάτι καλά κτλ κτλ

Δώσε παραπάνω πληροφορίες. Μπορεί να "κολλάει" για χίλιους δυο λόγους. Τι κάνεις όταν κολλάει; Παίζεις παιχνίδια, σερφάρεις κτλ ; Ή συμβαίνει σε τυχαία διαστήματα ανεξαρτήτως του τι κάνεις;ανεξαρτήτως του τι κάνω

για δες και τους πυκνωτες γυρω απο τον επεξεργαστη, μηπως εχει σκασει κανεις ?εχει τσεκαριστει και αυτο ολα οκ

Τι τροφοδοτικάκι εχουμε?κάρτα γραφικών...Έχεις αποκλείσει το γεγονός να κρασαρουν τα windows?εχω βαλει 3 διαφορετικα windows τροφοδοτικο δεν ειναι κατι ποιοτικο παντως

Αρχικα δινεις μια περιγραφη του συστηματος ... το προβλημα το παρουσιασε ξαφνικα μετα απο καποιο μεγαλο διαστημα που ολα πηγαιναν καλα η απο την αρχη που το εστεισες ;μετα απο διαστημα αλλα δεν αλλαξα κατι ετσι ωστε να φταει αυτο ξαφνικα αρχισε.βασικα θα κανω μια αγορα ενος τροφοδοτικου για να τσεκαρω και αυτο και και εκει ειναι ισως φταει motherboard η cpu αλλα ποτε δεν ξερεις

Το μονο που μενει να αλλαξω ειναι τροφοδοτικο,cpu και motherboard ολα τα αλλα εχουν αλλακτει

Δημοσ.

Τρέξε ένα Ubuntu live CD, σέρφαρε με αυτό για κανά μισάωρο και πες μας αν και εκεί σου παρουσιάζονται προβλήματα

Δημοσ.

Αντι να δωσεις τοσα λεφτα που ετσι που πας θα αγορασεις κομματι κομματι δευτερο υπολογιστη για να τσεκαρεις τι φταιει στον πρωτο γιατι δεν το πηγες σε ενα τεχνικο να γλυτωσεις και λεφτα και χρονο και ταλαιπωρια;

Δημοσ.

το πηγα σε 2 διαφορετικους.τα ιδια που σας ειπα μου ειπαν.δλδ τροφοδοτικο και αν κολλαει και εκει motherboard και cpu.να ρωτησω κατι που ισως ακουστη χαζο.το πυργο τον εχω στο πατωμα και ουτε σε βαση ουτε να πατει πουθενα μπορει να φταει και απο κει κατι πχ υγρασια??

Δημοσ.

Να κολάει απο υγρασία; Δύσκολο. Κάνε ένα clear cmos, Βάλε και ένα πρόγραμα να βλέπεις θερμοκρασίες. Πχ HwMonitor.

Και τελικά δεν είπες τι κάνεις και σου κολάει. Κάνεις κάτι το ιδιαίτερο; Η κολάει μόνο του σε άσχετη στιγμή;

Καινούργια εγκατάσταση δοκίμασες; Αν έχεις Vista έχω παρατηρήσει μια ιδιαιτερότητα στις εγκαταστάσεις. Για κάθε driver θέλει reboot now γιατί αν κάνει reboot later σε κάθε εγκατάσταση των drivers μετά γ@μιέτ@ι το σύμπαν.

Δημοσ.

αυτο με το reboot δεν το ηξερα.για την θερμοκρασια εχω στο πυργο αν δεις την φωτο που εχω φαινεται.δεν κανω κατι απλα εκει που καθομαι κολλαει.εχω κανει setup πολλες φορες και με διαφορετικα windows vista

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...