shadowman1480 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 έχω ακούσει κ δει στο ebay κυρίως, για ανταπτοράκια κόστους μερικών € που προσαρμόζονται στην υπάρχουσα θέση σιμ του κινήτου κ δέχονται 2 σιμ οι οποίες βέβαια δε δουλεύουν ταυτόχρονα. έχεις κανείς ανάλογη εμπειρία?? ισχύει κάτι τετοιο? δουλευει?? κ που μπορώ να βρω στην ελληνική αγορά? (κατα προτίμηση χωρίς πιστωτικές, paypal κτλ) εδώ βρήκα ένα βίντεο >http://www.youtube.com/watch?v=50y9j7w72-E&eurl
Monkey D. Luffy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αυτο ενδιαφέρει και εμένα. Αν μπορεί κάποιος να μας πεί και κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που μπορούμε να βρούμε τα ανταπταράκια, θα του ήμουν ευγνώμων
dragonios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εχω παρει εγω ενα τετοιο απο το ebay και δουλευει μια χαρα, χρειαστηκε να κοψω τις sim αλλα μεσα στο πακετο εχει ολα οσα χρειαζονται για να το κανετε και επισης εχει και βασεις που μπορεις να βαλεις την κομενη sim και να την χρησιμοποιησεις σαν κανονικη. Δεν εχω κανενα προβλημα, η αλλαγη του αριθμου γινεται μεσα απο ενα μενου που προστιθεται στο τηλεφωνο και αλλαζει χωρις να χρειαστει να κανεις επανεκκινηση, το μονο μειον ειναι οτι δεν κραταει το αρχειο των κλησεων οταν αλλαζεις απο το ενα νουμερο στο αλλο.Δεν θυμαμαι ακριβως την ονομασια αλλα αν ψαξετε στο ebay θα βρειτε πολλα, φροντιστε να ειναι 20th generation , νομιζω.
shadowman1480 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εχω παρει εγω ενα τετοιο απο το ebay και δουλευει μια χαρα, χρειαστηκε να κοψω τις sim αλλα μεσα στο πακετο εχει ολα οσα χρειαζονται για να το κανετε και επισης εχει και βασεις που μπορεις να βαλεις την κομενη sim και να την χρησιμοποιησεις σαν κανονικη.Δεν εχω κανενα προβλημα, η αλλαγη του αριθμου γινεται μεσα απο ενα μενου που προστιθεται στο τηλεφωνο και αλλαζει χωρις να χρειαστει να κανεις επανεκκινηση, το μονο μειον ειναι οτι δεν κραταει το αρχειο των κλησεων οταν αλλαζεις απο το ενα νουμερο στο αλλο.Δεν θυμαμαι ακριβως την ονομασια αλλα αν ψαξετε στο ebay θα βρειτε πολλα, φροντιστε να ειναι 20th generation , νομιζω. εσύ δηλ έχεις αυτό το σύστημα αν κατάλαβα καλα σε παρακαλώ ενημέρωσε με αν μιλάς για αυτό ακριβώς το σύστημα ή για κάποιο άλλο
dragonios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αυτο ακριβως και το εχω σε ενα motorola K1 KRZR.
androu Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 εγώ εχω αυτό που δεν κόβονται! πότε πότε κολούσε το κινητό έπρεπε να το κλείσω να το ξανα ανοίξω, ύστερα κλείνει με δυσκολία το καπάκι, (όλα αυτά σε Nokia n80) Η αλλαγή από sim σε sim γίνεται μέσα απο μενού και παίρνει περίπου 30'' να αλλάξει απο το ένα δίκτυο στο άλλο. Αλλά με την αλλαγή δεν έστελνε μηνύματα με την πρώτη προσπάθεια! Επίσης όπως ειπώθηκε δεν δουλεύουν μαζί ταυτόχρονα και είναι ένα - αυτό !
shadowman1480 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αυτο ακριβως και το εχω σε ενα motorola K1 KRZR. σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την πληροφορία. παρήγγειλα το ίδιο κ γω κ ας ελπίσουμε ότι θα δουλεύει κ χωρίς κολλήματα. και ειναι πολύ σημαντικό ότι δε θέλει κάθε φορά restart, βέβαια ενδέχεται να καταστραφούν οι σιμ για πάντα αν δε δουλέψει, αλλά αυτό λύνεται... όταν εννοείς ότι είχε μέσα όλα τα απαραίτητα σύνεργα, τι εννοείς (εκτός απ το τσιπακι) ???
dragonios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ειχε οδηγο για να κοψεις σωστα τις sim και 2 βασεις σαν κανονικες sim οπου μπορεις να βαλεις την κομενη σιμ και να την χρησιμοποιησεις στο κινητο οπως τωρα.Να δωσεις μεγαλη προσοχη στο κοψιμο της σιμ.
shadowman1480 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 να σαι καλά φίλε, πολύ χρήσιμα όλα όσα είπες
AlexNet Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κ γιατί δεν κάνεις και τα 2 νούμερα cosmote και να βάλεις τους αριθμούς στην ίδια κάρτα;
shadowman1480 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κ γιατί δεν κάνεις και τα 2 νούμερα cosmote και να βάλεις τους αριθμούς στην ίδια κάρτα; δεν θέλω απλά τα 2 νούμερα σαν νούμερα σε 1 κινητό! θέλω τις προσφορές 2 διαφορετικών εταιριών σε ενα κινητο, απλά για να μην κουβαλώ 2 κινητα κ 2 φορτιστές.
AlexNet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω η samsung έχει μια συσκευή που υποστηρίζει 2 κάρτες ταυτοχρονα.
hristos 22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω η saυmsung έχει μια συσκευή που υποστηρίζει 2 κάρτες ταυτοχρονα. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001175 Και να υπογραμμησω οτι εχει πολυ χαμηλο δεικτη ακτινοβολιας(SAR 0,22)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.