varemenos2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Βλέπετε ακόμη κινούμενα σχέδια (παιδικά) τα σαββατοκύριακα??
antonl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ο τίτλος παραπέμπει αλλού Βλέπω κανα στρουμφάκι (την παλιά σειρά) άμα τα πετύχω αλλά μην διαδοθεί. Βασικά θα βλεπα και τίποτα tiny toons/bugs bunny/beep-beep [=road runner] (με υπότιτλους) αλλά είναι ντεμοντέ και δεν τα παίζουν. Εκτός αν μετά από τόσα χρόνια μου φαίνονταν πολύ ξενέρωτα...
varemenos2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Το road runner ειναι σταθερη αξια!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 μου αρεσει ο νταφυ ντακ. Kι εμένα, μην ντρέπεσαι. Όπως και ο Road Runner με τον Wile E. Coyote.
SCORPIO777 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Kι εμένα, μην ντρέπεσαι. Όπως και ο Road Runner με τον Wile E. Coyote. ssssssssssss
dennisnv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εγω βλεπω το " Ιγκι Αρμπακλ " Κ' το " Τi Τρεχει Με Τον Αντι; ".Εβλεπα και ενα αλλο αλλα μαλλον το σταματισανε στο JETIX A και κατι ακομα Δεν ειμαι ενηλικας (λόλ)
pappous_soulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Λούνυ τούνς άουτ οφ δε κουέσιον,αν και που χρόνος..
k.tnb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Από κλασικά, αυτά που τα σπάνε είναι Road Runner και μερικά επεισόδια από Bugs Bunny με ένα τρελό μαύρο ταύρο!!! Η πώρωση η απίστευτη όμως είναι μια! DRAGON BALL!!! Κυρίως οι πρώτοι κύκλοι, όταν ήταν πιτσιρικάς.
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Όντως γεμάτος προσδοκίες ο τίτλος... Κρίμας... Παιδικά κιν. σχέδια δεν πετυχαίνω συχνά, (μάλλον ποτέ), αλλά υποθέτω πως θα τα χάζευα άνετα.
Nikosgiann Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 bob sponge(μεγαλη π..αρα) αλλα ωραιος...
Garnele Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αμέ. Και μεσοβδόμαδα ενίοτε μάλιστα. (τα πλεονεκτήματα του να έχεις μικρή αδερφή)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Βλέπετε ακόμη κινούμενα σχέδια (παιδικά) τα σαββατοκύριακα?? κατεβάζουμε και βλέπουμε Anime, μετράει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.