Προς το περιεχόμενο

Ιδέα για τα Χριστούγεννα

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και λογο εποχης Χρστουγεννα και ετσι εχω μια ιδεα που την πειρα απο εδω http://forum.tdu-central.com/index.php

μολις ανοιξει η σελιδα μετα απο κανα 2 δευτερα αρχιζει να χιονιζει σαν εφε....

ωραιο δεν θα ηταν για την homepage? η για την κεντρικη του φορουμ?

και κατω δεξια να αρχισει να σχηματιζεται ενα μικρο βουναλακι χιονι και μολισ φτασει π.χ. τα 50pixel σε υψος και τα 120 σε πλατος να εξαφανιζεται και παλι απο την αρχη...δεν ξερω αν αυτο γινεται αλλα δεν θα ηταν ασχημο...περιμενω αποψεις

Δημοσ.

Είμαι μέσα, αλλά να υπάρχει μια εύκολη και γρήγορη one-click επιλογή για απενεργοποίηση του εφέ, για όσους έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Τσέκαρε λίγο το CPU usage του web browser σου όταν έχεις σε αυτόν ανοιχτό tab στην ιστοσελίδα που έδωσες. Κλείσε το tab και ξανακοίτα το CPU usage. Βλέπεις αυτό που βλέπω κι εγώ... ;

• Moderators
Δημοσ.

Ειχαμε βαλει στο Octech πριν 2 χριστουγεννα (μπορει και 3).

Ηταν αρκετα Lite, εμφανιζοταν μονο στη κεντρικη σελιδα (το χιονακι που επεφτε - πολυ πιο πυκνο απο αυτο που ειναι στο λινκ).

Νταξει ζοριζε λιγο τις παλαιοτερες cpu, αλλα αφου ηταν μονο στη κεντρικη χαλαλι σου φτιαχνε το κεφι. :-)

Δημοσ.

και κατω δεξια να αρχισει να σχηματιζεται ενα μικρο βουναλακι χιονι και μολισ φτασει π.χ. τα 50pixel σε υψος και τα 120 σε πλατος να εξαφανιζεται και παλι απο την αρχη...

επισης να πιανει χιονει στις επιγραφες και ο δεικτης του ποντικιου να γινεται φτυαρι και να φτυαριζουμε για να δουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...