Προς το περιεχόμενο

Apple In-Ear Headphones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κωδικοί έχουν να κάνουν με τα μοντέλα που αλλάζει η apple λόγω μικροδιαφορών, όπως πολύ σωστά αναφέρεις λίγο διαφορετικό remote, κ.λ.π.

Όσο για Σκρουτζ,  τους έχω στείλει μήνυμα, γιατί η συσκευασία που δίνουν τα καταστήματα είναι χωρίς τα μεταλικά φίλτρα και τις σιλικόνες. Βασικά μόνο η τριγωνική θήκη ε μιά ζελατίνα... Τα έχω αγοράσει στην τιμή των 16€. 

Βασικά είναι ανοιγμένη συσκευασία που περιέχει μόνο τα ακουστικά και την θήκη μεταφοράς. 

Αυτό που δεν ξέρω είναι, το πόσο αυθεντικά είναι τα ακουστικά αυτά και πως μπορείς να το αναγνωρίσεις. 

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://rinchoi.blogspot.com/2013/08/apple-me186lla-budget-wonder-updated.html

Αναλυτικό review με μέτρηση συχνοτήτων και χαρακτηριστικών. 

Παλιό μεν, αλλά έτσι και αλλιώς είναι παλιά σειρά ακουστικών, που ακόμα δεν έχει ανανεωθεί. 

Επεξ/σία από nikoskard
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν επανέρχομαι για τα ακουστικά. 

Μετά από 4 μήνες περίπου το ένα ακουστικό σταμάτησε να λειτουργεί, χωρίς να έχει κοπεί ή τσακίσει κάποιο καλώδιο. 

Τα είχα αγοράσει από Σκρουτζ στην τιμή των 16€ και τα πήγα στην infoquest με την απόδειξη αγοράς. 

Το αποτέλεσμα είναι ότι τα αντικατέστησε με καινούργια. Και μάλιστα μέσα είχαν και την θηκούλα "κάψουλα" με τις επιπλέον σιλικόνες, που έλειπε από την συσκευασία "blister" που δίνουν στα σκρουτζομάγαζα.

Φυσικά αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά που πωλούνται είναι αυθεντικά, απλά ανοιγμένες συσκευασίες.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...