Προς το περιεχόμενο

Νέα iMac

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν τα macbook pro ειχαν 8600m gt, υπηρχαν κ αλλα φορητα με τετοιες καρτες γραφικων ή κ καλυτερες..

Μαλιστα τα αλλα φορητα δεν ειχαν underclocked εκδοσεις της 8600m gt οπως στα macbook pro που λογω προβληματων θερμοκρασιων ειχε ρυθμισει η apple την καρτα γραφικων να δουλευει χαμηλοτερα..(κουτσερεμενη-underclocked δηλαδη 8600m gt)

Τωρα τα macbook pro εχουν 9600m gt(κ την 9400m gt). Υπαρχουν φορητα που εχουν 9600m gt (οχι underclocked οπως νομιζω ειναι ακομα στα macbook pro ) ή κ ακομα καλυτερες καρτες γραφικων.

Ο συνδυασμος 2 καρτων γραφικων υπαρχει σε αλλα μηχανηματα εδω κ 2-3 χρονια , με πρωτοπορο την sony.

Μαλιστα, σε αναλογα φορητα στα vista επιλεγεις on the fly την καρτα γραφικων που θελεις να λειτουργει ή μπορουν να λειτουργουν ταυτοχρονα.

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οταν τα macbook pro ειχαν 8600m gt, υπηρχαν κ αλλα φορητα με τετοιες καρτες γραφικων ή κ καλυτερες..

Μαλιστα τα αλλα φορητα δεν ειχαν underclocked εκδοσεις της 8600m gt οπως στα macbook pro που λογω προβληματων θερμοκρασιων ειχε ρυθμισει η apple την καρτα γραφικων να δουλευει χαμηλοτερα..(κουτσερεμενη-underclocked δηλαδη 8600m gt)

Τωρα τα macbook pro εχουν 9600m gt(κ την 9400m gt). Υπαρχουν φορητα που εχουν 9600m gt (οχι underclocked οπως νομιζω ειναι ακομα στα macbook pro ) ή κ ακομα καλυτερες καρτες γραφικων.

Ο συνδυασμος 2 καρτων γραφικων υπαρχει σε αλλα μηχανηματα εδω κ 2-3 χρονια , με πρωτοπορο την sony.

Μαλιστα, σε αναλογα φορητα στα vista επιλεγεις on the fly την καρτα γραφικων που θελεις να λειτουργει ή μπορουν να λειτουργουν ταυτοχρονα.

Και η Toshiba σε κάποιο Qosmio (των 3000 ευρώ, αν θυμάμαι καλά) έχει διπλή κάρτα γραφικών...

Κανένα όμως δεν έχει συνδυασμό με την 9400 (η πιο δυνατή integrated κάρτα) όπως επίσης κανένα δεν μπορεί ακόμα να τις εκμεταλλευτεί ταυτόχρονα.... Ελπίζουμε σύντομα το Snow Leopard να μας δώσει αυτή τη χαρά :-)

Δημοσ.
Και η Toshiba σε κάποιο Qosmio (των 3000 ευρώ, αν θυμάμαι καλά) έχει διπλή κάρτα γραφικών...

Κανένα όμως δεν έχει συνδυασμό με την 9400 (η πιο δυνατή integrated κάρτα) όπως επίσης κανένα δεν μπορεί ακόμα να τις εκμεταλλευτεί ταυτόχρονα.... Ελπίζουμε σύντομα το Snow Leopard να μας δώσει αυτή τη χαρά :-)

Διπλη καρτα γραφικων εχουν μερικα φορητα των 1500 ευρω. (που αν ειναι ιδιας εταιριας, μπορουν συνηθως να τις εκμεταλλευουν ταυτοχρονα σε vista)

Αλλα φορητα πετυχαινουν παρομοιες αυτονομιες χωρις χρηση διπλης καρτας γραφικων .

Το qosmio που λες εχει 3πλη! (2 δυνατες σε sli για παιχνιδια κ μια οικονομικη για μπαταρια)

Δημοσ.

haHa συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά διαφωνώ στο θέμα της 8600 GT. Ό,τι και αν μου πεις στο θέμα αυτό, εγώ ξέρω ότι αναγκάστηκα να πάρω mac (ήμουν πάντα pc user) όχι μόνο γιατί είχα ένα θαυμασμό προς την Apple από παλιά, τότε που τα pc με το Dos και τα win95 ήταν απλώς για γέλια μπροστά στα mac (ντρεπόμουν όμως να πω στον μπαμπά σκάσε τόσα για power pc), αλλά γιατί κανένα pc στην κατηγορία των 1500 ευρώ δε μου έδινε μία gpu της προκοπής. Οπότε όταν άρχισα να ανεβαίνω προς τα 2000 είπα στον εαυτό μου: δεν παίρνεις καλύτερα ένα mac που έχει και ασύλληπτη οθόνη ματ, είναι αλουμινένιο, τρέχει vista και μπορείς να δεις πώς είναι και αυτό το Leopard;

Αααα παιδιά μην ξεχνάτε και το θέμα του DVI για τα macbook. Ακόμη και αν είχε HDMI το DVI πρέπει να υπάρχει.

Δημοσ.

Μαλλον δεν εψαξες καλα τοτε..

Υπηρχαν λαπτοπ με 1500 ευρω κ καλυτερα specs-επιδοσεις.. (με 8600m gt ή καλυτερη χωρις μαλιστα να ειναι κουτσουρεμενη οπως του macbook pro για να αποφυγει τα προβληματα θερμοκρασιων)

Δημοσ.

Βρε για τόσο μακάκα με έχεις; Χαχαχα! Είχα φάει τον κόσμο. Μιλάω για τις αρχές του περασμένου Ιουλίου. Και μη μου πεις για 8700. Υπερχρονισμένη 8600 είναι και την υπερκοστολογούσαν κιόλας. Τώρα όσον αφορά τον υποχρονισμό που είπες εγώ την έχω υπερχρονίσει τρελά με nvidia tools, αλλά αύξηση στη θερμοκρασία είδα ελάχιστη. Βέβαια δεν είδα και την τρελή αύξηση στις επιδόσεις. Ελάχιστα fps πιο πάνω μετρημένα με fraps σε vista. Όποιος ήθελε 8800 έπρεπε να πάει σε desktop replacement (πανάκριβο και κακή φορητότητα).

Δημοσ.
Βρε για τόσο μακάκα με έχεις; Χαχαχα! Είχα φάει τον κόσμο. Μιλάω για τις αρχές του περασμένου Ιουλίου. Και μη μου πεις για 8700. Υπερχρονισμένη 8600 είναι και την υπερκοστολογούσαν κιόλας. Τώρα όσον αφορά τον υποχρονισμό που είπες εγώ την έχω υπερχρονίσει τρελά με nvidia tools, αλλά αύξηση στη θερμοκρασία είδα ελάχιστη. Βέβαια δεν είδα και την τρελή αύξηση στις επιδόσεις. Ελάχιστα fps πιο πάνω μετρημένα με fraps σε vista. Όποιος ήθελε 8800 έπρεπε να πάει σε desktop replacement (πανάκριβο και κακή φορητότητα).

Kι ομως για τοτε μιλαω..

Μπορεις να δεις κ ποστ εδω περα.

Υπηρχαν λαπτοπ φθηνοτερα με κανονικη 8600 (οχι κουτσουρεμενη οπως του macbook pro), ενω υπηρχαν κ 17αρια λαπτοπ με 8700 (+20% σε επιδοσεις τουλαχιστον) με 1600 ευρω. (αντι για 2600 του macbook pro 17")

Δημοσ.

Για δείξε το post αν ξέρεις. Πάντως επιμένω γιατί το έψαχνα 2 μήνες. Και μην πας σε συγκρίσεις με 17άρια γιατί σου είπα δεν ήθελα desktop replacement. Ήθελα 15άρι και slim. Επίσης είχα ψάξει όλες τις μάρκες. Τώρα αν μιλάς για εξωτερικό δεν ξέρω. Εγώ έλιωσα τις σόλες μου σε πλαίσιο, multirama και Στουρνάρη. Laptop όπως το ήθελα δεν έβρισκα. Αυτό που πήρα ήταν ό,τι πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα. Βέβαια ήθελα καλύτερη gpu (τουλάχιστον 8800 GT) αλλά τουλάχιστον αυτό έχει άλλες χάρες! :-D

Δημοσ.
Για δείξε το post αν ξέρεις. Πάντως επιμένω γιατί το έψαχνα 2 μήνες. Και μην πας σε συγκρίσεις με 17άρια γιατί σου είπα δεν ήθελα desktop replacement. Ήθελα 15άρι και slim. Επίσης είχα ψάξει όλες τις μάρκες. Τώρα αν μιλάς για εξωτερικό δεν ξέρω. Εγώ έλιωσα τις σόλες μου σε πλαίσιο, multirama και Στουρνάρη. Laptop όπως το ήθελα δεν έβρισκα. Αυτό που πήρα ήταν ό,τι πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα. Βέβαια ήθελα καλύτερη gpu (τουλάχιστον 8800 GT) αλλά τουλάχιστον αυτό έχει άλλες χάρες! :-D

Εκει που εψαχνες , αποκλειεται να ειχαν διαθεσιμα σοβαρα λαπτοπ. (hp compaq ,dell, ibm thinkpad)

Εδω πχ μια παλιοτερη συγκριση με 17":

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1784982&highlight=compaq+macbook#post1784982

Σε 15.4" με 8600m gt ή καλυτερη επρεπε να κοιταξεις για το ibm thinkpad t61p ή το hp compaq 8510w (1600 ευρω οταν το αντιστοιχα εξοπλισμενο macbook pro 15.4" εκανε 2300-2400 ευρω με μικροτερη εγγυηση) .

υπαρχει καποιο αθρο απο την apple που να δικαιολογει το μεγαλο κοστος των προιοντον της?

Απο την ιδια την εταιρια, μην περιμενεις να ακουσεις κ μεγαλες αληθειες!

μπορει να παροθσιασουν επισημα στοιχεια ανθεκτικοτητας των υπολογισων η οτιδηποτε αλο. ..

Κατι τετοιο δεν θα την πολυσυμφερε...

Δημοσ.

πήρα τηλ στη rainbow. η τύπισσα εκεί είπε ότι λογικά μέσα στο μήνα θα έχουν τα iMac στην αποθήκη.

(μάλιστα είπε ότι μόλις τη προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκαν οπότε λογικό είναι να κάνουν τόσο :-) :-) ...αντε να της πεις μετά ότι στην υπόλοιπη ευρώπη είχαν παράδωση 24 ώρες ! )

Δημοσ.

Σιγα , σιγα ....μεχρι να βγει η επομενη ανανεωση , θα υπαρχει καποια σχετικη διαθεσιμοτητα

και απο την Rainbow .

Αληθεια , ειδατε καμια προσφορα σε ελληνικα καταστηματα για τα απερχομενα iMac ?

Δημοσ.
Σιγα , σιγα ....μεχρι να βγει η επομενη ανανεωση , θα υπαρχει καποια σχετικη διαθεσιμοτητα

και απο την Rainbow .

Αληθεια , ειδατε καμια προσφορα σε ελληνικα καταστηματα για τα απερχομενα iMac ?

http://www.multirama.gr/products/category.aspx?catid=010100&nav=010100:A00630:F00452

Προσφορές και Rainbow ΔΕΝ γίνεται!!!!

Ολοι έχουν ίδιες τιμές.. απλά τα Multirama μου είπαν οτι τα δίνουν με 24 άτοκες

Δημοσ.

Παίδες, η document είναι ανεξάρτητος εισαγωγέας ε? Καλύπτει εγγύηση μόνο των μηχανημάτων που είναι αγορασμένα απο την ίδια? Το λέω γιατι απο αυτούς θα αγόραζα, αλλά με χαλάει το γεγονός οτι κανουν μόνο μέχρι 6 δόσεις έντοκες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...