Χρήστος15 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κατάθεσα κάποια λεφτα στην τράπεζα για να πάρω ένα κινητό απο κάποιο άτομο αλλα μάλλον δεν το έστειλε.Μπορώ να πάρω πάλι τα λεφτά η τέλος πάτων τι μπορώ να κάνω?
vitalpoint Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Οταν κατεθεσες τα λεφτα δηλωσες τον λογο καταθεσης των χρηματων και εγραψες τα στοιχεια σου σαν καταθετης?Αν οχι δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Αλλα και να τα εχεις βαλει τα παραπανω στοιχεια ειναι δυσκολα τα πραγματα. Επρεπε να ειχες κανει πληρωμη με αντικαταβολη,δηλαδη οταν θα παραλαμβανες το κινητο απο τον courier να του εδινες και τα χρηματα
Χρήστος15 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 τα στοιχεία μου τα έδωσα και είπα σε αυτην που ήταν εκει το λόγο έχω και την απόδειξη!!εννοειτε πως δεν ξανα αοράζω έτσι πάντα με αντικαταβολή αγόραζα αλλα τι με έπιασε και το πήρα τώρα έτσι? δηλ δεν τα ξανα πέρνω μάλλων ε? έχω τα στοιχεία αυτου του ατόμου και σταθερό και διευθυνση αν γίνετε τπτ!
Χρήστος15 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 θα πήγαινα βέβαια αλλα είναι θεσσαλονίκη κα μου πέφτει κάπως μακρία!
Χρήστος15 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 200 είναι ούτε πολλά ούτε και λίγα!!
freedubus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ξεπέρασέ το. Θα κερδίσεις και θα χάσεις πολύ περισσότερα χρήματα απ' αυτά στη ζωή σου. Δέστο σαν ένα μάθημα, ώστε να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός και προσεκτικός.
Χρήστος15 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε και εγώ έτσι το σκέφτηκα αλλά και πάλι δεν μου κάθεται καλά!!
vitalpoint Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ΒΑσικα αφου εχεις το σταθερο του μπορεις να τον ενοχλεις τακτικα μεχρι να του τα σπασεις και στο στειλει!ΠΑιρνε ας πουμε 3 τα ξημερωματα να ρωτας αν στο στειλε!τουλαχιστον να το απολαυσεις!
freedubus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Βέβαια αν δεν ήσουν ανήλικος θα σου πρότεινα μια άλλη συνταγή, που περιλαμβάνει 1 ζευγάρι χειροπέδες, 1 κουλούρα συρματόπλεγμα, 1 αρουραίο, 1 τανάλια, 1 κλαδευτήρι, 1 πριόνι, 1 φλόγιστρο και καμια 10ριά καρφιά.
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Βέβαια αν δεν ήσουν ανήλικος θα σου πρότεινα μια άλλη συνταγή, που περιλαμβάνει 1 ζευγάρι χειροπέδες, 1 κουλούρα συρματόπλεγμα, 1 αρουραίο, 1 τανάλια, 1 κλαδευτήρι, 1 πριόνι, 1 φλόγιστρο και καμια 10ριά καρφιά. Ξέχασες το βασικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.