Προς το περιεχόμενο

Κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό άλλου για αγορές

Χρήστος15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάθεσα κάποια λεφτα στην τράπεζα για να πάρω ένα κινητό απο κάποιο άτομο αλλα μάλλον δεν το έστειλε.Μπορώ να πάρω πάλι τα λεφτά η τέλος πάτων τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Οταν κατεθεσες τα λεφτα δηλωσες τον λογο καταθεσης των χρηματων και εγραψες τα στοιχεια σου σαν καταθετης?Αν οχι δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Αλλα και να τα εχεις βαλει τα παραπανω στοιχεια ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Επρεπε να ειχες κανει πληρωμη με αντικαταβολη,δηλαδη οταν θα παραλαμβανες το κινητο απο τον courier να του εδινες και τα χρηματα

Δημοσ.

τα στοιχεία μου τα έδωσα και είπα σε αυτην που ήταν εκει το λόγο έχω και την απόδειξη!!εννοειτε πως δεν ξανα αοράζω έτσι πάντα με αντικαταβολή αγόραζα αλλα τι με έπιασε και το πήρα τώρα έτσι? δηλ δεν τα ξανα πέρνω μάλλων ε? έχω τα στοιχεία αυτου του ατόμου και σταθερό και διευθυνση αν γίνετε τπτ!

Δημοσ.

Ξεπέρασέ το. Θα κερδίσεις και θα χάσεις πολύ περισσότερα χρήματα απ' αυτά στη ζωή σου. Δέστο σαν ένα μάθημα, ώστε να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός και προσεκτικός.

Δημοσ.

ΒΑσικα αφου εχεις το σταθερο του μπορεις να τον ενοχλεις τακτικα μεχρι να του τα σπασεις και στο στειλει!ΠΑιρνε ας πουμε 3 τα ξημερωματα να ρωτας αν στο στειλε!τουλαχιστον να το απολαυσεις!

Δημοσ.

Βέβαια αν δεν ήσουν ανήλικος θα σου πρότεινα μια άλλη συνταγή, που περιλαμβάνει 1 ζευγάρι χειροπέδες, 1 κουλούρα συρματόπλεγμα, 1 αρουραίο, 1 τανάλια, 1 κλαδευτήρι, 1 πριόνι, 1 φλόγιστρο και καμια 10ριά καρφιά.

Δημοσ.
Βέβαια αν δεν ήσουν ανήλικος θα σου πρότεινα μια άλλη συνταγή, που περιλαμβάνει 1 ζευγάρι χειροπέδες, 1 κουλούρα συρματόπλεγμα, 1 αρουραίο, 1 τανάλια, 1 κλαδευτήρι, 1 πριόνι, 1 φλόγιστρο και καμια 10ριά καρφιά.

Ξέχασες το βασικό.

20071028weaponspikgredeqw0.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...