azio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα! προκειται για το need for speed carbon το οποιο παιζω εδω και λιγο καιρο σε καινουριο laptop. η καρτα γραφικων του ειναι μετρια, nvidia geforce 8400M G στα 128mb..ενω αρχικα επαιζε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα, τωρα τελευταια μετα απο λιγη ωρα κανει κατι κολληματα κατα τη διαρκεια των αγωνων..κολλαει δηλαδη η οθονη και μετα ξαναπαιζει..το παραξενο ειναι οτι συμβαινει μετα απο καμποση ωρα παιξηματος και οχι απο την αρχη.. το προβλημα παραμενει ακομα και αν παω την αναλυση του παιχνιδιου στο low.. εχει μηπως να κανει με τη ram? συνολικα εχει 1407mb μνημη μαζι με την κοινοχρηστη..μηπως πρεπει να την αυξησω? και πως γινεται αυτο? ευχαριστω
Tzimmys Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μου κάνει για πρόβλημα θερμοκρασίας της κάρτας. Βάλε ένα πρόγραμμα να δεις τις θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
j0hnn1e Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εχω ιδια καρτα αλλα εχω αγορασει βαση για το λαπτοπ μου λογο του οτι ανεβαζει καμια φορα στα παιχνιδια θερμοκρασια. Εαν παρεις μια βασουλα νομιζω θα δεις διαφορα.. Σιγουρα ειναι η θερμοκρασια
azio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 αχα ναι οντως γιατι ζεσταινεται αρκετα οταν παιζω..οκ ευχαριστω για τις απαντησεις!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.